Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jah, mulle väga meeldib, et managerid ütlevad välja, mis nad asjast arvavad. See hõlbustab commishi tööd kindlasti. Selles suhtes on Hassan74 ja SDK väga abiks. Aga jah, paneme selle draftiratta käima ja valime selle jooksul ka uue commishi - mitte et mulle midagi ei meeldiks liigas või kaasmängjates, aga mul on piinlik, et ma ei viitsi asjaga piisavalt tegeleda. Eriti veel nüüd tiitlikaitsjana.

Kommentaar

See on hea, kui keegi viitsib midagi öelda. Samas kuna Karistusseadustikku veel ei ole (ja ehk ka ikka ei tule), siis peab viimane sõna vist jääma commishile, sest kõigi meele järele olla ei õnnestu nagu aeg on näidanud.

Uue commishi puhul ma pööraksin pilgud hassani pole, kes on väga aktiivne ja juba kogenud keeperi manager. Pooldab karmi joont. Mis arvad hassan? Saaksid käe valgeks Ega see ei ole eluks ajaks laulatus ja nagu näed, siis ega sind päris üksi ei jäetaks kõigi kohustustega, mingi support on ju kogu aeg olemas.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
        paar täpsustust. kas ma panen teist korda järjest pange või tundub mulle, et Hansbrough ei ole sinu tiimis ja IL-is kunagi olnud...? Vaatasin eelmiste hooaegade tiime ja eelmise hooaja drop/add´e ja mulle näib, et ta oli ja on ka hetkel Seagulli tiimis.
        ja teine asi see, et Valanciunase droppisid sa 9. jaanuar hirmus, et tiim tuleb 10 mehe peale kärpida kui tahta draftis esimeses roundis valida. seda et tiimid tuleb kärpida ja allesjäetavad mehed teatada alles tähtajaga 30. aprill. lihtsalt, järgmiseks korraks.

Oleks sul Hansbrough IL-is olnud ja näha, et sul esimese roundi picke pole enam ja sa praegu avaldaksid, et palun meest tagasi, siis eelpool juhtunut arvestades peaks commish seda palvet kindlasti kaaluma.

mis aga edaspidi saab ja mis järgmine commish tegema hakkab, seda näitab aeg.

Parandus - vaatasin veelkord Hansbrough logisid ja ei suuda tagantjärele enam üldse aru saada, mis temaga toimus. Foorumi teemadesse otsima ei viitsi minna. Ju siis midagi oli, kui ma ise ju ka kirjutasin imestusest tema loobumise kohta.
        Mida sa sogad,see oli just see kuupäev,mil seda teha tuli, kui on tiimis mees kes pole nba nimekirjas.Seda lühenenud hooaja tõttu,muidu tuleb seda teha varem.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
          paar täpsustust. kas ma panen teist korda järjest pange või tundub mulle, et Hansbrough ei ole sinu tiimis ja IL-is kunagi olnud...? Vaatasin eelmiste hooaegade tiime ja eelmise hooaja drop/add´e ja mulle näib, et ta oli ja on ka hetkel Seagulli tiimis.

Oleks sul Hansbrough IL-is olnud ja näha, et sul esimese roundi picke pole enam ja sa praegu avaldaksid, et palun meest tagasi, siis eelpool juhtunut arvestades peaks commish seda palvet kindlasti kaaluma.

mis aga edaspidi saab ja mis järgmine commish tegema hakkab, seda näitab aeg.

Parandus - vaatasin veelkord Hansbrough logisid ja ei suuda tagantjärele enam üldse aru saada, mis temaga toimus. Foorumi teemadesse otsima ei viitsi minna. Ju siis midagi oli, kui ma ise ju ka kirjutasin imestusest tema loobumise kohta.
          Vaata poiss Seagull oligi see kes ta järgmises draftis 11.-13. valikuna üles korjas ja see juhtus ammu.Tõstan veel kord näpu püsti - minu esimene postitus(antud teemal) oli nali.

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
            Mida sa sogad,see oli just see kuupäev,mil seda teha tuli, kui on tiimis mees kes pole nba nimekirjas.Seda lühenenud hooaja tõttu,muidu tuleb seda teha varem.
            selged pildid. et siis oli see case, et mees polnud NBA tiimi nimekirjas ja lühenenud hooaeg jne jne. minu järjekordne bad.

a mis selle Hansbrough´ga oli? kuidas ta sinu tiimi tekkis? logide järgi nagu üldse ei leidnud, et sina ta add´inud oleksid peale seda, kui Nõmme ta droppis. Ja siis ühel hetkel oli IL meeste nimekirjas hooaja lõpus. surnud hobuse perse muidugi aga lihtsalt hakkas huvitama see nüanss.

Kommentaar

aga nüüd läheb asi huvitavaks. vat see on kui spetsialistid loobuvad liigast ja asjad kahe silma vahele jäävad. see punkt tuleb nüüd kiiresti enne drafti selgeks teha:

IV MÄNGIJATE VÕTMINE:

Hooajasisesel ajal on keelatud võtta mängijaid, kes pole veel omanud lepingut NBA klubiga.

ehk et mille kõik maha magasid, siis Paide poleks tohtinud üldse Valanciunast üles korjata! Paide korjas arvatavasti pohhuilt üles, sest temal polnud karta pickide kadumaminekut sest tahtis vist niiehknaa üle 10 mehe alles jätta. aga reeglite järgi oli see nagunii keelatud. commish, palju õnne!

Kommentaar

Tõestuseks,et ma veel pensionieelset möga ei aja.

Trade: Nõmme Uskumatud - Rääma Õlid
                by: Siim (Nõmme Uskumatud) Feb 13 9:21pm
                Nõmme annab:
                Jonas Jerebko
                Tyler Hansbrough
                2010 3. roundi pick (Nõmme)
                2010 3. roundi pick (Lords of Pärnu)
                2011. 2. roundi pick (Nõmme)

Rääma annab:
                2010 1. roundi pick (Rääma Õlid)
                2010 2. roundi pick (Rääma õlid)

Kommentaar

Ei no, mis sa õnnitled. Paide Pahtel läheb 14 mehe peale ja Valanciunas on saadaval draftitavaks. Aega on 12 tundi protesti esitada.
                  Pahtel mingit eraldi karistust ei saa, sest ta pole mingit kasu saanud.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    Ei no, mis sa õnnitled. Paide Pahtel läheb 14 mehe peale ja Valanciunas on saadaval draftitavaks. Aega on 12 tundi protesti esitada.
                    Pahtel mingit eraldi karistust ei saa, sest ta pole mingit kasu saanud.
                    Aga miks Green ei lähe draftitavaks.Üks unustas,et selline mitteaddimise reegel olemas on,teine unustas mehe IL-i.Minu silmis pole küll vahet.

Kommentaar

Räägi edasi...mis selle Greeniga on. Mina pole spetsialist, mina olen ülemus - selgitage probleem ja ma teen otsuse.

Kommentaar

Ta ei olnud 15 mehe hulgas,vaid IL-is ehk siis minu silmis unustatud meeskonda võtta.

Kommentaar

ja ta pole vist praegu ka mängijate nimekirjas

Kommentaar

Ahaa, Spordi Magicu tiimis selline mees. Kes mullu oli täiesti katkine poiss. Kas keegi kinnitab mu arusaama, et antud juhul teoorias sai SM kasu meeskonna hiljem teavitamisest, sest Greeni tervislik seisund sai siin vahepeal selgeks. Ma näen siin täiesti reaalset case-i õhus ja tundub, et Green peaks tõesti jääma FAsse. Paluks kommentaare ennem kui ma midagi otsustan.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                              Ahaa, Spordi Magicu tiimis selline mees. Kes mullu oli täiesti katkine poiss. Kas keegi kinnitab mu arusaama, et antud juhul teoorias sai SM kasu meeskonna hiljem teavitamisest, sest Greeni tervislik seisund sai siin vahepeal selgeks. Ma näen siin täiesti reaalset case-i õhus ja tundub, et Green peaks tõesti jääma FAsse. Paluks kommentaare ennem kui ma midagi otsustan.
                              ainult reegleid lugedes selge eksimus Maagiku poolt. commish mainis enne, et Spordi Magic oli orienteeritud 10 mehe allesjätmisele omades kahte esimese roundi picki. teades täna, et Jeff Greeni vigastuse osas ei räägitud kordagi karjääri lõpetavast vigastusest, siis ei oleks ju mingit põhjust alust arvata, et Magic ei oleks Greeni arvestanud enda allesjäetava 10 mehe hulka, arvestades mehe potentsiaali. hetkel oli Magicu puhul tegu eksimisega teatamise tähtajas, külle rämedas tähtajas tuleb tunnistada, mitte mehe IL-i unustamises. reaalset lisakasu Maagik hetkel pigem ei saanud antud eksimusest tundub mulle. commish leidis ennist, et sellise eksimuse eest karistab Magicut ühe esimese roundi picki ära võtmisega. sellised olid siis eelnevad arengud siin.

Kommentaar

Jah, no siin ma nüüd päris ei arva, et see Greeni asi peaks jääma nii. Ma olen päris kindel, et endiselt polnud siin teadlikku rikkumist, aga siiski midagi nagu jääb õhku. Kui vaadata loobutud mehi - Louis Amundson,Eric Bledsoe,Trevor Booker, Courtney Lee, Zaza Pachulia, Sebastian Telfair - siis Jeff Greeni levelile võib ehk kellegi peas Courtney Lee mahtuda. Või mida arvatakse?

Kommentaar

Working...
                                X