Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu pika keeperi karjääri jooksul - tervelt üks täispikk poolik hooaeg, on minule isegi selge, et Valanciunast peaks kõigi eelduste kohaselt olema vabalt valitav draftitavana, sest ma usun täiesti reaalselt, et Paide siiski teadis-teab, miks Valanciunas dropitit ja miks teda phmts poleks saanud uuesti võtta. Vbl läks just riskile välja, et äkki keegi ei märka? Ja ei märkanudki.
    Valanciunas sõlmis alles 18-juuli lepingu....seega?
    Minu loogika ütleb, et Vala on vabaagent. Mõmm!!

Kommentaar

Olukord on nii absurdne, et raske on hetkel mingit valutut lahendust leida. Kui päris aus olla, siis ma tõesti ei suuda uskuda, et vana kala ja kõike kalkuleeriv Paide ei teadnud/näinud reegli rikkumist. Tundub, et ta kalastas ja läks läbi, kuni käesoleva hetkeni. See, et Paide nüüd nagu nõuaks tagasi mingit statti, tänu millele tal vbla poolfinaali võit jäi saamata ei päde ka selle poolest, et mitte mängiva mehega PO-sse minnes ei läinud ta nagunii endast sinna kõike andma ja nö võitu võtma. Nüüd seda väita on natukene silmakirjalik.

Kusjuures, praegu kargas pähe ka selline mõte, et ega Rääma poleks tohtinud ka ise Valanciunast jäigalt reeglite järgi käitudes tagasi võtta tiimi peale droppimist? Aga see selleks.

Hetkel jäi commishi otsus nii, et karistada sai magic esimese picki kaotamises ja Rääma karistas end ise eksimusega. Kui nüüd Paide päris puhtalt pääseb, siis ei ole see asi päris õige. Ja ma ei pea silmas just ilmtingimata Valanciunase ära võtmist tema tiimist. Mis sa Paide ise välja pakud nö asenduskaristuseks, mis oleks tehtud teoga tasakaalus?

Kommentaar

Siiralt soovitan...

Kolige ESPN'i, ainus reegel, mida on tulnud rakendada on see, et sel offseasonil oli ühtäkki võimalus oma meeskonda lisada ka sel aastal draftitud mehi. Siis tuli küll korra paluda, et jätaks ikka draftiks ka midagi. Ilma probleemideta sujus kõik ja inimesed loobusid võimalusest ahnitseda ning vabastasid mängijad. Kogu muu pull on vastavalt liiga seadistustele ja ESPN'i võimalustele. Liiga tiksub omasoodu, eriti keegi ei rabele, ei vaidle, mõned on loobunud, leitud on asendajad. Kõik loksub nagu hipimaailmas stabiilselt ja sujuvalt. Smas keegi ei soovi liigast lahkuda põhjusel, et kellelgi on tehtud liiga reeglitega või muidu solvatud, kellegi tööd ei hinnata või teeb keegi kuskil kuluaarides mingit lobitööd.
        Liigas on seal üks aspekt, mida siin ei ole, kellelegi pole erilist vajadust kellelegi ära panna, ei verbaalsel suhtluse tasandil, ega "mänguväljakul".

Mis see Valanciunas nüüd on siis? Ma saan aru, et Rääma jaoks on tegelikult olulise mängumehega, sest tegemist on siiski valgega ja Teda sundida sellepärast mehest loobuma, et kuskil NBA's, keegi venna draftis ja samas jäetakse Euroopasse arenema. Ilmselge on ju see, et reegel mis sunnib oma draftitud mängijast loobuma on jabur. Las see siis olla nii nagu on NBA's, mängijaõigusi saab omada ka ilma lepinguta. Kust tuli üldse see lepingukohustus?

Liiga vajab Teil reset'i - enamus reeglitest oleks mõistlik prügikastistada, sest nende jälgimine ja järgimine ei ole võimalik, kui liigas ei ole labiilse närvisüsteemiga valvekoeri, nagu mina olin

Aga jah, mis karu siin siis lastakse? On's see Valanciunas küünlaid väärt või on üldse keegi neid küünlaid väärt? Andke Valanciunas Räämale tagasi ja Paidele esimese ringi pick, ning usun, et lahendus võiks olla mõlemale rahuldav.

Kommentaar

Pole paha mõte. Mina võin selle küll läbi lasta, et liigutada Jonas Räämasse ja anda Paidele pick esimese roundi lõppu. See pole küll kuidagi kooskõlas ühegi reegliga, aga kõlab õiglane.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
            Pole paha mõte. Mina võin selle küll läbi lasta, et liigutada Jonas Räämasse ja anda Paidele pick esimese roundi lõppu. See pole küll kuidagi kooskõlas ühegi reegliga, aga kõlab õiglane.
            No sellest saigi eelnevalt pikalt räägitud, et aeg oleks hakata reegleid jälgima mitte "kõlab õiglane". Milleks meil reeglid on?? Mille eest anda Paidele pick, mille eest anda Jonas Räämale tagasi??

Draft läks käima ja viimane aeg on commishi poolt selleks korraks teema lukku lüüa.

Mis puudutab ESPN`i siis keeper liigasid on erinevaid ning meie liiga omapära ongi see foorumis toimuv draft. Muidugi ongi võimalik liiga kolida uude kohta ning siis on kõik reeglid nagu sealne lubab ja draft kiirelt ühe õhtuga. Mulle isiklikult meeldib foorumi variant rohkem. Reeglid said kunagi loodud manageride endi poolt. Küll aga on ehk aeg hooaja startides vaadata reeglid/ettepanekud uuesti läbi. Ning veelkord - keeperit sellisel kujul saab hoida vaid reeglitest kinni pidades.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
              No sellest saigi eelnevalt pikalt räägitud, et aeg oleks hakata reegleid jälgima mitte "kõlab õiglane". Milleks meil reeglid on?? Mille eest anda Paidele pick, mille eest anda Jonas Räämale tagasi??

Draft läks käima ja viimane aeg on commishi poolt selleks korraks teema lukku lüüa.

Mis puudutab ESPN`i siis keeper liigasid on erinevaid ning meie liiga omapära ongi see foorumis toimuv draft. Muidugi ongi võimalik liiga kolida uude kohta ning siis on kõik reeglid nagu sealne lubab ja draft kiirelt ühe õhtuga. Mulle isiklikult meeldib foorumi variant rohkem. Reeglid said kunagi loodud manageride endi poolt. Küll aga on ehk aeg hooaja startides vaadata reeglid/ettepanekud uuesti läbi. Ning veelkord - keeperit sellisel kujul saab hoida vaid reeglitest kinni pidades.

ESPN'is on offline draft täiesti olemas

Kommentaar

Krt kas Rääma on kordagi palunud Jonast tagasi?Jutt sai alguse sellest,et ma polnud nõus Maagikule antud privileegidega ja tõin näiteid,et teisedki on patja nutnud oma lolluste pärast.Tra nüüd heietatakse igas kirjas Rääma ja Jonase ümber.Ma saan aru,et Dwideng sõitis teemasse sisse ja algust ei lugenud,aga teised.....
                RÄÄMA EI TAHA KEDAGI EGA MIDAGI TAGASI(mainin umbes kolmandat korda seda).

Kommentaar

Enda kaitseks vaid nii palju, et mingit kavalat petuskeemi siin polnud. Oma veast sain teada eile ja see, et mina teiste hulgas sellest reeglist niimoodi mööda vaatasin oli minugi jaoks üsna ebameeldiv avastus. Teo tegemise hetkel oli aktuaalne pickide alles jätmise või neist loobumise teema ja kogu skeem näis toona mulle aus ja õiglane. Seejuures tegu ei olnud lihtsa otsusega, vaid ikkagi korraliku investeeringuga - olin valmis Valenciunase eest oma pickid kaotama ja hooaja tulemuse ohverdama. Mis selles iseenesest nii väära siis on? Kas seda reeglit üldse on vaja?
                  Minu ja ilmselt ka pajude teiste puhul on põhisüüdlaseks ikkagi vähene huvi keeperi vastu, oleme ausad, ülemäära elav see liiga just pole. Ei teagi nüüd, kas loobuda või reformida?

Kommentaar

Algselt postitas Orange Owl Vaata postitust
                    Minu ja ilmselt ka pajude teiste puhul on põhisüüdlaseks ikkagi vähene huvi keeperi vastu, oleme ausad, ülemäära elav see liiga just pole. Ei teagi nüüd, kas loobuda või reformida?
                    tuleb Fatšeebokisse grupp teha vist

Kommentaar

Algselt postitas Orange Owl Vaata postitust
                      Pange siis nii, et iga hooaja lõpus saab alles jätta 7-10 meest ja selleks, et rohkem alles jätta tuleb pickid ära tradeda Lööb FA täis ja liikumisi kohe enam. Perses meeskonda on ka lihtsam remontida ja iga hooaeg on pea igal mehel võimalus.

Kui ESPN'i keskkonnast rääkida, siis saab seal picke tradeda keskkonnapõhiselt vaid offseasonil ja ainult järgmise drafi ulatuses. Ehk siis kui kokku panna see, et eelmisest hooajast jääks alles 8 meest ja iga hooaeg algab peaaegu nullist ning hooaja siseselt pickide trademist ei toimu, mis on nö. "turu solkimine", siis peaks põnevust rohkemgi olema, ning ka muidu igaval offseasonil oleks tegevust.

Kommentaar

Working...
                      X