Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 09/10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ka ülekanne tehtud, ootab parooli

Kommentaar

Papp läx teele ....ootan vastust

Kommentaar

Vaatan, et siin juba hääletamiseks läinud.
        Minu olen 8 parima PO's osalemise poolt.

Karta on, et ma seda hooaja lõpus kahetsen, aga praegune hinnang lihtsalt selline
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kellel võimalik, siis ärge 23nda õhtule mingeid kohustusi võtke.
          Kellaaega võib sättida - kui on palju pidusse minejaid, siis võib varem alustada ja vastupidi, kui on palju kes ei jõua mingiks kellaajaks, siis lükkame taha poole. Alguse aeg varieeruks kl 18.00 - 21.00ni ... Eeldatatav kestvus umbes 3 tundi...samas saab vara lahkuja 2 tundi tuld anda ja lõppu jätta 3-4 roundi jagu sleepereid, kes kindlasti ära tulevad.

Kommentaar

Igaks juhuks ütlen ka endale sobiva/mittesobiva variandi. 23.10 sobib igati (vähemalt hetkel). Aga kellaaeg võiks jääda 21.00 peale. Enne 8 töölt koju ei jõua ja pool tundi tahaks end vabamalt ka tunda, et fantasy maailma sisse elada Lihtsalt minu pisike soov.

Kommentaar

kellaaeg võiks jääda tõesti 21.00

Kommentaar

niipalju tean, et Terror Squad on praegu kaitseväes aega teenimas.

Kommentaar

Drafti toimumisaeg

Reede minule sobib, eelistan ka pigem hilisemat kui varasemat aega.

Mis puudutab II liigast tõusjaid, siis selles osas saabub selgus lähipäevil.

Kommentaar

Hilisem aeg sobib ka mulle paremini... 21:00 täitsa OK

Kommentaar

Kui reede 23.10, siis ka mul pigem eelistuseks hilisem aeg.
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Poetan samuti sõna sekka... 21.00 oleks minu jaoks ideaalseim algus.
                        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

23.10 kell 21.00 sobib kenasti.

Kommentaar

no mis seal siis ikka,mulle kah istub 23.10 kell 21.00 nii et pange aga lukku minupoolest

Kommentaar

Nii, veel pole siis meie liiga koosseis selge - Naljavennad avaldasid Meistrikast tulla siia taset tõstma.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                                Nii, veel pole siis meie liiga koosseis selge - Naljavennad avaldasid Meistrikast tulla siia taset tõstma.
                                See annab loa 4 koha meeskonnale tõusta. Kuna hoolsalt kogute juba raha, siis ehk tuleb raha nüüd tagastada

Kommentaar

Working...
                                X