Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SixtySix
    kas patchide uninstallimine on kuidagi võimalik ? või on vaja reinstall fifale teha ?
    Tegelt... Mul suht sama küsimus : d
    You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

fifa ikka väga buggine, läbi lati/posti/võrgu löömisi on mul vähemalt iga mäng.
      wtf need argentiinlased seal teevad ?
      Osta originaal!

Kommentaar

Kas on mingi patchi millega saaks multiplayeris ainult penalteid vms. teha.
        (Nagu practice)

Kommentaar

fifa ikka väga buggine, läbi lati/posti/võrgu löömisi on mul vähemalt iga mäng.

üks näide ka :

wtf need argentiinlased seal teevad ?
          Ägeee
          Sellist sitta pole mul veel ette tulnud
          Last edited by Saarlane; 12.06.09, 22:49. Põhjus: Pilte pole vaja tsiteerida

Kommentaar

täiesti olemas
            Siis ei tea jah miks nad nii teevad. Võibolla sa mängid hästi ja nad õpivad sinu pealt.

Kommentaar

Väike küsimus siis:

Mul on mingi selline jama, et ma võtsin ükskord manager mode's omale Chelsea ja tegin haigelt tugevaks selle. Ainult parimad mängijad sees. Siis nüüd võtsin ühe Inglismaa 2. liiga klubi (teise manageriga), et nad siis Premieri tõsta, aga probleem on selline, et kui omale mängijaid ostma hakkasin, siis panin searchi Chelsea ja ta näitas, et seal tiimis on täpselt need mehed kes ma teise manageriga ostsin Chelseasse, mitte ühtegi tavapärast Chelsea mängijat kõik mingid kõvad mängijad koos . Et miks ta niimoodi kuidagi salvestanud on, et vana manageriga ostetud mängijad jäävad vanasse tiimi? Loodan, et saite mu jutust aru

Kommentaar

Sa pead manager mode uuesti alustama, kui tahad, et meeskonnad oleksid nagu alguses...
                Sa läksid ilmselt lihtsalt teist tiimi juhtima...

Kommentaar

Ei läinud teist tiimi juhtima... tegin selle reset teams ja sain korda. Nii et probleem lahendatud.

Kommentaar

Tere,
                    Mul manager mode'is aasta 2017 juba, ja on Arsenali vastu mäng, aga kui mängu ära teen ja jõuan need teated ka ära lugeda, siis läheb mäng kinni ja tuleb see don't send kast ette, milles probla ?

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
                      Tere,
                      Mul manager mode'is aasta 2017 juba, ja on Arsenali vastu mäng, aga kui mängu ära teen ja jõuan need teated ka ära lugeda, siis läheb mäng kinni ja tuleb see don't send kast ette, milles probla ?
                      Mul 2020a ja vabalt on kõik läinud
                      Klubid olid siis:
                      ManUtd
                      Lazio
                      Juventus
                      Valencia
                      Arsenal
                      Ja jälle ManUtd

Kommentaar

andrev, kui sa tahad kellegagi onlines mängida fifat siis mai soovita sul igast liigade ja koondiste patche tõmmata.

Kommentaar

Mul on selline probleem, et tõmbasin omale Eesti liiga patchi, kuid nüüd see ei tööta ja kuidas patchi kustutada.?

Kommentaar

Algselt postitas Andrev96 Vaata postitust
                            Mul on selline probleem, et tõmbasin omale Eesti liiga patchi, kuid nüüd see ei tööta ja kuidas patchi kustutada.?
                            Reinstall vist ainuke võimalus.

Kommentaar

Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
                              Reinstall vist ainuke võimalus.
                              Jep, reinstall. Ise tahtsin ka kunagi patchi uninstallida, kuna muidu ei saanud läbi ip mängida. Ainuke variant tundus reinstall.

Kommentaar

Kas keegi aidata saab kuangi ostsin FIFA 09 originaali ja panin peale kõik tipp topp töötas siis käis arvuti paranduses installin ära tahan mängima hakata siis lööb mingi prantsuse keelse jama ette ainult sõna graafikast saan aru kas keegi oskab aidata või oli samasugune probleem

Kommentaar

Working...
                                X