Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rashaun:

3.1 Richard Jefferson [SAS]

Kommentaar

BC Heaterz

3.3 Jimmy Butler [Chi]

Kommentaar

Magasin maha, andestust.

Tugevama õigusega võtan sõna...

3.2. Kikkis Nibud valib Jordan Farmar
        Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
        "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Farmar on juba valitud.... jöuad veel uuesti valida

Kommentaar

Ütles ju, et tugevama õigusega...

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
              Ütles ju, et tugevama õigusega...
              Baby, hit one more time. Finally.

3.2. või mitmes juba kes teab... Gary Neal [S.A.]
              Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
              "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Natukene ajast ees...

3.4 SS:

Algselt postitas skint Vaata postitust
                Teeme vahelduse mõttes ühe kahtlasema picki ka.

Super Seagulls:

1.12 James Anderson [SAS]

(pildivaliku ja Shumperti lisamise osas tehku igaüks ise omad järeldused)

Kommentaar

Fastbreak pickib:

3.5 Xavier Henry [Mem]

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                    Natukene ajast ees...

3.4 SS:
                    Aitäh viite eest eelmise aasta teemale. Väga muhe lugemine...
                    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Teatan, et ei ole liigas osalemisest ega oma meeskonna haldamisest loobunud. Reglemendis ei ole kirjas, kuidas liigas osalemisest loobumisest teatada, seega minu postitust: "Loobun liigas osalemisest!" ei tasu tõlgendada, kui Triobet Keeper Liigas osalemisest loobumist enne, kui reeglistik loobumisest teatamise on määratlenud.

Kommentaar

Tõsi ta on. Kus on sisekontrolli silmad? Teen ettepaneku määratleda reeglistik loobumisest teatamise reeglistiku määratlemiseks. Või noh, tegelikult pole vist meil ettepanekute tegemiseks reeglistikku, seega keegi võiks selle enne määratleda. Siis ma määratleks oma ettepaneku uuesti.

Tegelikult, kui pole organisatsioonist väljumise mehhanisme, aitab alati päästepakett.
                        Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Tõepoolest, Silver, kõik õige.

Sattusin vaatama, kuna oli pisut vaba aega, kuidas siinne draft ka kulgenud on. Seejärel mõtlesin, et vaatan kuidas varasemad draftid läinud on ja sattusin huvitavatele postitustele.
                          __________________________________________________ __________________________________________________ ___________
                          dwideng 13.09.08 21:31: Lihula MKP
                          1.18 JaVale McGee [Was]

Aramis 14.09.08 06:59: No jah, sellele picile vastaks laulusõnaga "Kas oled targem kui 5B?" ... Mingi vastus sisaldub juba valitu eesnimes.
                          __________________________________________________ __________________________________________________ ____________

dwideng 16.09.08 06:46: Lihula MKP -
                          2.4 DeAndre Jordan [LAC]

skint 16.09.08 11:46
                          Ma ei tea küll, kas see on minu asi küsida ja uurida, aga...

(siin ja edaspidi: minu lambiarvutused, ei pretendeeri 100%lisele tõele)

Lihula KMKP eelmisel hooajal alles jäetud kümne mehe seast tundub, et üksnes kuuel on lootust platsile saada rohkemaks kui 15ks minutiks per mäng; kuuest kahte-kolme omakorda ei saa ka pidada algkoosseisu meesteks, mis peaks tähendama, et nende minutid jäävad ka sinna 25 kanti.

Siit tekib aga küsimus kui mitte kõigi kolme drafti picki kohta, siis kahe viimase kohta küll. Idee järgi võiks just selline tiim draftida mehi, kes reaalselt ka midagi korda saadavad, mitte selliseid, kes niipea platsilegi ei saa. Elik miks peaks mul, kes ma annan endast parima, et olla konkurentsis, võidelda heade kohtade eest ja nautida tugevast konkurentsist tulenevat pinget jms, olema motivatsiooni mängida meeskonna vastu, kes on mingitel kaalutustel enda tiimi kogunud sellise seltskonna, kellest vähemalt pooled on nii reaalses elus kui ka fantasymaailmas suhtkoht täielikud non-faktorid?

Lihtsalt minu mõned sendid. Discuss. Või ketas. Või midagi.

__________________________________________________ __________________________________________________ _________

See pani mind mõtlema, et kas on ilus, kui anda selline meeskond süütule uustulnukale manageerida. Ning ma leidsin, et lihtsam on minul, kui selliste pickide autoril erinevatele provokatsioonidele püüda mitte alluda, kui anda meeskond üle uuele managerile vastava seltskonnaga toime tulemiseks. Ses olgem ausad kogu see jama on siiski minu kokku keeratud ja minu asi on seda suppi siiski edasi helpida.

Ühtlasi jään lootma, et seadusaldlik ja otsustav kogu võimaldab mul enda töö ja vaevaga kokku aetud meeskonna manageerimisega jätkata ning tõlgedab minu välja öeldud lauset kui provikatsioonile järgnenud reakstiooni.

Kommentaar

Lihula RööbasPuudlid validvad:

3.6 Timofei Mozgov [Den]

Oli ikka vaba mees veel?

Kommentaar

Siiski siiski...soov lahkuda oli. Peale selle registreerimist vastuväiteid ei olnud. Apellatsiooni esitamise periood on läbi. Need on kõik minu mõtted, mis mul on tekkinud. Dwidengi kauks räägib see, et uus manager ei ole saanud veel mitte midagi meeskonnaga teha ehk päris laua taha pole ta veel saanud tiimiga istuda. Ma usun, et vist on kõige parem see asi kuidagi ühiselt hääletusele panna, kui asi nii on nagu ma aru saan. Aga siis peaks dwideng andma meile mingid garantiid, et ta sellist pulli lähitulevikus uuesti ei tee pluss viima õlled Jakole. Või isegi midagi kangemat.
                              Aga teema on avatud...mina lubasin olla ametlikult commish peale seda drafti ehk see teema kuulub rohkem Semi valitsemisaja alla.

Kommentaar

Viljandi Paadipoisid valivad:

3.7 Trevor Booker [WAS]
                                M-HUNT

Kommentaar

Working...
                                X