Liiga on komplekteeritud!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Esiliiga 08/09
Collapse
X
-
Mina tean kedagi, kes ei saa draftis osaleda...., minaAlgselt postitas dreyd Vaata postitustjäänud vaid veelgi loetumad tunnid, huvitav kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes ei saa draftis osaleda?
Pinge hakkab vaikselt kruvima, veel viimased modifisteerimised listi kallal ning peagi hakkab pihta.
.
Kommentaar
-
Ja ma mõtlesin, et ainult mul on see probleemAlgselt postitas dreyd Vaata postitustma vist hoiatan ka juba ette, et kui tundub et õhtused minupoolsed valikud tunduvad olema enam kui naljakad, siis süüdi ei ole mitte mina vaid kõik erisugused fantasy eksperdid/analüütikud, kes oma strateegiatega on mul kupli suht konkreetselt segamini ajanud
Kommentaar
-
Mina katsetan see hooaeg uut draftimistaktikat! See on ülimalt lihtne : usalda ainult ennast :P Eelmised aastat kõiksuguste analüütikute kommentaare lugedes ja nende järgi draftides olen kaks aastat järjest liigadest välja pudenenud....saatuse tahtel sain uue võimaluse Esiliigas ja mehed...siit algab minu teine tulemine!!! :PNõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Draft ongi nagu pidu, ainult et naistega on lood veidi kehvad.Algselt postitas dreyd Vaata postitustmina rehkendan 3-3,5 tunniga, oleneb ka kui palju puudujaid on
igatahes täna peole ei jõua
edit: tegelt võib isegi 4 tundi olla?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar