10. september tuleb siis Fifa 10 demo .
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 10
Collapse
X
-
Mina ootaks isiklikult tagasi ikkagi saali, mida pole minuteada 99 aastast alates olnud.
Divemine võiks ka olla, tõsi, sellega on PES juba hakkama saanud.
Ka kohtuniku idee oleks tore, aga ainuke jama on selles, et kui need asjad tulekski, siis ainult PS3 ja Xbox, kuna Fifa arvutile on alati olnud "Fuck you PC gamers"
Kommentaar
-
Algselt postitas Cheiver Vaata postitustMina ootaks isiklikult tagasi ikkagi saali, mida pole minuteada 99 aastast alates olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Cheiver Vaata postitustMina ootaks isiklikult tagasi ikkagi saali, mida pole minuteada 99 aastast alates olnud.
Divemine võiks ka olla, tõsi, sellega on PES juba hakkama saanud.
Ka kohtuniku idee oleks tore, aga ainuke jama on selles, et kui need asjad tulekski, siis ainult PS3 ja Xbox, kuna Fifa arvutile on alati olnud "Fuck you PC gamers"
Üks asi mis oleks huvitav ja mille poolt mina kohe väga oleksin:eelpool pakkutud refree mode(saad ise kohtunik olla...)You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustTegin Eesti fifa 10 coveri, kuna polnud midagi teha
Mis arvate?
You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustäkki näitad ka ? Pole näinudAlgselt postitas Nugisemees Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustPalun väga
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustNoojah, see on lihtsalt pilt sinna visatud. Aga mul on taust, puri ja oper kõik eraldi lõigatud ja sinna kokku pandud.You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustTegin Eesti fifa 10 coveri, kuna polnud midagi teha
Mis arvate?
.
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustsaada Ea-sse ja palu neil see coveriks panna äkki panevad.
You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustMittu eestlas on fifa 10?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar