Ei poolda 2 nädalast lühendamist. Ühest küll. Lukus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga 2011
Collapse
X
-
Leian, et 1 nädalasest lühendamisest piisab põhjusel, et meistri ja parima selgitamisel on olulisem finaalinädalast loto vähendamine, kui see, et kohtutakse mingite võistkondadega mitu korda. Nagunii on hooaja lühendamine fantasy fännidele pigem ebameeldiv variant, et teeks äkki seda siis nö vähem valutumalt, ehk lühemalt.
Kommentaar
-
Koosseisud on teada andnud järgnevad võistkonnad:
1. Nõmme Uskumatud
2. KK Kikkis Nibud
3. Rääma Õlid
4. Nocturn
5. BC Pärnu Tellis
6. Pärnu Põlvpüksid
7. BC Nautilus
8. Lords of the Pärnu
9. Lihula KMKP
10. Lihula Rööbaspuudlid
11. BC Heaterz
12. The Revenge
13. Viljandi Paadipoisid
14. Paide Pahtel
15. Fastbreak
16.
17.
18.
19.
20.
Mõned päevad veel aega!Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustEi poolda 2 nädalast lühendamist. Ühest küll. Lukus.Võib ju asju "arutada", aga otsustatakse ikka lõpuks Pärnus. Pointless! Pärnu gängi puhul on ju mõttetu kirjutada, mida arvate, nii ehk nii läheb kõik ühte auku. Ome verevendlust olete ammu juba tõestanud, äkki prooviksite ajaviiteks objektiivsust?Algselt postitas SDK Vaata postitustLeian, et 1 nädalasest lühendamisest piisab põhjusel, et meistri ja parima selgitamisel on olulisem finaalinädalast loto vähendamine, kui see, et kohtutakse mingite võistkondadega mitu korda. Nagunii on hooaja lühendamine fantasy fännidele pigem ebameeldiv variant, et teeks äkki seda siis nö vähem valutumalt, ehk lühemalt.
Kommentaar
-
Kuidas mõõta objektiivsust niivõrd subjektiivses küsimuses? Sinu arvamusega?Algselt postitas dwideng Vaata postitustVõib ju asju "arutada", aga otsustatakse ikka lõpuks Pärnus. Pointless! Pärnu gängi puhul on ju mõttetu kirjutada, mida arvate, nii ehk nii läheb kõik ühte auku. Ome verevendlust olete ammu juba tõestanud, äkki prooviksite ajaviiteks objektiivsust?
Aga minu isiklik seisukoht on, et ei peaks midagi vähendama. Samas kui surve vähendamisele on suur, siis pigem ikka 2 nädalat nagu ka dwideng pakkus. Siis on vähemalt asjal mingi point (ehk siis et kõigiga põhihooajal üks kohtumine). Ja seejuures võiks välja jätta näiteks hooaja esimese pooliku nädala (kui hooaeg algab nädala sees) ja viimase, veel parem kui saaks välja jätta All-Star nädala
. Aga eks see sõltub ka Yahoo! (või mõne muu teenusepakkuja, et mitte ignoreerida dwidengi soovitust) pakutavatest võimalustest.
Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Ise küsid ise vastad? Minu arust kirjeldab Su tekst subjektiivsuse ja objektiivsuse vahe suurepäraselt.Algselt postitas silverman Vaata postitustKuidas mõõta objektiivsust niivõrd subjektiivses küsimuses? Sinu arvamusega?
Aga minu isiklik seisukoht on, et ei peaks midagi vähendama. Samas kui surve vähendamisele on suur, siis pigem ikka 2 nädalat nagu ka dwideng pakkus. Siis on vähemalt asjal mingi point (ehk siis et kõigiga põhihooajal üks kohtumine). Ja seejuures võiks välja jätta näiteks hooaja esimese pooliku nädala (kui hooaeg algab nädala sees) ja viimase, veel parem kui saaks välja jätta All-Star nädala
. Aga eks see sõltub ka Yahoo! (või mõne muu teenusepakkuja, et mitte ignoreerida dwidengi soovitust) pakutavatest võimalustest.
Kommentaar
-
Hehe...antud juhul tuleb vist arutleda teemal, mis on objektiivsus ja kas objektiivsust üldse eksisteerib.Algselt postitas silverman Vaata postitustMis ajast mina sinu jaoks objektiivsuse etaloniks olen?
Eeltoodu on minu arvamus, mis ei tee seda ainsaks ja õigeks. Vaatamata sellele, et minu arvates on ta välja pakututest parim ja kõige õigem.
Kommentaar
-
Kõik koosseisud teada! Tänud. Esimesel võimalusel panen ka konkreetse draftijärjekorra paberile.
1. Nõmme Uskumatud
2. KK Kikkis Nibud
3. Rääma Õlid
4. Nocturn
5. BC Pärnu Tellis
6. Pärnu Põlvpüksid
7. BC Nautilus
8. Lords of the Pärnu
9. Lihula KMKP
10. Lihula Rööbaspuudlid
11. BC Heaterz
12. The Revenge