Nõustun. Kui tähtaeg oli 15, siis nii võiks ka olla. Võta järgmine.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Esiliiga 08/09
Collapse
X
-
Seda küll jah, võtan järgmisega ühendust ja uurin, kas on nõus liituma, kui vajadus tekib.Algselt postitas eika Vaata postitustNoh, igaksjuhuks võiks võtta järgmistelt nõusoleku. Pärast läheb hirmus kiireks lihtsalt.Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Selge. Võtan arvesse.Algselt postitas Mart65 Vaata postitustIkka olen siin kandis liikvel ja olen ka makse võimeline veel.
Type-R on valmis liituma.
Ajaloo kohapealt niipalju, et eelmine aasta C liigas olnud managerid võivad kindlasti aidata ja sõna võtta, kui mõni mees, kes siin nüüd edutati on tegelikult jätnud mängu pooleli vms.Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
1. BC Lemps United - Maarek
2. BC Pärnu Tellis - Y2KViinaordu
3. GHOSTERS - Ghoster
4. Heaterz - Rookie
5. Keila Kurjad Koprad - eika
6. Kohila Kolvid - dreyd
7. Kopli Keemik - laurenzo
8. Sport Magic (ex-Lasna Magic) - Earvin
9. Rashaun - Juveman
10. Selja Lambikad - Lamp17
11. Mad Korns - EgoTrip
12. Terror Squad - punger
13. Tartu Bioinfo - Alec (c-liiga 4.)
14. AA-Team - Marx027
15. BC 41 - raivo23
16. Nõmme Uskumatud - Siimphoto
17. NL Holdem - pole vistisi soccernetis kasutajat (c-liiga 2.)
18. Minu Lemmik meeskond - easport (c-liiga 3.)
19. Laagri MDE - sten777 (c-liiga 5.)
20. Type-R - Mart65
Liigas 19 tiimi olemas, type-R tiimile kah teada antud, et teda oodatakse liituma esiliigaga. Homme ehk saab asi korda ja liiga täis
Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Hakkad nagu selles Star FM's (või misiganes raadio see oli) iga natukese aja tagant kuulutama, et "drafti alguseni on jäänud 78 tundi"Algselt postitas dreyd Vaata postitustväga tore, jäänud veel loetud tunnid...
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar