Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti liiga FM 09-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
    Mitu hooaega tavaliselt laheb selleks, et eestlased saaksid meistrite liigasse?
    2010/2011 valerga koos enar jäägeriga meistrite liigas
    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
      2010/2011 valerga koos enar jäägeriga meistrite liigas
      Motlesin Eesti klubisid siiski :P

Kommentaar

No ma jõudsin Levadiaga teisel hooajal Meistrite Liigasse ja Flora jõudis UEFA Cupi alagrupiturniirile .

Kommentaar

suured tänud tegijale, hea töö oled teinud
          kas kellelgi on õnnestunud meelitada eesti liigasse mõnda head välismängijat?saanud laenule näiteks?
          ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

Algselt postitas stairway to heaven Vaata postitust
            suured tänud tegijale, hea töö oled teinud
            kas kellelgi on õnnestunud meelitada eesti liigasse mõnda head välismängijat?saanud laenule näiteks?
            Mina olen,mingi 36 aastane parim ründaja mul Levadias,ta on 7 korda Prantsuse koondise eest m2nginud ja 4 korda väravat löönud,mul präägu ei tule nimi meelde,aga sain teda tasuta(free agent).

Kommentaar

Mul on hetkel Sindney Govou kaljus ja suur äitäh ka Mikusiku
              Suhkruhaige

Kommentaar

Kas keegi on teinud ka Eesti facepacki ja klubide logode värgi?

Kommentaar

mul pole ei eestil ega sloveenial lipp ja kas load all players tuleb panna sloveenia või estonia?
                  ja eesti liiga ju ei hakka juunis? või see peabki nii olema?

Kommentaar

No mul on ka sama jama, ei ole ei eesti ega sloveenia lippu, ehk keegi annaks mõne soovituse mida teha..

No time for loosers!!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                      mul pole ei eestil ega sloveenial lipp ja kas load all players tuleb panna sloveenia või estonia?
                      ja eesti liiga ju ei hakka juunis? või see peabki nii olema?
                      Kas tegid kõik ilusti selle õpetuse järgi? Kui jah, siis on ilmselt asi selles, et oled graafikat(logosid jne) juurde tõmmanud. Kui leian sellele töötava lahenduse, panen siia kirja.
                      Tuleb panna load all players from Estonia.
                      Ma ju asendasin Sloveenia Eestiga, pole võimalust valida, millal mingisugune liiga algab, kõik käib originaalliiga järgi.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                        Kas tegid kõik ilusti selle õpetuse järgi? Kui jah, siis on ilmselt asi selles, et oled graafikat(logosid jne) juurde tõmmanud. Kui leian sellele töötava lahenduse, panen siia kirja.
                        Tuleb panna load all players from Estonia.
                        Ma ju asendasin Sloveenia Eestiga, pole võimalust valida, millal mingisugune liiga algab, kõik käib originaalliiga järgi.
                        aa selge siis, ei tegin ikka kõik õpetuse järgi ja asju olen ikka juurde tõmmanud orginaaliga pole nii hea ju. aga egas ma paha pärast selle algus ajaga. hea töö (Y)http://foorum.soccernet.ee/images/icons/icon14.gif

Kommentaar

Tehke järele

Kommentaar

väga ilus , ise tõmbasin alles ühele 2x florast tugevamale kreeka klubile koti pähe , nüüd dortmund ees väga super patch muidu ,
                            MAKE US CREAM

Kommentaar

Räägin ühest naljakast sündmusest.
                              Teisel hooajal võitis Esiliiga Flora II, Ajax lõpetas teisena, ehk siis sai otse MLi, Levadia II oli kolmas ja Kuressaare neljas. See oleks loogiliselt tähendanud seda, et üleminekumängudele Tammeka vastu astub Kure. Aga mäng otsustas pange panna ja saata mängima hoopis Levadia II meeskonna. Kahe mängu kokkuvõttes võitiski Levadia ja jäin huviga ootama, mis nüüd edasi saab, sest nemad ju ei saa kõrgemale tõusta. Olukord lahenes nii, et MLi koht anti Kuressaarele, kes ei pidanud ise üleminekumänge mängima.

Kommentaar

Pigem on asi selles, et Levadia on mustas nimekirjas.

Kommentaar

Working...
                                X