Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

hooaja keskel võib ka overall tõusta

Kommentaar

Kas keegi teab kuidas saab PC-il kaotada "Be A Pro's" need ringid ja nooled ära mis väljakule tekivad. Segavad täiega, vahepeal mees üldse ei liigu ja siis liigub ise kuhu tahab jne. Oleks tänulik, kui keegi oskaks aitada.

Kommentaar

Algselt postitas kardo Vaata postitust
        keegi sellega http://fifa-online.easports.com/web/beta ka tegeleb ?
        Oled sa betas sees siis? Kas saabki ainult hiirega mängida voi on voimalik ka puldiga? Kas koik meeskonnad on alguses vordsed voi on nagu fifa 09 voi 10 kus netis mängid alati Barçade ja Unitedite vastu?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
          Oled sa betas sees siis? Kas saabki ainult hiirega mängida voi on voimalik ka puldiga? Kas koik meeskonnad on alguses vordsed voi on nagu fifa 09 voi 10 kus netis mängid alati Barçade ja Unitedite vastu?
          olen sees, puldiga ega klaviatuuriga ei ole proovind aga ma arvan et ei saa, sa valid kas sa mängid enda meeskonnaga( see millega seal fifa onlines manageri teed) või valid ise mingi tiimi millega tema vastu mängid
          EDIT: saab nii klaviatuuri kui ka puldiga mängida ja beta 3 on lahti

Kommentaar

Keegi Xboxil Ultimate tiimi teeb?

Kommentaar

Ma ise saan mängu paari- kolme päeva pärast kättte, aga niikaua võiks keegi öelda, kas uusi staadioneid on juurde tulnud( nt Bernabeu, Villa Park, jms) Või ongi ainukesed muutused, et vastaste kaitse on agressiivsem ja juures on venemaa liiga.

Kommentaar

Esimene päev mängu mängitud ja PC peal on mulje ikka õõvastav. Võrreldes 2009 on 10 ikka täpne koopia. Gameplay on sama, liigad on samad(va russia league),kommentaar on täpselt sama(isegi ühtegi uut sõna pole nende sõnavaras) NO KÕIK ON SAMA, isegi karistuslöögi kohad. No mille eest sellele EA sportsile makstakse, täielik null on kõik.

Kommentaar

khm osta endale ps3 v xbox siis alles fifa

Kommentaar

Algselt postitas Keloo Vaata postitust
                    khm osta endale ps3 v xbox siis alles fifa

Mul oli just PS2, aga läks katki, kohe pole aega osta.

Kommentaar

Otsustasin ikka fifat mängida ja tekkis küsimus. Kas PC peal mingeid ilmastikumuutuseid ka on(nt tugev tuul, lumi)?

Kommentaar

Mul oleks targematele FIFA peadele küsimus. Et kas (PC) be a pros kui sa koondise eest saad ka mängida kas siis sa saad mängida ka MM-i. Seal vahepeal on ju kastid mitu päeva MM-ini on.

Kommentaar

Nii esimene hooaeg manager modes tehtud. Mängisin Chelseaga Premer leaguet.(esimese hooaja lasin quick simiga läbi, kuna ei viitsinud ilma euroopa liigadeta pelada)

Hooaeg algas premer leagues kehvasti. Esimese 8 vooruga olin alles 6. tabelireal. Järgmise 12 vooruga suudsin aga võtta 10 võitu ja 2 viiki ning mid seasoni peal olin tõusnud teiseks, ühe punktiga maas Manust. Katastroofiks kujunes aga 19.vooru mäng, kus ühes mängus said vigastada nii Didier Drogba kui ka Frank Lampard, nind punase kaardi tõttu pidi mängu vahele jätma Anelka. Selle mängu ma ka Wolwerile kaotasin 0-2. Edasi kulgesid voorud nii, et nii mina kui ka Manu eriti ei eksinud. 36 vooru järel oligi tabeliseis 1.Manu78p. 2.Chelsea78 punkti kui tuligi meie teine omavaheline mäng( esimene jäi 1-1). Kuid teine mäng kuulus Old traffordil kindlalt meile. Avapoolaja Ballacki ja Zhirkovi väravatest läksime 2-0 ette. 88 minutil lõi lampard veel kolm null ja kuigi berbatov lõi veel ühe tagasi, siis kuulus võit ikkagi meile 3-1. Viimases voorus tuli aga katastroof. Kui tiitel tundus juba kindel, kaotasime viimases voorus Tottenhamile(kokkuvõttes 3koht) 1-4 ning Manu võitis 2-0 oma mängu . Tänu parematele väravavahele võitiski manu.

Eurohooajast. champions league alagrupis olid minu vastased Inter,Slavia,Cska. Alagrupis saavutasin täiseduga esimese koha.1/8finaalis alistasin kindlalt Toulouse (2-1, 7-0). veerandfinaalis mängisin üle lyoni(1-0,0-0), kuid poolfinaali vastaseks sai ka liiga hilisem võitja Real madrid, kellel kaotasime kodus 0-1 ja võõrsil 0-2. Olgu veel öeldud, et Real madrid võitis finaalis Bayerni 1-0.
                          Hooajal saime ikkagi ühe karika ning see oli Carling cupi võt. League cupil kaotasime finaalis Man cityle.

Kommentaar

Kas keegi teab, kust saada FIFA10 next gen patchi?
                            Näeme Santiago Bernabeul.

Kommentaar

FIFA10 exe has stopped working.

Kas kellegil on veel selline probleem, et kui tõmbate FIFA10-ne mingi patchi(nt gameplay) siis mängu avades tuleb kiri``FIFA10 exe has stopped working.``
                              Näeme Santiago Bernabeul.

Kommentaar

Tore kui akadeemiast sellised mängijad tulevad.

Kommentaar

Working...
                                X