Kas siis toimub testimine ? muidu ma huvitatud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2011 Network Game
Collapse
X
-
Peale CLi võib proovida küllAlgselt postitas foorumid Vaata postitustKas siis toimub testimine ? muidu ma huvitatud.
Kommentaar
-
ma oleks ka homme käpp mängima, vajalikud asjad olemas klubiks sooviks chelsat (pool on juba läind nagu aru saan)
msn : phljuh@hot.eeMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
diil, kes veel ?Algselt postitas cyhton Vaata postitustPeale CLi võib proovida küll
E: võtan Aston villa( loodan, et ei kahetse
)
aga, see kindel, et üldse EPL-i teme `?
Kommentaar
-
Vaata GooglestAlgselt postitas Jose Vaata postitustMitte pahapärast, lihtsalt,ma loll sellekoha pealt, et kuidas saaks peale Hamachi veel?
Kommentaar
-
otse avatud portidega on vist ainus võimalus.Algselt postitas Jose Vaata postitustMitte pahapärast, lihtsalt,ma loll sellekoha pealt, et kuidas saaks peale Hamachi veel?Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Ma sain aru, et homsest või ?Algselt postitas foorumid Vaata postitustdiil, kes veel ?
E: võtan Aston villa( loodan, et ei kahetse
)
aga, see kindel, et üldse EPL-i teme `?
Kommentaar
-
mul täitsa ükskõik, kas täna pärast CL-i või homme(siis sobib enamvähem kõik pärast 16:00)Algselt postitas Jose Vaata postitustMa sain aru, et homsest või ?
Kommentaar
-
Ei tea, esimese katsetuse käigus töötas Hamachi ilusti.Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustProgramm on ebastabiilne. Viimasel ajal läbi selle korralikult mängida meie väiksel seltskonnal ei õnnestunudki (koguaeg olid hamachis mingid errorid jne). Proovisime ka ühte teist programmi aga see oli täiesti lootusetu. Portide avamine on lihtne, helistad teenusepakkujale ja ta avab tööpäeval kenasti ära (juhul kui su nett on jagatud siis seda kasutada ei saa.)
Kes tahab peale CLi katsetada, saatku PM oma MSNiga.
Kommentaar
-
Äkki liituksid ka ?Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustKui ilusti jooksma saate siis tehke hooaja lõpuks nt kokkuvõte või kirjutage jooksvalt siia mingeid kuukokkuvõtteid. Hiljem on päris huvitav lugeda.
Kommentaar
-
pole paraku aegaAlgselt postitas cyhton Vaata postitustÄkki liituksid ka ?Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar