Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2011 Network Game

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Football Manager 2011 Network Game

Nii, kui keegi oleks huvitatud, siis võiks ju iseenesest midagi korraldada.

oleks huvitatud aga kle sa ei oska õelda kudias saab patche panna näiteks seal ütleb et pane skins kausta vms aga sellist kausta mul poelgi olemas et kas siis kausta ise tegema vms?

Kommentaar

tead sa mis asi patch üldse on ? uue skinni paned Skins kausta...

Räägi lähemalt mis moodi kavas teha?

Kommentaar

Nii tõmbasin endale siit foorumist http://www.fm-base.co.uk/forum/forum.php
        official patchi 11.3 selle abil sain endale eesti liiga panna aga muid asju ma ei oska panna üksaspuha mida.Näiteks oelks soov facepack,skin,backrounds ja õiged logod jne aga siuksed kaustasi poel olemas näiteks mis käsib siin panna http://www.fm-base.co.uk/forum/downl...o=file&id=4691
        face kausta aga sellist poelgi seal my documentis oleks tänulik ku isaaks õpetuse anda

Kommentaar

kui mingi hea plaan välja mõelda tahaks ka teha, paika tuleks panna : 1. Kui palju mängijaid 2. Mängu aeg (nädala sees mingid kella ajad , Nv-l mingi aeg vms. 3. Mis liiga 4 reeglid
          Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

siuke mure on ka kuidas saab ise neid mängijaid teha sinna? kas mingid faili on vaja kui panen tools ja sisi editor seal on mingi fail siis muduan seal ühe asja sisi ei lähe tööle mäng veidi installib lööb mingi kirja ette vms

Kommentaar

Mängu teeks läbi Hamachi, seal on staatiline IP , ja üleüldse lihtsam.

Mängijate arv 4-8

Liiga - Kas Eesti, Inglise või Rahvusmeeskonnad.

Mänguaeg - Selle peab teiste mängijatega kooskõlastama.

Reeglid - In Game Editorid keelatud . Ning, kui keegi kokkulepitud ajal kohal ei ole, läheb mäng ilma nendeta edasi ( Force Start - Arvatavasti panen selle 50 % peale )

Kommentaar

Algselt postitas BloddyTear Vaata postitust
                Mängu teeks läbi Hamachi, seal on staatiline IP , ja üleüldse lihtsam.

Mängijate arv 4-8

Liiga - Kas Eesti, Inglise või Rahvusmeeskonnad.

Mänguaeg - Selle peab teiste mängijatega kooskõlastama.

Reeglid - In Game Editorid keelatud . Ning, kui keegi kokkulepitud ajal kohal ei ole, läheb mäng ilma nendeta edasi ( Force Start - Arvatavasti panen selle 50 % peale )
                Kui tehakse korralik asi, olen IN.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                  Kui tehakse korralik asi, olen IN.
                  Kui nüüd tuleb huvi ka teiste foorumlaste seast, ning kes ikka viitsivad mingiaeg mängida, siis lepime kellaajad ja liiga kokku, ning võib pihta hakkata.

Ma ei ole kindel kas peab kõigil sama patch-i versioon olema, aga kui peab, siis 11.3 patch.

Kommentaar

Pole kunagi võrgus mänginud aga võiks proovida. Netikiirusel ka mingi piirangud on? Istun elioni kõige aeglasema digi tv otsas. Keegi võiks lühikokkuvõtte ka teha mis kuidas teistmoodi on.

Kommentaar

Kiirus nii väga lugeda ei tohiks .. Ja teistmoodi on see, et klubidel mitu inimestest juhti .

Kommentaar

See oleneb ikka päris palju, kui võimas masin on, nö serveri loojal.

Kommentaar

jutt oli hetkel interneti ühendusest.

Kommentaar

Oleks in.. piraga ei saa jah? Palju orig. maksab?

Kommentaar

miks piraga ei saa? saab ikka.

edit: siinkohal, kellelgi kellel on võimsam arvuti, võiks läbi hamachi serveri luua, minu arvuti pole just parim lahendus.

Kommentaar

Working...
                              X