Algselt postitas Nohik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti liiga FM 09-le
Collapse
X
-
Motlesin Eesti klubisid siiski :PAlgselt postitas phljuh Vaata postitust2010/2011 valerga koos enar jäägeriga meistrite liigas
Kommentaar
-
Mina olen,mingi 36 aastane parim ründaja mul Levadias,ta on 7 korda Prantsuse koondise eest m2nginud ja 4 korda väravat löönud,mul präägu ei tule nimi meelde,aga sain teda tasuta(free agent).Algselt postitas stairway to heaven Vaata postitustsuured tänud tegijale, hea töö oled teinud
kas kellelgi on õnnestunud meelitada eesti liigasse mõnda head välismängijat?saanud laenule näiteks?
Kommentaar
-
Kas tegid kõik ilusti selle õpetuse järgi? Kui jah, siis on ilmselt asi selles, et oled graafikat(logosid jne) juurde tõmmanud. Kui leian sellele töötava lahenduse, panen siia kirja.Algselt postitas phljuh Vaata postitustmul pole ei eestil ega sloveenial lipp ja kas load all players tuleb panna sloveenia või estonia?
ja eesti liiga ju ei hakka juunis? või see peabki nii olema?
Tuleb panna load all players from Estonia.
Ma ju asendasin Sloveenia Eestiga, pole võimalust valida, millal mingisugune liiga algab, kõik käib originaalliiga järgi.
Kommentaar
-
aa selge siis, ei tegin ikka kõik õpetuse järgi ja asju olen ikka juurde tõmmanud orginaaliga pole nii hea ju. aga egas ma paha pärast selle algus ajaga. hea töö (Y)http://foorum.soccernet.ee/images/icons/icon14.gifAlgselt postitas Mikusiku Vaata postitustKas tegid kõik ilusti selle õpetuse järgi? Kui jah, siis on ilmselt asi selles, et oled graafikat(logosid jne) juurde tõmmanud. Kui leian sellele töötava lahenduse, panen siia kirja.
Tuleb panna load all players from Estonia.
Ma ju asendasin Sloveenia Eestiga, pole võimalust valida, millal mingisugune liiga algab, kõik käib originaalliiga järgi.Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Räägin ühest naljakast sündmusest.
Teisel hooajal võitis Esiliiga Flora II, Ajax lõpetas teisena, ehk siis sai otse MLi, Levadia II oli kolmas ja Kuressaare neljas. See oleks loogiliselt tähendanud seda, et üleminekumängudele Tammeka vastu astub Kure. Aga mäng otsustas pange panna ja saata mängima hoopis Levadia II meeskonna. Kahe mängu kokkuvõttes võitiski Levadia ja jäin huviga ootama, mis nüüd edasi saab, sest nemad ju ei saa kõrgemale tõusta. Olukord lahenes nii, et MLi koht anti Kuressaarele, kes ei pidanud ise üleminekumänge mängima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
ja suur äitäh ka Mikusiku

Kommentaar