Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nonii ärkasin talveunest.Olen unustanud Hansbroughi IL-i,olen unustanud,et mul pole esimese ringi valikut ja droppisin Valaciunase talvel(tuli teha vastavalt reeglitele,kui tahtsid esimeses ringis valida).Kuna kõik siin teavad vanusega kaasnevaid probleeme,siis paluks neid tagasi.Selle 2.ringi 2012 drafti valiku diiliga oli ka selline asi,et kasutati ära mu teistest mänguritest kõrgemat vanust.Kas ma saaks ka selle tagasi.Aitäh.

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
      Nonii ärkasin talveunest.Olen unustanud Hansbroughi IL-i,olen unustanud,et mul pole esimese ringi valikut ja droppisin Valaciunase talvel(tuli teha vastavalt reeglitele,kui tahtsid esimeses ringis valida).Kuna kõik siin teavad vanusega kaasnevaid probleeme,siis paluks neid tagasi.Selle 2.ringi 2012 drafti valiku diiliga oli ka selline asi,et kasutati ära mu teistest mänguritest kõrgemat vanust.Kas ma saaks ka selle tagasi.Aitäh.
      starost ne radost.

Selle 2012 2. ringi picki said sina minult endale tradega, mitte ei andnud ära. see peaks sul endiselt olemas olema. nagu ka 3. ringi pick.
      Valanciunasest oled aga ilma. Siin teravamad pliiatsid korjasid ta juba talvel oma meeskonda üles.
      Hansbrough suhtes peab vist commish tegema otsuse. Kuna sul tiim 10 peal aga picke pole esimeses, siis ju nagu võiks tagasi anda ja andestada eksimuse (nagu Magicu ase puhul osaliselt tehti).

aga no üldiselt oled sa udu. vana udu

Kommentaar

SDK, sa vist pole kuigi terav pliiats?
        Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
          starost ne radost.

Selle 2012 2. ringi picki said sina minult endale tradega, mitte ei andnud ära. see peaks sul endiselt olemas olema. nagu ka 3. ringi pick.
          Valanciunasest oled aga ilma. Siin teravamad pliiatsid korjasid ta juba talvel oma meeskonda üles.
          Hansbrough suhtes peab vist commish tegema otsuse. Kuna sul tiim 10 peal aga picke pole esimeses, siis ju nagu võiks tagasi anda ja andestada eksimuse (nagu Magicu ase puhul osaliselt tehti).

aga no üldiselt oled sa udu. vana udu
          Olen,olen -tegelikult mõtlesin ikka 2.picki esimeses ringis ehk siis seda mis Magic mu käest välja "pettis".

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
            SDK, sa vist pole kuigi terav pliiats?
            vähemalt on tal arenguvõimalusi veel

Kommentaar

vähemalt on tal arenguvõimalusi veel
              selles vanuses? nalja teed või.

Kommentaar

Kui see postitus nali pole, siis ....Sõbrad lõpetage pull. Ei ole olemas unustasin ja ups poole aasta pärast. Andestada ja unustada saab asju, kui võtad kogemata mehe kes IL`listis ning siis commish paneb ta tagasi õigele kohale. Niimoodi võiks ju keegi ka kunagi dropitud Kirilenkot tagasi küsida. Ka mina droppisin Kenneth Farried`i kunagi. Muideks minulgi jäi Miller IL`listi kogemata ja nüüd tast hetkel ilma. Lasteaed. Ärme nüüd hakka jamama. See on Keeper, kus tuleb mõelda pikemalt, kui 1 päev.

Kommentaar

Mul on mõned teritajad üle. Kõigile vist ei jätku.
                  Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Räämale võiks teha oma huumorinurga.

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
                      Räämale võiks teha oma huumorinurga.
                      Kuskil oli mingi nali vä?Mul naljasoon umbes ja vigurivänt ka enam vempu ei viska.

Kommentaar

Keegi võiks nüüd olla tubli ja teha commishi eest töö ära - vabade mängjate listid värgid-särgid...

Kommentaar

Spordi Magic pole vist veel ka oma allesjäetavat 10 meest teatanud...?

Kommentaar

Mis ajani neid teatada saab? Uue liitujana on asi kaunis segane. Olen üritanud mingit eeltööd teha, aga nüüd selgub, et kõik võib veel muutuda.

Kommentaar

Spordi Magicu allesjäetud mehed ma pole veel siiamaani siia postitanud:
                              1. Ryan Anderson
                              2. Jeff Green
                              3. Mario Chalmers
                              4. Jordan Crawford
                              5. Blake Griffin
                              6. Tobias Harris
                              7. Ty Lawson
                              8. Robin Lopez
                              9. Kevin Love
                              10. Tayshaun Prince

Kommentaar

Algselt postitas werty777 Vaata postitust
                                Mis ajani neid teatada saab? Uue liitujana on asi kaunis segane. Olen üritanud mingit eeltööd teha, aga nüüd selgub, et kõik võib veel muutuda.
                                no tegelt on see teatamistähtaeg ammu möödas. Spordi Magic tegi konkreetsel juhul eksimuse, mille eest ta ka seekord kerge karistuse sai (kaotas ühe esimese roundi picki).

Keeperi reeglid, tähtajad jms on suurelt jaolt üleval vanal kodukal:

Kommentaar

Working...
                                X