Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 09/10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
    Kas keegi üldse commishiks olemise nõusoleku on andnud? Mul võibolla kahe silma vahele jäänud.
    Sinu kandidatuur oli arutusel ning läks läbi. Õnnitleme ning edu!

Kommentaar

Küsiks, et kas siin esiliigas loobujaid ei ole? Ma see õnnetu 18. eelmisel hooajal, et tahaks nagu esiliigas jätkata :S:P

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
        Sinu kandidatuur oli arutusel ning läks läbi. Õnnitleme ning edu!
        Hea huumor
        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Meistrika eeskujul oleks mina ikka reede poolt.

Kommentaar

Niipea, kui leidub tubli commish, kes asja ajada võtab, siis teen eelmise commishina liiga ära yahoosse (ma saan ühe nupuvajutusega liigat uuendada) ning annan uuele commishile fanfaaride saatel üle.

Ühes lauses kolm korda süna commish....tase
            Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
              Niipea, kui leidub tubli commish, kes asja ajada võtab, siis teen eelmise commishina liiga ära yahoosse (ma saan ühe nupuvajutusega liigat uuendada) ning annan uuele commishile fanfaaride saatel üle.

Ühes lauses kolm korda süna commish....tase
              selle viimase lausega tuli mul üks lahe Iversoni klipp meelde

Kommentaar

Tegelikult võiks commishi leidmise asjaga tegelema hakata küll. Kas Siim on 100% kindel et ei taha jätkata? Said ju väga hästi hakkama, võiksid ka sellel hooajal meie juht ja õpetaja olla Kui tõesti ei taha, siis ehk keegi vabatahtlik, kes tahab fantasyvankrit vedada?

Kommentaar

No üldiselt ma võin võta selle äri enda peale. Korra kunagi ka Meistriliigat kommisjoneerinuna on mu kogemus olemas ja viimaste aastatega võrreldes peaks ajaga olema ka kõik ok.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    No üldiselt ma võin võta selle äri enda peale. Korra kunagi ka Meistriliigat kommisjoneerinuna on mu kogemus olemas ja viimaste aastatega võrreldes peaks ajaga olema ka kõik ok.
                    Saaks need paar viimast kohta ka täidetud, siis saaks korjandusega peale hakata! Aga tubli Aramis

Kommentaar

Algselt postitas Juveman Vaata postitust
                      Saaks need paar viimast kohta ka täidetud, siis saaks korjandusega peale hakata! Aga tubli Aramis
                      Minu kiitus läheb samuti Aramise ettevõtlikkusele ning arvan, et ta on viimase peal variant pealikuks!
                      Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Tegin Esiliiga ära ning seadsin draftiajaks mesitrikaga sarnaselt reede, 23. oktoober kell 21.00. Kui vaja, siis uus commish saab antud aega nihutada.

Kõik, kes eelmisest aastast koha säilitasid, said oma meilile kutse liigaga liitumiseks, uued mehed peavad passwordi eraldi küsima.

Kui Aramis meeskonna loob, siis vahendame commishiõigused talle.
                        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Kaua härrastel pungeril ja Marx027`l on aega endast märku anda (või on kõik 20 meest endast teatanud)? Noh, saaks siis ka oma tuleviku klaariks ja Teise Liiga commishil oleks niisamuti hõlpsam asju ajada

Kommentaar

Kuna ma Esiliigas ei mänginud, siis mulle kuluks password ära küll.

Kommentaar

samuti pole esiliigas osalenud vajab passwordi.

Kommentaar

Ma pakun, et teised saavad oma passwordid commishi käest siis kui on osalemistasu ära maksnud?

Kommentaar

Working...
                                X