Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EFNBA C-Liiga hooaeg 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tänus SDK , eks ma lendan peale

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
      Selline luureinfo siis, et www.spordikaardid.eu foorumis liigub suuremates puntides NBA ja fantasy teadlikku rahvast. Et Sten, imbu sisse ja värba ära

Ja Nõmme Uskumatud võid vist nimekirjast maha võtta, jätkab Esiliigas.
      kelle asemele ta läheb seal???

Kommentaar

Algselt postitas veixveix Vaata postitust
        kelle asemele ta läheb seal???
        Koomik Eints, sina? Ise võtad Esiliiga teemas antud asjas sõna ja nüüd küsid siin.

Kommentaar

Koomik Eints, sina? Ise võtad Esiliiga teemas antud asjas sõna ja nüüd küsid siin.
          eii ole siin mingit eintsi me räägime hetke seisust, kui seal liigas puudu olevad annavad endast märku siis ta ju ei mahu sinna või kuidas

Kommentaar

SDK kaitseb naabrimeest ma vaatan jah

Kommentaar

Kannatlik peab olema... Katsun siiski lühidalt teha: C-liigast tõuseb kaks (1. koha omanik Tabasalu ei tõuse), järelikult Esiliigast kukub kaks. Mitte kolm. Ja kuna Nõmme oli Esiliiga kolmest kehvemast "parim", siis tema ei lange C-liigasse.

Kommentaar

Kannatlik peab olema... Katsun siiski lühidalt teha: C-liigast tõuseb kaks (1. koha omanik Tabasalu ei tõuse), järelikult Esiliigast kukub kaks. Mitte kolm. Ja kuna Nõmme oli Esiliiga kolmest kehvemast "parim", siis tema ei lange C-liigasse.
                noo siis küll, ma vaatasin et seal esiliiga kokkuvõttes ta ei olnud parim nendest kolmest vaid oli teine, vähemalt postitus oli selline! Tundub et sa panid veits puittu oma ütlusega

Kommentaar

krt spordikaardid.eu ei lase sisse logida vaatasin et seal eelmine aasta mingi 20ne pealine liiga koos oli teiust aastat järjest. peaks selle siia liitma hoopis

Sten

Kommentaar

Meistrikas ja Esiliiga on loonud juba nimekirjad kes kuuluvad liigasse ja kes ootel.Kas C-liiga ei võiks kah oma esialgset nimekirja siia postitada ja ootel olevate meeskondade nimekirja(nagu ikka sooviavalduse postituse kuupäeva järgi).Siis ehk hakkab paremini silma ka võimalus luua D-liiga.

Kommentaar

eelmisel lehel, just eile tehti vahekokkuvõte!

Kommentaar

eelmisel lehel, just eile tehti vahekokkuvõte!
                        Vabandust ei osanud niipalju tagasi vaadata.

Kommentaar

noo siis küll, ma vaatasin et seal esiliiga kokkuvõttes ta ei olnud parim nendest kolmest vaid oli teine, vähemalt postitus oli selline! Tundub et sa panid veits puittu oma ütlusega
                          ära lahmi. mõte jäi ju samaks. Mõniste loobus ja Nõmme oli eelviimane. seega Nõmme esimene Esiliigasse püsima jääja.

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                            krt spordikaardid.eu ei lase sisse logida vaatasin et seal eelmine aasta mingi 20ne pealine liiga koos oli teiust aastat järjest. peaks selle siia liitma hoopis

Sten
                            Mul õnnestus eelmine aasta osaleda (tolles liigas).
                            Panin tähele, et paar spordikaardi foorumlast on juba uute liitujate/soovijate nimekirjas. Kui seda üritust natuke reklaamida, siis saaks iga kell need puuduolevad 15 vms. osalejat. Korvpallihuvilised ei oskaks uneski näha, et jalgpallifoorumis sellist värki orgunnitakse.

Kommentaar

Algselt postitas easport Vaata postitust
                              Mul õnnestus eelmine aasta osaleda (tolles liigas).
                              Panin tähele, et paar spordikaardi foorumlast on juba uute liitujate/soovijate nimekirjas. Kui seda üritust natuke reklaamida, siis saaks iga kell need puuduolevad 15 vms. osalejat. Korvpallihuvilised ei oskaks uneski näha, et jalgpallifoorumis sellist värki orgunnitakse.
                              no midagi ei ole teha , terve nädalacahetuse vältel ei ole õnnestunud sinna ennast ära registreerida - lihtsalt ei tule seda kinnitus meili :S

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                                no midagi ei ole teha , terve nädalacahetuse vältel ei ole õnnestunud sinna ennast ära registreerida - lihtsalt ei tule seda kinnitus meili :S
                                ma küsin adminilt, äkki oskab aidata

Kommentaar

Working...
                                X