Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.hattrick.org

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

V liigas 4. koht, mis oli minu ootustest allpool, nii juhtus peamiselt tänu korraliku ründaja puudumisele.

Kommentaar

Tõusin nüüd enne seda hooaega viiendasse ja sain väga kerge liiga. Lõpetasin neljandana, kolmas- ja teine koht olid minuga väga võrdsed. Kui hea murrang peaks tulema, siis järgmine hooaeg ilmselt võin lõpetada seal 1-2. kohal.

Kommentaar

Mängisin alles teist hooaega ja võitsin 6. liiga kindlalt.Järgmine hooaeg võiks viiendasse püsima jääda.

Kommentaar

johhaidii, jälle üks tore hooaeg kuuuendas ees ootamas, krdi hooaaja algne uuendus tõi mulle 2 kaotust grr .
          hakkake mehi müüma nüüd hoogsalt kuni nende eest veel raha saate, uus treeningsüsteem tulemas uuel hooajal

Kommentaar

Tõusin siis oma esimsel liiga hooajal 5. liigasse kohe.

Kommentaar

Algselt postitas BloddyTear Vaata postitust
              hakkake mehi müüma nüüd hoogsalt kuni nende eest veel raha saate, uus treeningsüsteem tulemas uuel hooajal
              Jee! Ostsin just 30m eest ründaja, selle raha eest oleks järgmine hooaeg juba väga korraliku mängija saanud. Edaspidi loen uudiseid.
              See hooaeg ei ole siis minu liigas ühtegi botti (V liiga)

Kommentaar

Kas keegi veel peale minu on alustanud 5-ndast liigast ?
                Algselt postitas Blue Moon
                Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

Ma ka alustades olin 5. liigas, kuskil poole hooaja peal liitusin mänguga. Sealt langesin loomulikult VI liigasse

Kommentaar

viimasest juhtkirjast sai lugeda ,et
                    Treenimine on Hattricki keskne osa ja nädala üheks põnevaimaks hetkeks on kindlasti neljapäeva õhtupoolikul treeningraportit lugedes kuulda treenerilt sõnu, et kellegi oskus on tõusnud.
                    pikemalt siit

Kus ma seda treeningraporti lugeda saan? teab keegi?

Kommentaar

Algselt postitas Herr Vaata postitust
                      viimasest juhtkirjast sai lugeda ,et pikemalt siit

Sa pead olema Hattrick Supporter.

Kommentaar

viimasest juhtkirjast sai lugeda ,et pikemalt siit

või siis tõmba endale abiproge Hattrick Coach Proffessional.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                          või siis tõmba endale abiproge Hattrick Coach Proffessional.
                          kasutan tomattricki , eeldan et teeb sama asja ära .. või kuidas?

Kommentaar

kasutan tomattricki , eeldan et teeb sama asja ära .. või kuidas?
                            ma ei tea, pole tomattricki kasutanud varem ja ei tea selle võimalusi.

Kommentaar

Müüsin oma parimad pojad maha, teenisin 87 milkut. Nüüd, enne seda, kui hattrick maha läks panin mõne noore peale 15-20 milkut. Loodan, et saan need noored kergelt kätte nüüd :]

Kommentaar

Mul nüüdsest klubis ainult enda klubi kasvatatud mängijad. Laupäeval sain esimese võidu kätte(6-0). Majanduslikult kah hea kasulik, Kontol hetkel 535milli vaba raha.
                                www.netsoccer2.com

Kommentaar

Working...
                                X