Hmm, mul oli 12 inimesega liiga draft, mis kestis 48minutit. No meil on rohkem inimesi, aga ega meil väga kiiresti ei valitudki just tegelikult. Niiet tegelt võib väga vabalt isegi kell 10,11 drafti teha
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EFNBA C-Liiga hooaeg 08/09
Collapse
X
-
Mida kõvem tase, seda kauem draft kestab, sest esiteks kõik managerid on kohal ja teiseks ühtegi otsust ei tehta kaalumata, seega kõik lubatud aeg kulutatakse ära.Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustHmm, mul oli 12 inimesega liiga draft, mis kestis 48minutit. No meil on rohkem inimesi, aga ega meil väga kiiresti ei valitudki just tegelikult. Niiet tegelt võib väga vabalt isegi kell 10,11 drafti tehaNõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustja kui joomisest ja trennist rääkida, siis ma oleks nõus raha vahele panema, et uukaa teeb sulle mõlemas silmad ette. fantasyst rääkimata. peace.
Seega 21:00 pmst sobiks ju. Või on kellegil siin 24:00 juba uneaeg?Algselt postitas SDK Vaata postitust2-3h
Muide ma ei soovi kedagi siin solvata ega midagi sellist, lihtsalt üritan leida aega, mis kõigile sobiks ja et keegi ei peaks live draftist eemale jääma.
Kommentaar
-
Algselt postitas hassan74 Vaata postitustParaku ei tähenda õhtune töö alati graafikualust tööd ja seega puudub ka võimalus seda vahetada.
No siin kehtib see vanasõna, et kel on õhtun töö. sellel on tugev prerank. Aga muus osas tunnen kaasa.
Kommentaar
-
Mis toimub mehed? Juba kolmas lehekülg vaieldakse drafti aja üle ja iga tüüp seab tingimusi. Ühesõnaga bla-bla-bla. Esialgu võiks osalejate nimekirja valmis teha ja vaadata, kas liigasse tuleb 20 liiget kokku. Kui rahvast kokku ei saa, siis on liiga liitmine liigasüsteemiga kahtluse all ma arvan
Drafti soovitan panna samale ajale, mis meistrika ja esiliiga oma ja asi lukus. Kes ei saa, see ei saa. Mida varem paigas, seda paremini saab oma asju ja päriselus seada. Üldiselt oleks liigadesüsteemile kasulik, kui kõik draftid toimuksid samaaegselt. Kui kellelgi vaja neiukest Tammsaare pargis jalutada, kinuvilmi vaadata või õllekannu kergitada, siis mis teha. Tuleb teha pre-rank, mis tagaks piisavalt hea meeskonna. Kõigi meeste isiklikku elu siin koordineerida ei saa ja kõik managerid on võrdsed, ei ole nii et ühel on vaja koera kusetada või naist vannitada ja see on põhjus, miks draftiaega muuta. Koer kuseb ise, naine saab ise vannis käidud ja korralik GM suudab oma aega nii planeerida, et Live-Drafist ei puudu või suudab koostada pre-ranki, mis garanteerib tugeva meeskonna. Ses mõttes, prioriteedid loksuvad iseenesest paika. Edu noorGM'id!
Kommentaar
-
Kas ei oleks mitte liigale kasulikum, kui draft oleks kõigile (või vähemalt enamusele) sobival ajal? Seniste postituste järgi tundub, et enamusele sobib reede või pühapäev pärast 21:00'i. Aga noh, kui aeg jääb siiski samaks, mis meistriliigas, siis pole midagi parata ja tuleb tugev prerank teha nendel, kel pole võimalik oma elu selle MÄNGU järgi sättida. Jah, see võib tunduda pisut uskumatuna, aga see on kõigest mäng - ärgem unustagem seda...Algselt postitas dwideng Vaata postitustMis toimub mehed? Juba kolmas lehekülg vaieldakse drafti aja üle ja iga tüüp seab tingimusi. Ühesõnaga bla-bla-bla. Esialgu võiks osalejate nimekirja valmis teha ja vaadata, kas liigasse tuleb 20 liiget kokku. Kui rahvast kokku ei saa, siis on liiga liitmine liigasüsteemiga kahtluse all ma arvan
Drafti soovitan panna samale ajale, mis meistrika ja esiliiga oma ja asi lukus. Kes ei saa, see ei saa. Mida varem paigas, seda paremini saab oma asju ja päriselus seada. Üldiselt oleks liigadesüsteemile kasulik, kui kõik draftid toimuksid samaaegselt. Kui kellelgi vaja neiukest Tammsaare pargis jalutada, kinuvilmi vaadata või õllekannu kergitada, siis mis teha. Tuleb teha pre-rank, mis tagaks piisavalt hea meeskonna. Kõigi meeste isiklikku elu siin koordineerida ei saa ja kõik managerid on võrdsed, ei ole nii et ühel on vaja koera kusetada või naist vannitada ja see on põhjus, miks draftiaega muuta. Koer kuseb ise, naine saab ise vannis käidud ja korralik GM suudab oma aega nii planeerida, et Live-Drafist ei puudu või suudab koostada pre-ranki, mis garanteerib tugeva meeskonna. Ses mõttes, prioriteedid loksuvad iseenesest paika. Edu noorGM'id!
Btw, C-Liiga on ammu täis, lihtsalt oodatakse mõnede vanade osalejate järel, et kas nad soovivad ka sel hooajal osaleda. Nimekiri on siin.
Kommentaar
-
Noh, seal nimekirjas ei peaks kindlasti olema SiimPhotot, kes jäi esiliigasse ja on lausa selle Commish. Seega võiks nimekirja üle vaadta, sellest minu teada sõltud D-Liiga, kui sellise saatus.
Nagu keegi juba kirjutas, siis tõesti, see on kõigest mäng ja argumentatsiooni, et see on kõigest mäng, olen ka varem kuulnud.
Siit selekteeruvadki välja GM'id, kellele on olulisem miski 1 trenn vms. Miskid vekslid "elu mõtte" üle ei anna küll midagi, selleks on teised kohad. BTW, eeldades, et tegemist on jalkatrenniga, siis ka see on kõigest mäng.
Ning üks trenn ei muuda midagi hooaja kokkuvõttes. Fantasy puhul on aga Live-draft A ja O, ning terve hooaeg livedraftis mitte osalemise pärast tõsta paika konkurentsivõimetut meeskonda on suht mõttetu. Andmaks näidet selle kohta, kui oluline on draft, siis aastal 2006-07 hooajal võideti liiga just draftiga, kuna hooaja jooksul ühtegi trade'i võitjameeskond ei sooritatud(võideti ka põhihooaeg).
Mis puutub kõigisse ja enamusesse, siis käivad vähemalt minu arust siin lehel läbi max 5-6 meest, kes jätavad padjaklubi mulje, sellest tekkis ka küsimus, kas liiga on üldse täis ja mil määral see "enamus" siin diskuteerib.
Kommentaar
-
No vot, konkreetne! Kui kõik hakkavad endale sobivat aega suruma, siis ei saaks draft ilmselt toimumagi. Üldiselt soovitaks ikkagi teha kõigil kõik endast olenev et draftile jõuda. Kuigi see on vaid MÄNG ning isikliku elu tähtsust ei saa võrrelda mingi MÄNGUGA, siis draft omab antud MÄNGUS üliolulist rolli.Algselt postitas sten777 Vaata postitustJep , minu viga oli et siin lasin diskuteerida teemal millal on draft ! Nagu eelnevalt öelnud toimub Draft esiliiga ja meistriliiga draftidega ühel ajal ja asjal lõpp!
Loon Yahoos liiga ära ja saadan paroolid ja ID-d laiali täna pärastlõunat.
Terv,
Sten
Kommentaar
-
Ühesõnaga seis on selline :
1. Tartu Bioinfo-Alec ok (lahtine esiliiga pärast)
2. Laagri MDE-sten777 ok (lahtine esiliiga pärast)
3. Mullid-krist82 ok
4. Type-r-Mart65 ok
5. Liverpool Pub-ant ok
6. little bustards bc-alari147 ok
7. Marientali Spartak-edmund ok
8. Laagri Vastus-veixveix ok
9. Laagri EMDS-seesven ok
10. BC Haab-mihkel- ok
11. Roiu Rockets-Three_nil ok
12. Scorpions-tauri3000 ok
13. Jüri Jazz-silks ok
14. vilts ok
15. karm sell puudu
16. Pacers puudu
17. o2 hapnikupoisid-Shaq puudu
18.
19.
20.
Uued soovijad/Ootel!!!
1. werty777
2. jazzjansa
3. otuisk
4. estsoccer
5. STAT
6. Woland16
7. lennylenz
8. foreverer
Saatsin ka kõigile kes ülemises nimekirjas ja "ok" taga e-mailid ( kellel olid kirjas ) ja ka Soccerneti privaatsõnumid (kellel oli see asi lubatud,palun muudke seadetest ära see et teile saaks saata privaatsõnumeid) Liiga kordinaatidega.
Mis puudutab Tartu Bioinfot ja mind (Laagri MDE) Kui liigume Esiliigasse edasi siis on uued managerid ootamas rivis. Kui pean liikuma Esiliigasse , annan edasi oma Commishi õigused :/ , Kandidaat on olemas.
Ootenimekirjas olevatele uutele manageridele palun kannatust varuda 15ndani , kui vanad olijad enam välja ei ilmu , keda on tegelt ainult 3 siis saate automaatselt kohe kutsed. Hm siit sain kohe idee et saadan esimesele kolmele ootel olevale managerile kutsed juba ära....
Igatahes kui keegi ei saanud oma privaat sõnumit kätte , ega ka emaili siis minu kontaktid on sellised
Kahju on ka et me ei saanud esiliigast kedagi see aasta.
mail : sten@scotlandyard.ee
msn : sten@msn.ee
Kui saadad maili siis maini tiimi nimi jne ära....
Terv,
Sten
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar