Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
    Lihula MKP tradeb: Chris Douglas-Roberts, Lihula MKP 2011 aasta drafti 1,2,3,4,5 ringi pickid.

Lihula RööbasPuudlid tradeb: 2010 aasta drafti 9's pick.

Selgituseks: kuna Ricky on meeskonnas, siis kaotaskin 1. jaanuaril nii ehk nii kõik 2011 aasta pickid ja kuna keegi huvitatud ei olnud, siis läheb kogu see mant ühte auku.
    Lihula RööbasPuudlid kinnitavad trade´i.

Kommentaar

Lihula MKP tradeb: Chris Douglas-Roberts, Lihula MKP 2011 aasta drafti 1,2,3,4,5 ringi pickid.

Lihula RööbasPuudlid tradeb: 2010 aasta drafti 9's pick.

Selgituseks: kuna Ricky on meeskonnas, siis kaotaskin 1. jaanuaril nii ehk nii kõik 2011 aasta pickid ja kuna keegi huvitatud ei olnud, siis läheb kogu see mant ühte auku.
      Võibolla olen ainus, kes nii arvab, aga tundub mulle, et seda "manti on veits palju korraga. Sinust saan aru, et kaotad pick`id nagunii, aga Puudlid saavutavad rohkem. Tõenäoliselt läheb see trade ka läbi, sest 5 päeva jooksul ei pruugi enamus managere siia oma nina pistagi. Aga avaldan ikkagi rahulolematust.

Samahästi võiksin (kui oleksime sõbrad ühestkandist)nende 2-5 picki eest loovutada Rasheed Wallace. Sina kaotad draftid nagunii ja mina saan olulist kasu.

Kommentaar

Ma suiti olen suht Rakvere lähedal teinekord... Mis nüüd saab?

Sarnast manti sai pakutud ka 11-13 picki eest, ei tahetud mitte, seega tradeda saab suht vähestega, juhtumisi on Puudel altim tradema, kui paljud teised, ning kuna Tal on plaanis ka järgmisel aastal draftis osaleda, siis võimaldavad minu pickid Tal järgmise aasta offseasonil nii mõnegi liigutuse teha(muidu tuleks Tal kokku 10 picki). Me oleme ju ühel meelel, et kaunis kehva on, kui pickid lihtsalt raisku lähevad ja mehed pickimata jäävad, nagu see tänavu paljudel juhtudel oli. Isegi esimese roundi pickid lasti hapuks. Tunnistan, et olen paha, aga mitte laisk. Ja Puudel on ka paha, aga mitte laisk. Virkust tuleb premeerida ja kui Puudel on virk, siis saab Ta oma virkuse eest väärilise preemia, see oleneb aga juba Temast. Ma loodan ise ka sellest 9'ndast pickist kasu saada muide, pickid on numbrid ja ei väljenda midagi, pickide taha tekivad nimed, kui pickija sinna õige nime valida oskab.
        Kui vaadata selle aasta drafti, siis esimeses ringis pickitakse 17 mängijat, meeskondi on aga 20, st. 3 meist on laisad ja ei viitsinud oma picke ära tradeda või ei olnud partnerid piisavalt altid tradema ja nende pakkumisi vastu võtma. Ebavõrde või mitte, aga see ei loe... Mina ei ole ka süüdi, et Ricky ei taha USA'sse tulla ja et selline reegel on kehtestatud, mis mult pickid ära võtab.

Omaarust tegin väga hea diili, pm. mitte millegi eest saan esimese roundi picki. Seda mittemidagi pakkusin siin eelnevalt kõigile, keegi ei tahtnud minu jaoks "mitte midagi", ehk kellegi teise jaoks tõsist väärtust. Kummalisel kombel olin trade algatajakski mina, trade, millega ma vastu püksa saavat. Kummalisel kombel näen mina nende 5 numbri taga haigutavat tühjust või paremal juhul lootusetut katset neid tradeda. Nüüd on mul reaalselt 10 septembri paiku mees rosteris, kes hakkab statsi tootma tõenäoliselt. Rohkem võidus ei saagi olla enam. Muide, järgmise aasta offseasonil võin ma selle pickitud mehe eest kellegi teise käest draftipickid saada, ühe või kaks või kolm, sest ilmselge on see, et 5'ga pole mul hetkerosteri juures midagi teha. Las siis mõni teine saab, kellel on ja kui see ei ole Sina, siis vaata peeglisse ning küsi endalt, miks see nii on. Ma oleks võinud neid picke ka jagada, näiteks Ühele 1,5 rounder+ CDR - teise roundi pick ja teisele 2,3,4 + Julian - teise roundi pick, mingit vahet pole. CDR'i ja Juliani oleks võinud üldse mängust välja jätta ja need lihtsalt droppida peale drafti(mida ma tõenäoliselt nii ehk nii oleksin teinud). Äkki peaks endale siia liiga peale miski supermanageri palkama, kes selliseid(võrdsemaid) deale välja mõtlevad. Mul endal pole kahjuks aega ega ka tahtmist.

Muide, hassan74, Sina võiks vast olla üks peamisi kandidaate, nendele 5'le pickile, sest Su meeskond on hoomamatult vana. Nii et pane Pierce müüki, võta asemele 5, 2011 aasta picki, ja kuku valima - garanteerin, esimene ring on lihtne, aga võib orki lennata, teisest ringist noort ja tugevat saada - kõva töö, kolmandast saad tulevikumehe - oled ülimalt tark ja töökas, 4'ndast - oled geenius, 5'ndast - on kogu korvpallimaailm Sinu ees põlvili. Ühesõnaga, see mant on kaunis raske tulema, kui selle nimel vaeva ei näe, numbrid on numbrid, ja CDR lendaks igal juhul FA'sse!

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
        Võibolla olen ainus, kes nii arvab, aga tundub mulle, et seda "manti on veits palju korraga. Sinust saan aru, et kaotad pick`id nagunii, aga Puudlid saavutavad rohkem. Tõenäoliselt läheb see trade ka läbi, sest 5 päeva jooksul ei pruugi enamus managere siia oma nina pistagi. Aga avaldan ikkagi rahulolematust.

Samahästi võiksin (kui oleksime sõbrad ühestkandist)nende 2-5 picki eest loovutada Rasheed Wallace. Sina kaotad draftid nagunii ja mina saan olulist kasu.

Kommentaar

Ma suiti olen suht Rakvere lähedal teinekord... Mis nüüd saab?

Sarnast manti sai pakutud ka 11-13 picki eest, ei tahetud mitte, seega tradeda saab suht vähestega
          11-13. pick on üks ja sama mees?
          Ahjaa, muide, tõe huvides olgu öeldud, et mulle sa seda küll ei pakkunud, kuigi väidad et kõigile.

Peab tunnistama, et esmane reaktsioon oli üsna sama, mis Hassanil (ehkki arusaadav, et tehingust võidate mõlemad). Lihtsalt üks võidab rohkem, aga probleemiks see, et teine ei kaota rohkem Blokkima midagi ei hakka, sest mis seal salata, endalgi selliseid mõtteid peast läbi käinud.

Ainuke variant oleks reeglitesse kirjutada, et kui näiteks oled tradenud oma 2011 1.picki või kaotanud selle a la Ricky case, siis automaatselt üle 10 mehe sa jätta ei tohi (kuna sinu pick on käigus). Aga järjekordne reeglimuudatus oleks vist enamusele liig mis liig.
          Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
            11-13. pick on üks ja sama mees?
            On küll

BTW, Nõmmel on drfatis 2 picki üle, mis lähevad tõenäoliselt raisku, tradege, kel endal picke pole. Saab offseasonil märgi maha ja draftis ka osaleda - mis oli ka minu peamine eesmärk selle trade tegemisel.

Kommentaar

Tõele au andes ei olnud 11-13 osas konkreetselt juttu, et kogu 2011 kupatus + mängija. Mitte et see midagi muutnuks, aga anname tõele au. Veelkord.

Ning alati valmis trade'ima, kui pakutu plaanide ning mängijate väärtustega vastavuses on.

Kommentaar

On küll

BTW, Nõmmel on drfatis 2 picki üle, mis lähevad tõenäoliselt raisku, tradege, kel endal picke pole. Saab offseasonil märgi maha ja draftis ka osaleda - mis oli ka minu peamine eesmärk selle trade tegemisel.
                Nõmmel on üle jah 4. ja 5. roundi pick, mis kedagi ei koti nagunii.
                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
                  Nõmmel on üle jah 4. ja 5. roundi pick, mis kedagi ei koti nagunii.
                  Noh, kedagi võiks ikka kottida, parem ikka, kui waiverist meha võtta. Eriti, kui arvestada seda, et vaid 5 round jookseb pre-seasonile selga, kus alles õieti infot hakkab tulema ja lineup'id selguma.

Võtaks hea meelega ühe neist pickidest näiteks Julian Wrighti eest

Kommentaar

Noh, kedagi võiks ikka kottida, parem ikka, kui waiverist meha võtta. Eriti, kui arvestada seda, et vaid 5 round jookseb pre-seasonile selga, kus alles õieti infot hakkab tulema ja lineup'id selguma.

Võtaks hea meelega ühe neist pickidest näiteks Julian Wrighti eest
                    Parema meelega võtaksin mingi tuleviku picki vastu - a la 2012 aastast.
                    Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Tore, et keskkkond elavnes, mis oligi mu postituse üks esmärke.

Me oleme ju ühel meelel, et kaunis kehva on, kui pickid lihtsalt raisku lähevad ja mehed pickimata jäävad, nagu see tänavu paljudel juhtudel oli. Isegi esimese roundi pickid lasti hapuks. Tunnistan, et olen paha, aga mitte laisk.
                      Ma pole kindel, et kõik managerid jagaks sinu arvamust.Eks tagumised valijad ikka loodavad, et eespool kellegi pick hapuks läheks

Omaarust tegin väga hea diili, pm. mitte millegi eest saan esimese roundi picki. Trade, millega ma vastu püksa saavat. Rohkem võidus ei saagi olla enam.
                      Olen nõus, et tegid hea diili. Vabandust, kui valesti väljendusin. Pidasin silmas seda, et ühe manageri diil on liialdatult hea. Diil olnuks võrdne ju ka ilma 2-5 ringideta. Ja ega ma siis näpuga näidanukski. Loodan, et sain oma mõtte nüüd selgemaks.

Ilmselge on see, et 5 pickiga pole mul hetkerosteri juures midagi teha. Las siis mõni teine saab, kellel on ja kui see ei ole Sina, siis vaata peeglisse ning küsi endalt, miks see nii on.
                      Esiteks pole sa mulle neid pakkunud. Teiseks pole mul ka 1 ringi pick`i, sest tegin sellega juba ühe noorenduskuuri meeskonnale talvel ja olen rahul.

Muide, hassan74, Sina võiks vast olla üks peamisi kandidaate, nendele 5'le pickile, sest Su meeskond on hoomamatult vana. Nii et pane Pierce müüki, võta asemele 5, 2011 aasta picki.
                      Andsin juba eelmine hooaeg teada, et meeskond vajab noorendamist. Aga iga asi mõõdukalt. Meil on managere, kes oma meeskonda aina noorendavad. Noored vahetatakse aina nooremaks, ootamata tihti õigeid vilju ja nii ei saagi meeskond tippu jõuda.See ei olnud nüüd näpuga näitamiseks ja ei pea hakkama siin lahkama seda väidet.Lihtsalt andsin mõista enda põhimõtet.
                      Seega on mul "vanakesed" (ka Pierce) mõistliku hinna eest saadaval. Võin vastata sinu lausega:"Vaata peeglisse"

Kommentaar

Ma pole kindel, et kõik managerid jagaks sinu arvamust.Eks tagumised valijad ikka loodavad, et eespool kellegi pick hapuks läheks
                        Ei tea, ei otsigi üldist heakiitu. Leian, et tegemist on raiskamisega, eriti kui meeskonnas mängijad, kes korvpallist loobunud vms.

Olen nõus, et tegid hea diili. Vabandust, kui valesti väljendusin. Pidasin silmas seda, et ühe manageri diil on liialdatult hea. Diil olnuks võrdne ju ka ilma 2-5 ringideta. Ja ega ma siis näpuga näidanukski. Loodan, et sain oma mõtte nüüd selgemaks.
                        Kes tegutsevad on rahul - pealtvaataja(te)l on mure.
                        Ei näe Puudli puhul mõtet picki aasta võrra edasi lükata, ilma selle eest tasu saamata. Sa näed? Tundub, et Tema ülesehitamise plaanidega sobib ja minu omadega ka. Seagulli plaanidega ei sobinud - mis teha? Need ei ole süüdi, kelle omadega sobib.

Esiteks pole sa mulle neid pakkunud. Teiseks pole mul ka 1 ringi pick`i, sest tegin sellega juba ühe noorenduskuuri meeskonnale talvel ja olen rahul.
                        Pakkusin kõigile, keegi ei tahtnud. Ilmtingimata ei pidanud see olema pick, mida oleksin tahtnud, oleks ehk ka Milleri eest andnud. Ehkki, draftida tahaks ikka.

Andsin juba eelmine hooaeg teada, et meeskond vajab noorendamist. Aga iga asi mõõdukalt. Meil on managere, kes oma meeskonda aina noorendavad. Noored vahetatakse aina nooremaks, ootamata tihti õigeid vilju ja nii ei saagi meeskond tippu jõuda.See ei olnud nüüd näpuga näitamiseks ja ei pea hakkama siin lahkama seda väidet.Lihtsalt andsin mõista enda põhimõtet.
                        Seega on mul "vanakesed" (ka Pierce) mõistliku hinna eest saadaval. Võin vastata sinu lausega:"Vaata peeglisse"
                        Igal mehel oma taktika, kuidas tippu jõuda, olen seal olnud ja olen põhjas olnud, ja küllap ma ka uuesti tippu jõuan, sellepärast ei maksa muretseda. Mulle on lisaks oluline see, et mehed, kes meeskonnas, peavad mulle meeldima.
                        Nagu ütles Noah, siis noorena on Ta lemmikmängija KG, nüüd on KG Talle kõige ebameeldivam mängija.
                        Mulle meeldib jälgida arengut, mitte taandarengut, sellepärast noored ja nii ma tõenäoliselt ka jätkan, ning Lihulad on praeguse seisuga ainsad, kes offseasonil liigutanud ennast. Ennast juba tõestanud mängijaid noppida on igav - minu jaoks.

Kommentaar

Mis ma nüüd eriti tean neist asjadest, aga minu arust on täiesti OK tradega tegemist.

Kommentaar

Pärnu Põlvpüksid tradeb: Michael Beasley, Jordan Hill, 2012 1. roundi pick

The Revenge tradeb: Danilo Gallinari

Kommentaar

Nõmme Uskumatud tradeb: 2010, 4 ja 5 roundi pickid
                              Lihula MKP tradeb: 2012, 3 roundi pick.

Kommentaar

Pärnu Põlvpüksid tradeb: Michael Beasley, Jordan Hill, 2012 1. roundi pick

The Revenge tradeb: Danilo Gallinari

Kinnitame

Kommentaar

Working...
                                X