Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Andrev96 Vaata postitust
    *Selline asi nagu refferee mode. Saad ise olla kohtunik.
    Se mulle täista meeldiks
    You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

http://fifa.easports.com/enGB/home.action

lugege sealt kuna see välja tuleb.

Kommentaar

Wikipedia näitab, et juurde on lisandunud kreeka ja vene liiga. Kuid nagu me teame ei näita wikipedia alati tõde.

Kommentaar

vene liiga pidi küll kindlalt tulema aga ma ei tea ja pole kuulnud kuskilt et kreeka liiga tuleks .

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
            See ei ole õige. See lihtsalt kellegi poolt valmis meisterdatud photoshopis.

Kommentaar

no shite sherlock

Kommentaar

Algselt postitas kardo
                jah , xboxi kaant pole veel väljaski, pc oma on vist ja seal on rooney peal .
                On küll väljas

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
                  Pilt
                  Kas see tähendab, et FIFA hakkab Eesti koondist ja Rootsi esiliigat sisaldama?

Kommentaar

Pigem tähendab see seda, et keegi jalkahuviline oskab kasutada photoshopi.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
                      Pigem tähendab see seda, et keegi jalkahuviline oskab kasutada photoshopi.

No shit, Sherlock.

Kommentaar

Mind huvitab selline asi, et kas eelmistes fifades oli nii, et euroopas pidid pidama eelringi mänge ennem kui alagrupiturniirile pääsesid. Minu meelest sellist asja polnud vaid pääsesid kohe alagrupiturniirile(parandage mind kui eksin). Fifa 10-ne puhul on räägitud, et on muutunud palju realistlikumaks jne. Kui eelmistes fifades tõesti ei olnud eelringimänge siis fifa 10nes võiks olla. Saab ka pidaga väljakukkumismänge mitte ei ole nii, et pääsed kohe põhiturniirile.

Kommentaar

olid ikka eelringi mängud...näiteks jäid hispaania liigas 3. kohale siis järgmine hooaeg alustasid eelringi mängust mingi Wisla või sellise kotikuga
                          Mes que un club!

Kommentaar

Aga, mina olen kohe pidanud viimasest eelringist alustama.

Küsimus:Kuidas saab mängule teha reloadi,sellist varianti pole kui Fifa peale vaatan. On delete jms, kudas saab?

Kommentaar

Kuidas need eelringimängud siis on?? Kas on ikka mittu eelringimängu või on aint üks eelring nagu ma Andrevi postist välja loen.

Kommentaar

Algselt postitas Andrev96 Vaata postitust
                                Aga, mina olen kohe pidanud viimasest eelringist alustama.

Küsimus:Kuidas saab mängule teha reloadi,sellist varianti pole kui Fifa peale vaatan. On delete jms, kudas saab?
                                Kui sa mõtled nt koosseisuse asju siis on reset squads aga päris mängule reloadi .. ma ei tea vb paned mängu uuesti arvutile vms ? ;D

Kommentaar

Working...
                                X