Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Liiga on komplekteeritud!
    Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Nüüdsest siis reeglistik kodukal üleval.

Kommentaar

jäänud vaid veelgi loetumad tunnid, huvitav kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes ei saa draftis osaleda?

Pinge hakkab vaikselt kruvima, veel viimased modifisteerimised listi kallal ning peagi hakkab pihta.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
          jäänud vaid veelgi loetumad tunnid, huvitav kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes ei saa draftis osaleda?

Pinge hakkab vaikselt kruvima, veel viimased modifisteerimised listi kallal ning peagi hakkab pihta.
          Mina tean kedagi, kes ei saa draftis osaleda...., mina.

Kommentaar

juhtumisi on meil ka just esimene vastasseis, loodan ausalt, et saad oma pre-rankingu piisavalt tugeva ja toeka teha, et ikka algav hooaeg kohe tuksi ei lähe.

Kommentaar

jõudsin ka täna hommikul eestisse tagasi
              niiet, valmis ja hakkan pre-rankima alles nüüd
              päev läheb fantasy kätte
              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Värin on sees küll juba Päris vahva tunne ikka. Sel aastal ainult eeltöö jäänud masendavalt kasinaks, täna sai kõvastu uuritud-puuritud, pea päris paks juba. Nüüd puhkus ja õhtul vaatab mis saab

Kommentaar

ma vist hoiatan ka juba ette, et kui tundub et õhtused minupoolsed valikud tunduvad olema enam kui naljakad, siis süüdi ei ole mitte mina vaid kõik erisugused fantasy eksperdid/analüütikud, kes oma strateegiatega on mul kupli suht konkreetselt segamini ajanud

Kommentaar

mina osalen kindlasti

prerank valmis enamvähem !!!!

5 h ja 53 minutit !!!!

Kommentaar

ma vist hoiatan ka juba ette, et kui tundub et õhtused minupoolsed valikud tunduvad olema enam kui naljakad, siis süüdi ei ole mitte mina vaid kõik erisugused fantasy eksperdid/analüütikud, kes oma strateegiatega on mul kupli suht konkreetselt segamini ajanud
                      Ja ma mõtlesin, et ainult mul on see probleem

Kommentaar

Nii, soeng tehtud, massööri juures käidud, joogid olemas! Meistriliiga siit ma tulen

Kommentaar

Mina katsetan see hooaeg uut draftimistaktikat! See on ülimalt lihtne : usalda ainult ennast :P Eelmised aastat kõiksuguste analüütikute kommentaare lugedes ja nende järgi draftides olen kaks aastat järjest liigadest välja pudenenud....saatuse tahtel sain uue võimaluse Esiliigas ja mehed...siit algab minu teine tulemine!!! :P
                          Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Mu mälu on nagu on. Kaua see draftimine muidu keskmiselt aega on võtnud?

Kommentaar

mina rehkendan 3-3,5 tunniga, oleneb ka kui palju puudujaid on
                              igatahes täna peole ei jõua

edit: tegelt võib isegi 4 tundi olla?

Kommentaar

mina rehkendan 3-3,5 tunniga, oleneb ka kui palju puudujaid on
                                igatahes täna peole ei jõua

edit: tegelt võib isegi 4 tundi olla?
                                Draft ongi nagu pidu, ainult et naistega on lood veidi kehvad.

Kommentaar

Working...
                                X