Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2011 Network Game

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Elusees ei võtaks üle kolme mängija ühte networki. Kõigile ajad nii ehk naa ei sobi ja lõpuks teete kuu ajaga 3 mängu või sureb asi lihtsalt välja. Kui kellegil on pordid avatud võib see hostida. Mäng on siis lihtsalt kiirem ja pole mingit hamachiga jamamist.
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

4 mängijat on okei, ja isegi kui teatud ajal keegi olla ei saa mängus, ei tähenda see seda, et mäng pooleni jääks.

Ja mis jamamine Hamachiga on ? Logid Hamachi kaudu sisse, kopeerid Hosti ip-aadressi ja korras. Ilge suur jamamine ikka stabiilsuse nimel.

Kommentaar

Algselt postitas BloddyTear Vaata postitust
        4 mängijat on okei, ja isegi kui teatud ajal keegi olla ei saa mängus, ei tähenda see seda, et mäng pooleni jääks.

Ja mis jamamine Hamachiga on ? Logid Hamachi kaudu sisse, kopeerid Hosti ip-aadressi ja korras. Ilge suur jamamine ikka stabiilsuse nimel.

üldiselt tahtsin heaga aga noh jah..ja juu sul on neid kogemusi kindlasti rohkem ka või mida iganes.
        Algselt postitas JT8055
        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Kui võimalik siis oleks ise ka käsi. Patch ja hamachi olemas, korra olen mängind läbi hamachi aga vajaks vähe meelde tuletamist.

Kommentaar

Kui läheb Premier League, siis Liverpool on kinni! Wethepeople, mismoodi sa mõtlesid, et pordid avatud?

Kommentaar

Võiks testida.. praegu vaba aeg 1h ja 10min.. siis CL vaatama.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                Kui läheb Premier League, siis Liverpool on kinni! Wethepeople, mismoodi sa mõtlesid, et pordid avatud?
                ei mõelnud midagi, lase aga läbi hamachi..
                Algselt postitas JT8055
                Olge aktiivsemad!

Kommentaar

kui hea on 4 mängijaga, siis oleks mõtekas teha mitu mängu, või ei ?

Kommentaar

Miks mitte rohkem kui 4 ?

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                      Miks mitte rohkem kui 4 ?
                      BloddyTear kirjutas, et 4 mängijaga on hea teha, kuid mul pole ka suurema seltskonna vastu midagi

Kommentaar

8 oleks korralik

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                          8 oleks korralik
                          Kui mina nende 8 hulka mahun, siis jah

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                            üldiselt tahtsin heaga aga noh jah..ja juu sul on neid kogemusi kindlasti rohkem ka või mida iganes.
                            ma ei mõelnudki midagi halvaga, lihtsalt, kuna näiteks minu ip muutub suhteliselt tihti, ning Hamachi pakub staatilist ip-d, siis nägin seda lihtsama varjandina. aga tahad sellest pordi süsteemist lähemalt rääkida?

Kommentaar

ma tottenham oleks aga te juba proovite vää tahaks ka proovida?

Kommentaar

Algselt postitas BloddyTear Vaata postitust
                                ma ei mõelnudki midagi halvaga, lihtsalt, kuna näiteks minu ip muutub suhteliselt tihti, ning Hamachi pakub staatilist ip-d, siis nägin seda lihtsama varjandina. aga tahad sellest pordi süsteemist lähemalt rääkida?
                                Programm on ebastabiilne. Viimasel ajal läbi selle korralikult mängida meie väiksel seltskonnal ei õnnestunudki (koguaeg olid hamachis mingid errorid jne). Proovisime ka ühte teist programmi aga see oli täiesti lootusetu. Portide avamine on lihtne, helistad teenusepakkujale ja ta avab tööpäeval kenasti ära (juhul kui su nett on jagatud siis seda kasutada ei saa.)
                                Algselt postitas JT8055
                                Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Working...
                                X