Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EFNBA C-Liiga hooaeg 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

pühapäeva õhtu poolik oleks päris lahe

Kommentaar

Ise pooldaks reede õhtu 19.00-..... või siis laupäeva kasvõi päeva aeg aga mitte liiga hilja ka

Kommentaar

Ettepanek:
        Kõik võiks ära märkida mis ajad neile sobivad ja mis mitte.

Teen siis algust:
        Neljapäev, 23.10: kõik ajad sobivad
        Reede, 24.10: alates 21:30
        Laupäev, 25.10: kõik ajad sobivad
        Pühapäev, 26.10: alates 21:00

Kommentaar

Neljapäev, 23.10: Oleneb kas see on koolinädal või vaheaeg, kui koolinädal siis ei kindlasti mitte, aga kui vaheaeg siis kõik ajad
          Reede, 24.10: kõik ajad
          Pühapäev, 26.10: sama nagu esimese küsimuse puhul, kas siis hakkab vaheaeg, või saab see siis just läbi?

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust
            Neljapäev, 23.10: Oleneb kas see on koolinädal või vaheaeg, kui koolinädal siis ei kindlasti mitte, aga kui vaheaeg siis kõik ajad
            Reede, 24.10: kõik ajad
            Pühapäev, 26.10: sama nagu esimese küsimuse puhul, kas siis hakkab vaheaeg, või saab see siis just läbi?
            elu sees 20 tüüpi ei viitsi siia sellist posti panna. Pange mingi aeg paika ja nii jääb. Siis ongi ju näha, kellel millised prioriteedid on (trennid, joomingud jne)

Meistrikas pole keegi ühtegi sõna teinud välja pakutud drafti aja kohta ja normaalne ongi. Aasta tipphetk ikkagi

Kommentaar

Lisaks trennile ja joomingule tuleb vahel tööd ka pusida. Kahjuks alati ei saa seda sättida omale sobivale ajale. Seega, unustagem see neljapäev. Teised päevad juba sobivad.

Kommentaar

Algselt postitas werty777 Vaata postitust
                Lisaks trennile ja joomingule tuleb vahel tööd ka pusida. Kahjuks alati ei saa seda sättida omale sobivale ajale. Seega, unustagem see neljapäev. Teised päevad juba sobivad.
                Sa töötad neljapäeva õhtul?

Kommentaar

kahjuks küll

Kommentaar

Algselt postitas uukaa Vaata postitust
                    Siis ongi ju näha, kellel millised prioriteedid on (trennid, joomingud jne)
                    Päris elu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> virtuaalne elu.
                    Mul on sust väga kahju kui sa teisiti arvad...

Kommentaar

Livedraft on selline tõesti eriti kõva asi, mis põhimõtteliselt on ettepoole seatav pea kõigist üritustest va liigamängud(kuigi kui nt see näd vahetus oleks livedraft, siis viimane jalgpalli voor ei otsusta minu satsi jaoks midagi, nii, et oleks ka asendatav). Kes peab õhtu poole tööd tegema, see on pea alati graafiku töö ehk seda saab vahetada. Ja trenni ma ohverdaks küll. Ja jooming - üks ei takista teist. Peale drafti on niikuinii selline adrekas sees, et magamisest ei tule niikuinii midagi välja.
                      See siis lihtsalt ühe meistriliiga manageri prioriteetidest...

Kommentaar

Algselt postitas -mihkel- Vaata postitust
                        Päris elu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> virtuaalne elu.
                        Mul on sust väga kahju kui sa teisiti arvad...
                        asi pole selles, et reaalne elu oleks vähemtähtis võrreldes fantasyga. kaugel sellest. aga lihtsalt kui sa tahad siin kaugele jõuda ja hästi esineda, siis live draft on pmst kohustuslik ja sa osaled. ühel õhtul aastas, 2-3h. ülejäänud aja ela reaalset elu nii täiel rinnal kui suudad. ja kui sa ei suuda seda 2-3 tundi leida, siis järelikult sa seda ikka nii väga ja ei taha ja see on sinu valik.

ja kui joomisest ja trennist rääkida, siis ma oleks nõus raha vahele panema, et uukaa teeb sulle mõlemas silmad ette. fantasyst rääkimata. peace.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                          Livedraft on selline tõesti eriti kõva asi, mis põhimõtteliselt on ettepoole seatav pea kõigist üritustest va liigamängud(kuigi kui nt see näd vahetus oleks livedraft, siis viimane jalgpalli voor ei otsusta minu satsi jaoks midagi, nii, et oleks ka asendatav). Kes peab õhtu poole tööd tegema, see on pea alati graafiku töö ehk seda saab vahetada. Ja trenni ma ohverdaks küll. Ja jooming - üks ei takista teist. Peale drafti on niikuinii selline adrekas sees, et magamisest ei tule niikuinii midagi välja.
                          See siis lihtsalt ühe meistriliiga manageri prioriteetidest...
                          Paraku ei tähenda õhtune töö alati graafikualust tööd ja seega puudub ka võimalus seda vahetada.

Kommentaar

Õige oleks jah panna Meistriliiga järgi draft.

Ma usun et ma teen ka seda

See vist on yldine püha aeg ka EFNBA draftide ajaloos olnud ka kui ma ei eksi... nädalavahetus ennem hooaja algust. Mõistlik

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                              Õige oleks jah panna Meistriliiga järgi draft.

Ma usun et ma teen ka seda

See vist on yldine püha aeg ka EFNBA draftide ajaloos olnud ka kui ma ei eksi... nädalavahetus ennem hooaja algust. Mõistlik

Right on man.Nii teemegi ja asja võib lukku panna.Respect

Kommentaar

täiesti nõus... muidu jääbki siia vaidelma

Kommentaar

Working...
                                X