Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti liiga FM 09-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kuidas kellegile

minul isiklikult pole nii palju aega et mängu üksikasjadesse langeda, editoreid ei kasuta kuna minu jaoks kvalifitseerub see juba tsiitimise alla

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
      Flora uue hooaja facepack asub siin
      Parandatud versioon

http://sortitoutsi.net/2009/graphics...009%20(180x180)

Kommentaar

Ülimalt suured tänud pätsi tegijale, fantastiline päts on see.
        Ma alles alustasin selle mängu mängimist ja olen kaljuga teinud 4mängu, oskab keegi öelda kas mul oleks võimalust saada eesti koondise peatreeneriks?
        Kui jah, siis kas keegi oskaks öelda, kuidas ma saaks Eesti koondise peatreeneriks siis?
        Ela ja tunne, et elad
        see on kõige lihtsam
        filosoofia, mis toimib
        sule silmad ära vaata
        tagasi, hinga sügavalt ja
        hüppa üle iseenda varju
        tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas David Vaata postitust
          Ma alles alustasin selle mängu mängimist ja olen kaljuga teinud 4mängu, oskab keegi öelda kas mul oleks võimalust saada eesti koondise peatreeneriks?
          Kui jah, siis kas keegi oskaks öelda, kuidas ma saaks Eesti koondise peatreeneriks siis?
          kui koondise treener lahti lastakse siis võid kandideerida sinna kohale.

Kommentaar

pole allalaadinud aga kas tahaks teada kas liiga reputasioon on ka vastavaks tehtud nagu eestile omaseks on?
            Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

Algselt postitas David Vaata postitust

No soovitan ise teha uus kasutaja ning sellega minna koondise etteotsa ja teise kasutajaga jätka klubi eesotsas, sest koondise peatreeneri rollis olles tuleb tihti ette olukordi kus sul pole kuskil 3-4 kuud mitte ühtki mängu.

No time for loosers!!

Kommentaar

Pre-game editoriga tee koht vabaks. Alusta mängu, võta mingi klubi. Tõmba mõni in-game editor. Pane seal endal reputatsioon põhja. Kandideeri kohale. Saad koha kätte. Muuda reputatsioon tagasi.

Minu lollikindel plaan FM-is, kui on tahtmine Eesti koondist ja mõnd klubi korraga juhtida.

Kommentaar

Tsiiter

10101010

Kommentaar

Algselt postitas --andres-- Vaata postitust
                    Tsiiter

10101010
                    Hehee...mina, kes ei ole eales kasutanud igast scoute ja teab, mis kõrvalprogramme veel mängijate ostmiseks, olen jah see kõige suurem tsiiter FM-i ajaloos.

See on lihtsalt parim võimalus soovitud asja saavutmiseks. Kahe manageriga oleks minu arust jube tüütu mängida.

Ja no põhimõtteliselt oled sa ju kohe mängu alustades tsiiter, kui sa just töötuna ei alusta.

Kommentaar

krt oleks pidanud vist võtma aind selle, et näitab eesti liigade mänge, see värk mul hetkel laeb teiste liiga mänge kh mis ma alguses valisin, saksamaa, itaalia, hispaania ja hollandi liiga. :S Seda kuidagi ära ei saa võtta eks?
                      Igatahes uuesti ei viitsi ma hakata peale.
                      6 vooru tehtud ja pea iga mäng saab keegi mul vigastada, kaljuga mängin. hetkel vigstatuid 8, vahepeal oli 11 lausa, aga noh mänge suudan ikka võita natuke, et juhin meistriliigat, floraga mängides oli 11 meest vigastatud, enamus põhimeestest ja suutsin 3:1 võita. sillamäelt sain ainukese kaotuse 1:4...
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      tagasi, hinga sügavalt ja
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

keegi aitaks mul selle facepacki config faili koostada? tegin Tulevikule facepacki aga ei toimi see config fail.

Kommentaar

<record>
                          <!-- resource manager options -->

<!-- dont preload anything in this folder -->
                          <boolean id="preload" value="false"/>

<!-- turn off auto mapping -->
                          <boolean id="amap" value="false"/>

<!-- logo mappings -->
                          <!-- the following XML maps pictures inside this folder into other positions
                          in the resource system, which allows this folder to be dropped into any
                          place in the graphics folder and still have the game pick up the graphics
                          files from the correct places
                          -->

<list id="maps">
                          <!-- Auto generated by fmXML -->
                          <record from="lillevere" to="graphics/pictures/person/514797/portrait"/>
                          <record from="taar" to="graphics/pictures/person/31000218/portrait"/>
                          <record from="jahhimovitš" to="graphics/pictures/person/31000216/portrait"/>
                          <record from="frolov" to="graphics/pictures/person/7681693/portrait"/>
                          <record from="veis" to="graphics/pictures/person/31000147/portrait"/>
                          <record from="reinsoo" to="graphics/pictures/person/31000153/portrait"/>
                          <record from="kõll" to="graphics/pictures/person/31000168/portrait"/>
                          <record from="toomet" to="graphics/pictures/person/31000163/portrait"/>
                          <record from="jevdokimov" to="graphics/pictures/person/7682090/portrait"/>
                          <record from="henn" to="graphics/pictures/person/31000036/portrait"/>
                          <record from="koppel" to="graphics/pictures/person/31001323/portrait"/>
                          <record from="lelov" to="graphics/pictures/person/514766/portrait"/>
                          <record from="luhakooder" to="graphics/pictures/person/31000043/portrait"/>
                          <record from="alliku" to="graphics/pictures/person/1394635054/portrait"/>
                          <record from="tutk" to="graphics/pictures/person/31001325/portrait"/>
                          <record from="sinilaid" to="graphics/pictures/person/31000143/portrait"/>
                          </list>
                          </record>

mis siin valesti on?

Kommentaar

niih, küsimus lihtne. olen mängus ka eesti koondise treener, ja oleks üks rumeenlane kes on saanud teiseks rahvuseks eesti kuid ei saa hetkel aru kuidas see koondisse kutsumine siis välja peaks nägema ? tema profiilil olles ei näe küll sellist kohta et saaks teda sinna valida

Kommentaar

Algselt postitas hatukas Vaata postitust
                              niih, küsimus lihtne. olen mängus ka eesti koondise treener, ja oleks üks rumeenlane kes on saanud teiseks rahvuseks eesti kuid ei saa hetkel aru kuidas see koondisse kutsumine siis välja peaks nägema ? tema profiilil olles ei näe küll sellist kohta et saaks teda sinna valida
                              Kaks võimalust: ta on Rumeenia koondist juba esindanud või siis ootab kutset ainult neilt.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                                Kaks võimalust: ta on Rumeenia koondist juba esindanud või siis ootab kutset ainult neilt.
                                rumeenia koondist pole esindanud, ning ametlikus teates teatas et võttis eesti kodakondsuse eesmärgiga mängida eesti koondises kuna rumeenia omasse ei pääse

EDIT:noorte tasemel mängud ju minu teada ei lähe arvesse

Kommentaar

Working...
                                X