Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lasna Magic jätkab esiliigas Spordi Magic nime all

Kommentaar

Algselt postitas Earvin Vaata postitust
      Lasna Magic jätkab esiliigas Spordi Magic nime all
      miks mitte Kalev Spordi Magic?

Kommentaar

Sota eest võin möllata küll.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Asjapulgad tehke mingi vahekokkuvõte ja pange paika mingi lõpptähtaeg osalemisest teatamiseks. Nõmme kohapealt seda, et mina näeks teda Esiliigas hea meelega edasi. Esiteks on tegu kogenud ja hea tasemega manageriga (arusaamatu, mis eelmisel hoojal juhtus ) ja teiseks ei olnud viimasel hooajal veel juhendis kirjas meil, et C-liiga nö ametlikult liigadega seotud oli. Sai tehtud üks punt, kust oleks võtta tegijaid, kui eespool on loobujaid vms. Aga kui me nüüd uue hooaja alguses C-liiga ka sisse kirjutame juhendisse, siis seda vabandust enam tulevikus võtta ei oleks, selge see. Kolmandaks näitas Tabasalu 1. koht C-liigas samuti midagi selle liiga hetke tugevuse kohta. Seega on minu ettepanek, et C-liigast tõusevad Esiliigasse 2. ja 3. koht ning 4. koht ei tõuse. Kui aga Esiliigas on loobujaid ja tekiv uusi vabu kohti, siis lähme jälle C-liiga paremusjärjestuse ja sooviavaldajate kallale.

Kommentaar

mina ei ole sellega nõus ! c liiga toimis eelmine aasta täie jõuga ja 90 % ulatuses oli liiga väga aktiivne. milleks eelmine aasta teised jutud ja nyyd kui uus hooaeg käes hakkame neid väänama ????

Kommentaar

Ei ei poisid,eelmine hooaeg jäi ju jutt,et c-liiga esimesed kolm liiguvad edasi esiliigasse.C-liiga point ongi ju selles ,et uusi ja andekaid manageri leida ja värsket verd teistesse liigadesse süstida.Kui seda reeglit järgida siis ma lihtsalt ütlen,et väga kurb ,et keegi c-liigas neljanda koha sai.Neljas koht ei vii kedagi edasi kõrgemasse liigasse ja nii see võikski jääda

Kommentaar

Ei leia juhendist langemiste kohta tõesti midagi.

Seega teen ettepanekud :
                1. kirjutada juhendisse sisse järgmise hooaja kohta samasugune tõusmis-langemissüsteem ka C liiga kohta.
                2. võtaksin commishi ameti enda õlule, looksin liiga, hakkaksin raha koguma.
                3. c-liigast tõstaksime siis see hooaeg managerid nende esiliiga tiimide asemele, kes loobuvad.

Palun jagage mõtteid, sest Yahoo on lahti ja managerid saaksid hakata juba prerankidega tegelema.
                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Eelmine hooaeg nägimegi sellepärast vaeva,et C-liigast saaks kõrgemasse liigasse loobujate kohatäitjad ???
                  No anyway usun ,et räägin kõigi c-liiga manageride poolt,kui juba see hooaeg liiguks kolm esimest esiliigasse

Kommentaar

Täiesti nõus. Liiguvad kolm esimest. Kuna Alec(oli vist?) oli neljas, siis tema ei liigu. Noored ja andekad saavad oma võimalus, kes olid c-liigas 2 ja 3's. Kahjuks aga ei olnud noored ja andekad piisavalt andekad, et näidata koht kätte Tabasalule, kes liiga võitis. Seega 2 noort ja andekat saavad võimaluse. Järgmisel hooajal juba kolm, eeldades et c-liigas ei osale ei Meistrika, ega esiliiga GM'e.
                    Toetan Siimu otsust kirjutada liiga juhendisse sisse ka C-liiga ja kui kokku saadakse ka D-liiga, siis ka see.

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                      mina ei ole sellega nõus ! c liiga toimis eelmine aasta täie jõuga ja 90 % ulatuses oli liiga väga aktiivne. milleks eelmine aasta teised jutud ja nyyd kui uus hooaeg käes hakkame neid väänama ????
                      Ma ei näe nüüd küll, et kellegile väga liiga tehakse. Ei usu, et kellegile C-liiga manageridest tehti mingeid takistusi esikolmikusse jõudmisel? Ja ma ei tea, keda sa Sten siin sõnade väänamises süüdistad? Eelmisel aastal oli konkreetselt jutt, et C-liiga on esimesel aastal punt, kust võetakse juba mingi kogemuse saanud managere ülevaltpoolt loobujatele. See, et kolm tõusevad/langevad, see jutt tekkis hiljem ja tundus kuidagi iseenesestmõistetav äkki. Ja ma olen nõus, et nüüd on aeg C-liiga (Teine liiga? vms) ametlikult sisse kirjutada juhendisse, millega ka hr. Skint Meistriliiga commishina hetkel tegeleb. Üldiselt on väga lahe, et see tegelaste ring meil siin suureneb vaikselt. Lihtsalt ei sooviks näha, et see üritus siin hakkaks meenutama Mägra maja... Anyway tundub mulle, et siin mõni manager Esiliigas ei anna näole ja C-liigast tõuseb ka 4., kui mitte ka 5. Aga eks näis.

Kommentaar

Heaterz jätkab esiliigas ka sel aastal siis

Kommentaar

Noh, Juveman. Jätkad commishina või laseme Siimphotol möllata (kes näitab selgelt tahtmist üles) või tahab mõni meistriliigast langeja ohjad enda kätte võtta?

Ja praegu on ainult 13 meeskonda end näole andnud. Paistab jah, et C-liigast võib omajagu meeskondi veel ülespoole tõusta. Mis deadlineiks panna, millal endast märku peab andma? 1. oktoober? Ja kas rahasumma jätame samaks?

Küsimusi kui palju

Edit: Nüüd siis juba 15

Kommentaar

Kopli Keemik osaleb ja rääkisin ka AA Teami manageriga, on temagi kindel käpp.

Kommentaar

Pimpisin vahepealt esimest postitust ja praegu peaks seis selline olama. Või on vastuväiteid?

Praegu seisuga peaks osalema sellised meeskonnad :

BC Lemps United - Maarek
                              BC Pärnu Tellis - Y2KViinaordu
                              Capital Loosers - CapitalLooser
                              GHOSTERS - Ghoster
                              Heaterz - Rookie
                              Jazzz - Michkel
                              Keila Kurjad Koprad - eika
                              Kohila Kolvid - dreyd

Kopli Keemik - laurenzo
                              Sport Magic (ex-Lasna Magic) - Earvin
                              Rashaun - Juveman
                              Selja Lambikad - Lamp17
                              SuakoRn - EgoTrip
                              Terror Squad - punger
                              BC Kõmuorjad - Martin
                              AA-Team - Marx027
                              BC 40 - raivo23
                              Tabasalu Välk! - jaak20 (c-liiga 1.) -> Ei tõuse esiliigasse!
                              NL Holdem - pole vistisi soccernetis kasutajat (c-liiga 2.)
                              Minu Lemmik meeskond - easport (c-liiga 3.)

Ootelehel on eelmise hooaja kolm viimast (selles järjestuses):
                              Mõniste Kuradid - Jaak Taal
                              Nõmme Uskumatud - Siimphoto
                              Caliboyz - kirschbaum

Juhul kui piisavalt managere ei anna end näole on veel võimalus kõrgemale tõusta neil manageridel (selles järjestuses):
                              Tartu Bioinfo - Alec (c-liiga 4.)
                              Laagri MDE - sten777 (c-liiga 5.)
                              Mullid - krst82 (c-liiga 6.)

Kommentaar

minu arvamus kattub ka eikaga. kuna jaak ei osale esiliigas siis see hooaeg saab c-liigast kaks edasi, välja arvatud juhul kui esiliigas mõni näole ei anna! ja see kes seda juhendit kirjutab siis kirjuta see c-liiga sinna sisse et järgmine hooaeg kõik selge oleks!

Kommentaar

Working...
                                X