Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaatan, et siin juba hääletamiseks läinud.
Minu olen 8 parima PO's osalemise poolt.
Karta on, et ma seda hooaja lõpus kahetsen, aga praegune hinnang lihtsalt selline
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kellel võimalik, siis ärge 23nda õhtule mingeid kohustusi võtke.
Kellaaega võib sättida - kui on palju pidusse minejaid, siis võib varem alustada ja vastupidi, kui on palju kes ei jõua mingiks kellaajaks, siis lükkame taha poole. Alguse aeg varieeruks kl 18.00 - 21.00ni ... Eeldatatav kestvus umbes 3 tundi...samas saab vara lahkuja 2 tundi tuld anda ja lõppu jätta 3-4 roundi jagu sleepereid, kes kindlasti ära tulevad.
Igaks juhuks ütlen ka endale sobiva/mittesobiva variandi. 23.10 sobib igati (vähemalt hetkel). Aga kellaaeg võiks jääda 21.00 peale. Enne 8 töölt koju ei jõua ja pool tundi tahaks end vabamalt ka tunda, et fantasy maailma sisse elada Lihtsalt minu pisike soov.
Kui reede 23.10, siis ka mul pigem eelistuseks hilisem aeg.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar