Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
    Silver, Silver, vanemad panid Sulle täiesti vale nime, sest nende kuldaväärt teravuste eest pidanuks see olema vähemalt Gold või Platinum või hoopis Diamond.

Kahjuks või õnneks ei ole aga Nigeeria kuningriik, seda on Rootsi või mõni muu traditsiooniline euroopa maa, kus "valitseb" 1 kuningas. Nigeerias on kuningaid palju, ametlikult 77 ja seetõttu on järeltulijate kuningliku päriolu tõenäosus oluliselt suurem. Liiatigi ei pidanud Aminu ise seda fakti kuigi oluliseks ning oli mõeldud siia foorumisse ilustavaks nüansiks, nagu Hildred, Walli puhul.
    Aitäh, et selgitasid.

Aadama ja Eeva otsene järeltulija.
    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
      Aitäh, et selgitasid.
      Aadama ja Eeva otsene järeltulija.
      Palun, Diamond, Sinu puudulikke teadmisi võin täiendada veel sellega, et Aadam ja Eeva ei ole reaalselt eksisteerinud isikud, sestap ei saa keegi neist pärineda.

Jäta mind nüüd rahule, sest vastasel juhul võid liialt targaks saada ja minu huvides ei ole Sind harida, see võimaldaks Sul veel sarkastilisem olla. Oma sarkasmi ja sapi võid suunata kuskile mujale. Võib-olla on see Sinu arust naljakas, aga kuna erilisi naerupahvakuid ei ole järgnenud, siis küllap oled oma väärastunud huumorimeelega veidi puus.

Kommentaar

Palun, Diamond, Sinu puudulikke teadmisi võin täiendada veel sellega, et Aadam ja Eeva ei ole reaalselt eksisteerinud isikud, sestap ei saa keegi neist pärineda.

Jäta mind nüüd rahule, sest vastasel juhul võid liialt targaks saada ja minu huvides ei ole Sind harida, see võimaldaks Sul veel sarkastilisem olla. Oma sarkasmi ja sapi võid suunata kuskile mujale. Võib-olla on see Sinu arust naljakas, aga kuna erilisi naerupahvakuid ei ole järgnenud, siis küllap oled oma väärastunud huumorimeelega veidi puus.
        Ei saa küll hästi aru millega ma sellise kohtlemise ära olen teeninud, aga kui nüüd midagi asjalikku ka öelda, siis soovitan arsti poole pöörduda (kui ei tea millise, siis küll perearst edasi suunab).

Kommentaar

Mehed-mehed jätame natuke püssirohtu ka hooajaks
          Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Ei saa küll hästi aru millega ma sellise kohtlemise ära olen teeninud, aga kui nüüd midagi asjalikku ka öelda, siis soovitan arsti poole pöörduda (kui ei tea millise, siis küll perearst edasi suunab).
            Tänan Silver, luban et pöördun arsti poole, küll mina juba tean, millise poole pöörduda kui viga näen laita. Võiksin sullegi soovitada, sest olgem ausad, näen viga laita, näen. Näevad teisedki, keda sa sellega paika üritad panna, et neid kujundlikult raviasutustesse, logopeedide või kõrgema haridustaseme juurde suunad. Ometigi puudub sul selleks erialaselt igasugune pädevus ja kompetents. See sind muidugi ei takista.

Aga lepime nüüd kokku, et sa oled lihtsalt vait minu postituste suhtes ja ignoreerid mind, isegi kui minu positustes on fakti- või härrale vastuvõetamatud mõtlemisvead sees, siis ei provotseeri, ei "diibita". Luban samaga vastata.

Ning tõesti, asjalikust ütlemisest rääkides, võiksid aeg-ajalt ka midagi asjalikku öelda. Provokatsioonid või kahemõttelised postitused lähiminevikust a la': "Arusaadav. Viimane võimalus tipus loobumiseks" või "Isa pärandas mulle 100 miljonit, ma annan pool sulle, kui mulle 10 tuhat kohe kannad." on teema mõttes täiesti sisutühjad, provokatiivsed ja see provokatsioon on pehmelt öeldes haiglane.

Kommentaar

Aga lepime nüüd kokku, et sa oled lihtsalt vait minu postituste suhtes ja ignoreerid mind
              Lgp. hr. õrnahingeline igas postituses tondi nägija

Lepime parem vastupidises kokku.
              Muide, pidavat olema võimalus ka foorumis teatud kasutajaid 'bännida'. Eks targemad mehed täpsustavad. Kasuta võimalust.

Jätkuvalt olen seisukohal, et minu tsiteeritud postitustes polnud midagi õelat ega provotseerivat. Vähemalt halvas mõttes. Eks kõrvaltvaatajad oskavad seda paremini hinnata, nii et kui keegi leidis, et ma millegi väga sobimatuga hakkama sain, andke julgelt teada. Äkki vanainimene ka veel õpib oma vigadest.

Teemant

Kommentaar

Ole kena, anna seletus, oma tänase postituse kohta.

Kõrvalvaatajatel lasin muide juba Sinu postitust hinnata, kahjuks kaks kelle käest küsisin, ei saanud üldse aru, millest kirjutad. Sellegipoolest ootaks Sinu tõlgendust sellele, lgp. Teemanthingeline.

Eks kõrvaltvaatajad oskavad seda paremini hinnata, nii et kui keegi leidis, et ma millegi väga sobimatuga hakkama sain, andke julgelt teada. Äkki vanainimene ka veel õpib oma vigadest.

Teemant

Kommentaar

Giid seletab skaudirühmale.
                  "Näete lapsed, siia kaevu võite kusta."
                  "Aga kust siis puhast joogivett saab", pärib heledapäine kuid pisut tüsedam Mart giidilt.
                  "eee.. Pille, lase-lase, lase kasvõi servini. Ja teised ka nüüd", vastab giid Mardile ennem kui viimane üldse oma küsimuse esitamisest tingitud kohmetusest üle jõuab saada.
                  " Ja ärge Te selle vee eest niipalju muretsege. See on meil juba kõik järgmistele omanikele hinna sisse kalkuleeritud" , torkab eakas härrasmees giidi jutule vahele.

Teie,
                  Nädalavahetus
                  Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                  "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Ole kena, anna seletus, oma tänase postituse kohta.
                    Nigeeria. Kuningapojad. E-mailid. No vot tuli selline assotsiatsioon, vabandust.

Kuidas see sinu isiklikku perset torkis, sellest ei saanud kahjuks aru. Aga vähemalt tean nüüd, et äkki ikka tasub seda raha saata. Sest ikkagi 77 kuningat ja mustmiljon järeltulijat. Iialgi ei tea, millal jopata võib.

Tervitused nädalavahetusele.

Kommentaar

Nigeeria. Kuningapojad. E-mailid. No vot tuli selline assotsiatsioon, vabandust.

Kuidas see sinu isiklikku perset torkis, sellest ei saanud kahjuks aru. Aga vähemalt tean nüüd, et äkki ikka tasub seda raha saata. Sest ikkagi 77 kuningat ja mustmiljon järeltulijat. Iialgi ei tea, millal jopata võib.

Tervitused nädalavahetusele.
                      Mis oli sellel assotsiatsioonil seost minu postitusega, et seda tsiteerima peab? Nigeeria? Samas hästi oelks võinud kirjutada sellest vennast, kes sai MM'il lambist punase kaardi, kui tagamõtet ei olnud.

Krt, oleks pidand ka ehk saatma Sulle kirja, kui detektorimees leidis hõbemüntidest aarde sel nädalavahaetusel?

Kahjuks assotsiatsioon sai väikese lisa, nimelt, saadavad raha sinna erilised lollid, ehk, usuvad kunigapoja juttu ka vastavad tegelased...

Selles, et Sinu pahatahtlikkust on alust kahtlustada, ei ole mina süüdi!

Deja Vu'd ei ole olemas!

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                        Giid seletab skaudirühmale.
                        "Näete lapsed, siia kaevu võite kusta."
                        "Aga kust siis puhast joogivett saab", pärib heledapäine kuid pisut tüsedam Mart giidilt.
                        "eee.. Pille, lase-lase, lase kasvõi servini. Ja teised ka nüüd", vastab giid Mardile ennem kui viimane üldse oma küsimuse esitamisest tingitud kohmetusest üle jõuab saada.
                        " Ja ärge Te selle vee eest niipalju muretsege. See on meil juba kõik järgmistele omanikele hinna sisse kalkuleeritud" , torkab eakas härrasmees giidi jutule vahele.

Teie,
                        Nädalavahetus
                        Legend:

SDK- giid
                        community - skaudirühm
                        skint- Pille . Tervitused Pärnusse!
                        Paks ja tüse poiss - Viinaordu.
                        Uued omanikud- Andrus Ansip, Mart Laar, Edgar Savisaar jpt.
                        Ma sügavalt loodan, et Sa ennast kaevuks ei mõelnud. Pidasin Sind ikka eaka härrasmehena silmas, kes kaasa tegevusele naerab.

Legend 2:
                        Legendis 1 kirjeldatud isikud ei oma tegeliku elu ega tegelike tegelastega mingit sarnasust/seost. Nimede/nägude kokkulangevused on kokkusattumus ning autori enda väljamõeldis.
                        Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                        "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Dwideng on piinatud geenius. Ilmselgelt palju lugenud, aga paraku katus temal sõidab. Loodetavasti aegajalt mitte kogu aeg.

Aga tegelikult tulin postitama seda kogemust, mille eile sain kui EPSN America pealt sattusin filmi vaatama fantasy spordi loojatest ja algaastatest. Suurepärane kogemus, mida ma onlines ka SDKale kiitsin ja ta palus välja uurida, mis film on ja näe leidsingi ülesse:

Väga huvitav. Sai küll alguse baseballiga ja siis football, aga eks see ongi kõigi algus ja ma isegi see aasta baseballi hakanud jagama ja esimese NFLi drafti tegin ka.

Kommentaar

Deja Vu'd ei ole olemas!
                            On olemas. Kui enne ei uskunud, siis nüüd kindlasti.

Aga jah, täitsid eesmärgi, nüüd läks teema juba täiega üle minu pea. Jätan nüüd sind rahule, sest enam absurdsemaks ei anna minna.

Kommentaar

Ei ole midagi paremat, kui tulla peale tööd koju ning lugeda foorumist puhast huumorit. Eino Baskin võib rahus pensionile minna, tema töö on tehtud ning vääriline järelkasv olemas. Aamen!

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
                                Ei ole midagi paremat, kui tulla peale tööd koju ning lugeda foorumist puhast huumorit. Eino Baskin võib rahus pensionile minna, tema töö on tehtud ning vääriline järelkasv olemas. Aamen!
                                Aitäh! Vähemalt keegi saab mu väärastunud huumorist veel aru!

Kommentaar

Working...
                                X