Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti liiga FM 09-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

niih, minul siis Rakverega teine hooaeg ka läbi endiselt amatöör klubina siis on juba nüüd metsikult raske leida mängijaid. eelmise hooaja 4ndat kohta ei suutnud kohe mitte kudagi kaitsta ning lõpetasime hooaja 8ndal kohal. vähemalt ei kukkunud liigast välja. nüüd loodan, et klubi üle semi-pro'ks hakkab, vastasel korral ei õnnestu vist järgmine hooaeg püsima jääda. lihtsalt mängijad saavad otsa eestis PA/CA 15 poistega pole aga midagi peale hakkata.

Kommentaar

Algselt postitas Renku Vaata postitust
      Tere mina tegin kõik õpetuse järgi aga mängus eesti liigat ei leia ehk keegi saab aidata :P
      Kui alustad uut mängu saad valida Database´i. Vali Eesti v2.0 selle tavalise 1.3 voi mis iganes asemel ja peale seda saad Eesti liigat mängida.

Kommentaar

Flora uue hooaja facepack asub siin

Kommentaar

Kure feispäkk ka valmis

Kommentaar

kolmas hooaeg on nüüd siis seljataga. Minu välismaalastest kubisev Flora on võitmatu juba 67 mängu (liiga plus karikas) >Euroopa teekonna lõpetas mul viimases Uefa cup -i eelringis Betis
            Tabeli lõpp seis[img=http://img32.imageshack.us/img32/7163/3hooaeg.th.jpg]
            ja mängijate tulemused:http://img33.imageshack.us/i/mngijad3hooaeg.jpg/
            Ja sellega lõpeb ka mu karjäär Eestis palju on saavutatud juba ja nüüd jääb aint kõrval seisjana vaadata kuidas Flora allakäik algab
            Uueks klubiks saab siis Saksamaal 3 divisioonist tipu poole teed alustav FC Carl Zeiss Jena
            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

FC Levadia 2008/09

Mul ka siis hooaeg läbi ja peab ütlema, et oli too ikka suhteliselt edukas. Kogu hooaeg oli väga stabiilne: aeg ajalt tuli ette libastumisi, kuid enamasti suudeti vastastele tuul alla teha ja tänutäheks tegime Eestis puhta töö - nii Eesti Meistriliiga, kui ka Eesti Karikavõistluste tiitlid kuuluvad Levadiale. Eriti muljetavaldav oli mäng karikafinaalis, kus alistasime igipõlise rivaali FC Flora koguni 4-0.
              Kuigi Euroopas jõudsin ainult II eelringi, pole põhjust muretsemiseks, kuna vastasmeeskond FC Zürich pääses edasi ainult tänu võõrsil löödud väravale. Võõral väljakul kaotasime neile lausa 0-3 ja edasipääsulootused olid nullilähedased, kuid kodus suutsime müstilisel kombel 60 minuti möödudes lausa 4-0 juhtida! Paraku lõid zürichlased 63. minutil värava ja vaatamata suurtele pingutustele eurohooaeg päästa, ei suutnud me enam väravaid lüüa. I eelringis kottisime Tbilisi Dinamot kodus 1-0 ja võõrsil 2-0.
              Üks võimalik koht muretsemiseks on see, et ründeliinis pole peale peaaegu-pensionäri Zelinski ja Nikita Andrejevi, kes võib liikuda välismaale, ühtegi korralikku venda, kes suudaks väravaid lüüa. Seetõttu otsin ma eeloleval suvel täiendusi eelkõige ründesse.

Mõned pildid ka:

Kommentaar

Kommentaar

Flora uus Treener peale mind ei keegi muu kui vana rivaal Igor Prins [img=http://img4.imageshack.us/img4/6496/igorprins.jpg]

Kommentaar

Ise olen Rakvere klubiga imesid teinud. Ei ole ma FM tundja aga seda ma ei mõista kust need rahad tulema hakkasid. pole mina sellist asja ennem et chairman hakkaks raha jagama nagu mingi abramovits :P ntx ML-i pääsedes viskas ta arvele juurde 6M euri !!! kuhugi seda raha ju panna ei ole kuna keegi ei taha tulla nii väikesesse klubisse :P nju Rakvere muutunud ka juba täis proffi tiimiks ja aasta vist oli juba 2012 või 2013

et neid chairmanide jms asju genereerib see mäng kuidas ? suht kahtlen et need asjad tegeleikusele vastavad et keegi raido belov viskaks Rakvere klubile lambist 6 miljonit eurot vastu ma sellele ei ole mutugi aga natuke harjumatu raha seis nüüd klubil, eriti kui seda pole kusagile paigutada.

nüüd seda ka, et kui mul nüüd toimus WIN vahetus, kas siis uuesti sama klubiga alustades on lootust samale asjale ?

Kommentaar

Algselt postitas hatukas Vaata postitust
                      Ise olen Rakvere klubiga imesid teinud. Ei ole ma FM tundja aga seda ma ei mõista kust need rahad tulema hakkasid. pole mina sellist asja ennem et chairman hakkaks raha jagama nagu mingi abramovits :P ntx ML-i pääsedes viskas ta arvele juurde 6M euri !!! kuhugi seda raha ju panna ei ole kuna keegi ei taha tulla nii väikesesse klubisse :P nju Rakvere muutunud ka juba täis proffi tiimiks ja aasta vist oli juba 2012 või 2013

et neid chairmanide jms asju genereerib see mäng kuidas ? suht kahtlen et need asjad tegeleikusele vastavad et keegi raido belov viskaks Rakvere klubile lambist 6 miljonit eurot vastu ma sellele ei ole mutugi aga natuke harjumatu raha seis nüüd klubil, eriti kui seda pole kusagile paigutada.

nüüd seda ka, et kui mul nüüd toimus WIN vahetus, kas siis uuesti sama klubiga alustades on lootust samale asjale ?
                      Vapsei sulle antakse lampi 6 milli mina pidin om afloraga pohlakule koguaeg pinna peale käime et ta midagi teeks, arendaks treening väljasi annaks raha jne. aga see vast suht harukordne nii et ma ei usu et see sul veel ühekorra õnnestub

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                        Vapsei sulle antakse lampi 6 milli mina pidin om afloraga pohlakule koguaeg pinna peale käime et ta midagi teeks, arendaks treening väljasi annaks raha jne. aga see vast suht harukordne nii et ma ei usu et see sul veel ühekorra õnnestub
                        ma sain küll floraga raha piisavalt,aastal 2012 oli mängijate ostuks 7milj eurot, enne seda 3-4 milj, see peaks olenema tulemustest ka,ma jõudsin stabiilselt iga aasta meistriteliiga põhiturniirile, üks aasta jäi vahele,aga siis mängisin euro cup alagrupis ja muidugi iga aastased liiga ja karikavõidud sinna hulka
                        ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

õnnestus siiski nii teha et vana save game alles jätta ja seal siis uuesti tegelema hakkata

nüüdseks esimene hooaeg ML-is selja taga ja suurepärane 4s koht, mis tagab ka pääsu EURO cupile me very happy

väga meeldib mulle mini scout, hea asi, seal ka ühed reitingute asi, nii PA kui ka CA kohta, tooks siis tibakene inffi et mis minu mängus on ja siis saaks võrrelda mis teil seal on andmed siis kõik aint eestlaste kohta ning max peaks olema siis 100 reitingu punkti

Parima reitinguga on Ojamaa Henrik (66,82) ning minul ta mängib otsapidi Bristol City's. Talle järgnevad Klavan Ragnar (66,44) AZ Alkmaar ning kolmandana Piiroja Raio (66,17) Fredrikstad FK-st. Top 10-sse mahuvad veel:
                          4. Morozov Igor (65,94) Crystal Palace
                          5. Bärengrub Alo (65,88) Football Club de Metz
                          6. Rähn Taavi (65,71) FC Politehnica lasi
                          7. Teniste Taijo (65,66) Bologna
                          8. Dmitrjev Aleksandr (65,31) SK Sturm Graz
                          9. Purje Ats (65,07) AS Aris Salonika
                          10.Komarov Eduard (64,52) Sparta Prague

Eestis mängivatest mängijatest on parim Subbotin Igor (62,73) kes mängib Levadias. Minu klubis on parim eestlane Paapsi Mihkel (55,11)

Eesti suurimad potentsiaalid :
                          01) Ojamaa Henrik (74,17)
                          02) Stepanov Andrey (73,10) klubita
                          03) Puri Sander (72,43) Slavia Prague
                          04) Morozov Igor (70,89)
                          05) Kröönström Maksim (70,81) FC Toompea
                          06) Nuuma Rene (70,79) Rakvere FC Flora
                          07) Jürgen Margus (70,37) FC Levadia Tallinn
                          08) Viikna Taavi (69,92) FC Levadia Tallinn
                          09) Rähn Taavi (69,65)
                          10) Anier Henri (69,61) FC Steaua Bucharest

niih siis võin välja tuua enda klubi lõppenud hooaja top10 eestlast:
                          koht-nimi-CA-PA
                          01) Paapsi Mihkel 55,11/58,41 (92/104)
                          02) Gussev Vladislav 54,42/58,23 (96/110)
                          03) Aristov Anton 54,25/55,61 (95/100)
                          04) Orgmets Vassili 52,60/56,81 (97/113)
                          05) Djioev Victor 51,90/53,19 (90/95)
                          06) Kask Kristofer 51,41/52,95 (79/85)
                          07) Roosimets David 51,27/52,29 (86/90)
                          08) Henn Jürgen 51,21/55,05 (97/112)
                          09) Ossipov Artur 50,87/56,21 (79/100)
                          10) Meerits Marko 50,82/56,41 (89/111)

sulgudes on siis tavapärased CA ja PA. mainima pean ka et V. Orgmets saavutas 18aastaselt ML parima värava küti tiitli kui skooris kogun 19-nel korral. Talle järgnesid Flora Albert Prosa 14 tabamust ning Levadia Robert Ivanov 12 tabamust, kõik siis ka eestlased.

Siis skaudid otsivad mul terves euroopas pidevalt, edu on olnud rumeenlaste ja tsehhidega. ntx üks rumeenlane on liitumas klubiga ( oli MC ) kelle PA oli minu mäletamist mööda 173 lausa.

jään huviga teiste numbreid ootama

Kommentaar

Igasugused abiprogrammid ja CA/PA'de vaatamine on tšiitimine, et Sa teaksid

Kommentaar

tahad öelda et selliseid tabeleid vaadata ei ole huvitav ?

Kommentaar

Huvitav võib ta ju olla, aga tšiitimine siiski.

Kommentaar

Working...
                                X