hooaja keskel võib ka overall tõusta
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 10
Collapse
X
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustkeegi sellega http://fifa-online.easports.com/web/beta ka tegeleb ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustOled sa betas sees siis? Kas saabki ainult hiirega mängida voi on voimalik ka puldiga? Kas koik meeskonnad on alguses vordsed voi on nagu fifa 09 voi 10 kus netis mängid alati Barçade ja Unitedite vastu?
EDIT: saab nii klaviatuuri kui ka puldiga mängida ja beta 3 on lahti
Kommentaar
-
Esimene päev mängu mängitud ja PC peal on mulje ikka õõvastav. Võrreldes 2009 on 10 ikka täpne koopia. Gameplay on sama, liigad on samad(va russia league),kommentaar on täpselt sama(isegi ühtegi uut sõna pole nende sõnavaras) NO KÕIK ON SAMA, isegi karistuslöögi kohad. No mille eest sellele EA sportsile makstakse, täielik null on kõik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Keloo Vaata postitustkhm osta endale ps3 v xbox siis alles fifa
Mul oli just PS2, aga läks katki, kohe pole aega osta.
Kommentaar
-
Nii esimene hooaeg manager modes tehtud. Mängisin Chelseaga Premer leaguet.(esimese hooaja lasin quick simiga läbi, kuna ei viitsinud ilma euroopa liigadeta pelada)
Hooaeg algas premer leagues kehvasti. Esimese 8 vooruga olin alles 6. tabelireal. Järgmise 12 vooruga suudsin aga võtta 10 võitu ja 2 viiki ning mid seasoni peal olin tõusnud teiseks, ühe punktiga maas Manust. Katastroofiks kujunes aga 19.vooru mäng, kus ühes mängus said vigastada nii Didier Drogba kui ka Frank Lampard, nind punase kaardi tõttu pidi mängu vahele jätma Anelka. Selle mängu ma ka Wolwerile kaotasin 0-2. Edasi kulgesid voorud nii, et nii mina kui ka Manu eriti ei eksinud. 36 vooru järel oligi tabeliseis 1.Manu78p. 2.Chelsea78 punkti kui tuligi meie teine omavaheline mäng( esimene jäi 1-1). Kuid teine mäng kuulus Old traffordil kindlalt meile. Avapoolaja Ballacki ja Zhirkovi väravatest läksime 2-0 ette. 88 minutil lõi lampard veel kolm null ja kuigi berbatov lõi veel ühe tagasi, siis kuulus võit ikkagi meile 3-1. Viimases voorus tuli aga katastroof. Kui tiitel tundus juba kindel, kaotasime viimases voorus Tottenhamile(kokkuvõttes 3koht) 1-4 ning Manu võitis 2-0 oma mängu . Tänu parematele väravavahele võitiski manu.
Eurohooajast. champions league alagrupis olid minu vastased Inter,Slavia,Cska. Alagrupis saavutasin täiseduga esimese koha.1/8finaalis alistasin kindlalt Toulouse (2-1, 7-0). veerandfinaalis mängisin üle lyoni(1-0,0-0), kuid poolfinaali vastaseks sai ka liiga hilisem võitja Real madrid, kellel kaotasime kodus 0-1 ja võõrsil 0-2. Olgu veel öeldud, et Real madrid võitis finaalis Bayerni 1-0.
Hooajal saime ikkagi ühe karika ning see oli Carling cupi võt. League cupil kaotasime finaalis Man cityle.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar