Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pm selle järgi tegin kõik ka ise ära nagu nüüd loen. Kuid jah vb algaja õnn.Lihtsalt sai nüüd alles alustatud,ja tore lugeda,et aitajaid inimesi palju,isegi esimene sõprusmäng juba kokku lepitud kolmapäeval
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Ma prooviks esimest korda alates 2003 aastast II tõusta. Vahepeal sai lollusi tehtud ja kõik mängijad maha müüdud, siis jäi areng seisma. FC Trinitron on meeskond. Ühines: 20.09.2003
Meeskonnale oli see juba 20. hooaeg, mis lõppes 5. liigas 3. kohaga. 8 meeskonna hulgas oli tervelt 4 botti. Paar korda kuus login ikka sisse veel, ei raatsi 776 miljonit niisama minema visata, äkki tuleb kunagi veel mingi ulmemotivatsioon peale.
Teist seasonit mängin, V. liigas 6. koht (3-3-8). Võib rahule jääda, et napilt püsima jäin, suurem asi hattricki-pede ka pole, vahel unustan sõpruskohtumised ära jms
6 liiga, esimene koht. Mänge oli mängitud 5, kui ma klubi sain. Olin viimasel positsioonil. Siis 9 mänguline võiduseeria ja nüüd ootan oma ülemineku mängu. Sain mingi ulmelise tüübi endale vastu, enamus mängijad on TSIdega 20 000+ Lootust on vähe, et selle võidan. Mis seal ikka, tuleb vähemalt väike rahasüst ja saab uueks hooajaks lisada paar meest.
Teist seasonit mängin, V. liigas 6. koht (3-3-8). Võib rahule jääda, et napilt püsima jäin, suurem asi hattricki-pede ka pole, vahel unustan sõpruskohtumised ära jms
Sa pole veel ju püsima jäänud. Üleminekumäng seisab ees.
Pole veel lõppenud, aga tuleb rahule jääda. Karikas õnnestus isiklikku rekordit korrates 9. ringi jõuda ja esimest (ning viimast) korda võita III liiga. Üleminekumäng veel tuleb, aga ses suhtes lootused puuduvad.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar