320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • surfaja
    replied
    Selge värk. Ju siis olin sama tuim sellest maratonist, et ei jaksanud enam selostaja juttu kuulata...aga noh, midagi seal igatahes tehti.
    ...ending the longest game of the playoffs this year at 107 minutes, 6 seconds. It was by far the longest game in Senators’ history—only their second to go past one extra session
    Leclaire set a franchise record with 56 saves in his first career playoff start.
    The game was the second-longest in the history of Mellon Arena (Philadelphia’s Keith Primeau scored in the fifth overtime to beat the Penguins on May 4, 2000) and third-longest in Penguins’ history.

    Leave a comment:


  • Tembu
    replied
    Ei, mu noor sõber, sa eksid. See mäng on vastavas tabelis alles 29. kohal.

    Nagu ikka on wikipedia abiks:


    Ahjaa, nägin seda mängu ise ka. Uni läks kell 5 hommikul ära ja siis oligi parajasti käimas OT1. Ütleme nii, et Penguins oli ülipassiivne ja Senators oli tundualt loovam ja liikuvam.

    Aga kõigest sellest hoolimata Go Pens Go!

    Leave a comment:


  • surfaja
    replied
    Tekkis küsimus, kas Penguinsi ja Senatorsi mäng oli nüüd läbi ajaloo pikim? Lõpus oldi juba suht pehmed ka seal jääl.

    Leave a comment:


  • -Wiking-
    replied
    Devils'i põrumine oli küll hale ja ettearvamatu, mis paljuski näitab Flyers'i sisu. See põrumine minu arvates on ka selle hooaja ämber.

    Üllatanud on veel Nashville vastupanu BlackHawks'ile - loodetavasti viimased aga teevad asja korda

    Samuti ootan Bruins'i võitu.

    Leave a comment:


  • olll
    replied
    kõik muu ilmselt õige , aga Sabres on Bruinsi vastu paraku 1-3 mängudega taga
    Seni poolt pakutu meeldiks mulle kui vanala Buffalo fännile muidugi tunduvalt rohkem
    Sabres on läinud juhtima kõigis neljas peetud mängus
    aga viimased 3 mängu on tulnud läbi ajada ilma Vanek`ita ( õigemini teise mängu avakolmandiku ta küll tegi enam-vähem kaasa )
    aga nüüd on selg vastu seina , taganeda pole enam kuhugi
    aga muidu tubli ja võrdne paar , ajaloos on nad payoffides varemgi küllalt madistanud

    Leave a comment:


  • Sen
    replied
    4 mängu kõigil peetud v.a. BH-Predators

    Sharks vs Avalanche 2-2
    Coyotes vs Red Wings 2-2
    Canucks vs Kings 2-2
    Sabres vs Bruins 2-2

    Blackhawks vs Predators 1-2
    Täna PEAB võõrsil võidu ära võtma !

    Penguins vs Senators 3-1
    Penguins arvatavasti täna esimesena veerandfinaali, ESPN America pealt ilusti nähtav

    Capitals vs Canadiens 3-1
    Capitals kodus ja öösel vastu reedet samuti nähtav ESPN-i pealt

    Devils vs Flyers 1-3 Flyers täna võõrsil

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
    McN lemmik Montreal, sai põhiturniiri võitnud Washingtonist jagu lisaajal, 3-2. Võiduvärava sepistas Kanada klubi käimasoleva hooaja komeet, Tomas Plekanec, 13.ndal üleaja minutil. Samas usutavasti terve seeria võitmiseks läheb Montralil kolme samasugust üllatust veel vaja, mille juhtumist siinkirjuta isiklikult küll väga uskuda ei tahaks. Hea küll, et ühekorra soosik komistab. Aga et kaks,kolm, neli... Ja eks ole ennemgi luuavarrest pauku tulnud, see veel tähenda et selle luuaga lennata saaks. Aga noh, elame-näeme.
    Just nii! Kaks totaalset põrumist kodujääl ja suvepuhkus terendab silme ees. Ottawaga enam-vähem sarnased lood. Vancouver veel võitles LA-s hommikul kenasti.

    Leave a comment:


  • olll
    replied
    mingid 2 kummalist rohelist lateksitüüpi taidlevad Vancouveri kodumängudel viimasel ajal

    Leave a comment:


  • Andrev96
    replied
    MA tunnistan, et ma mänge täispikalt väga ei vaata. MA vaatan rohkem NHL on the fly. No lemmikud on sellised.

    Boston,Toronto, Vancouver on suured lemmikud, ülejäänud ei ole lemmikud vaid need kelle poolt ma siis antud paaris oled. No Toronto hooaeg on võssa läinud jah, aga hoian järgmine hooaeg neile kindlasti pöialt.

    Leave a comment:


  • Sen
    replied
    Andrev96, palju sul neid lemmikuid on olnud?

    Tänane mäng BlackHawksi esituses oli suht piinlik, sellise mänguga võib finaalist ainult unistada

    Leave a comment:


  • Andrev96
    replied
    Võtan paari sõnaga osa PF arutelust ka oma arvamusega.

    Caps sai peeruvahele jah, aga mulle miskipärast see caps eriti ei meeldi. Selline ebastabiilne meeskond, kes põhiturniiri võib küll kinni panna, aga Montreal on neist play offis kindlam(Iseasi kuidas suudab Halak oma mängu käima saada)

    Vancouver aga lisaajal Los Angeles Kingsi võitis( See lisaaja värav oli küll ikka kullatükk) Canuks on mu enda lemmikmeeskond ja loodan omade pääsemist konverentsi finaali vähemalt. Kingsil ei tohiks selles paaris suurt piiksumist olla.

    Üks minuarust huvitavamaid paare on kindlasti Detroit- Phoenix. Selles paaris mängib veel üks mu lemmik tiim( Phoenix Coyotes), kes siis avamängu 3-2 võitis, kuid see seeria on üks selliseid, mida ma arvan, et läheb 7 mängu peale.Phoenixi poolelt loodan head esinemist kindlasti Aucoinilt, Bryzgalovilt jt-lt.

    Boston- Buffalo Avamängu Buffalo 2-1 võitis. Mõlemad meeskonnad sellest paarist minu meelest väga huvitavad ja sümpaatsed, kuid oma kahte pöialt hoian ikkagi Bostonile kellel Sabresi vastu väga raskeks läheb, aga kui meeskond suudab mängida ühtlaselt ja tervikuna,on nad kindlasti võimelised Buffile raskusi valmistama. Esimeses mängus läksid just lõpuminutid väga tuliseks, kui veel 3 minutit enne lõppu Zdeno Chara võttis kaks minutit kuid Boston teeb mängust kindlasti omad järeldused ja 4-0 ega 4- 1 Buffalo seda seeriat raudselt ei võta.

    Devils- Philadelphia on üks paare mis mind kõige vähem huvitab. Esiteks võttis Philadephia minu Lemmiklinnalt New Yorkilt ära play off pääsme ning Devilsi poolt pole ka kundagi olnud. Kuigi Flyers avapartii võitis, siis ma usun, et Devils peaks eelkõige kahe NHL-i suurmängja (Brodeuri ja Langenbrunneriga) asja kinni panema)

    Pittsburgh-Ottawa Selles paaris loodan kindlasti Ottawa edasipääsu, kuna hooaja teisel poolel on see meeskond ikka väga hea mulje endast jätnud ja kindlalt kodumängud ära võtnud. Selles paaris minu poolt favoriit Ottawa, kuid kui pitts mängu käima saab, võib ka sellest paarist mäng tulla.

    Colorado - San Jose Kumbki meeskond mulle eriti ei meeldi ja selle paari kohta võiks öelda ´´Läheb kuidas läheb``, kuigi ilmselgelt seal favoriit Sharks on.

    Nashville-Chicago Chicago oli just pikka aega mu NHL-i lemmik meeskond, kuid viimasel ajal on nagu see sümpaatia ära kadunud ja meeskonna mängus pole seda vana hea õiget sära enam, kuid loodan, et nad ikkagi oma mängu jälle leiavad ja põhiturniiril hästi esinenud Nashville ikka ära võtavad.

    Leave a comment:


  • kyps
    replied
    Jah, kõik Kanada klubid alustanud võidukalt. Samas loodan, et Pingviinid saavad ikka mängu käima. Ei näinud küll tervet kohtumist, aga Fleury tundus ülevaates küll üsna ebakindel või siis liiga enesekindel. Uisutas ikka väravast mitu korda väga kaugele, millega ühtlasi ka näppu lõikas.

    Leave a comment:


  • jazzjansa
    replied
    Kypsi rahustuseks võin kinnitada, et üllatusterohkelt ei möödunud ka läinud öö. McN lemmik Montreal, sai põhiturniiri võitnud Washingtonist jagu lisaajal, 3-2. Võiduvärava sepistas Kanada klubi käimasoleva hooaja komeet, Tomas Plekanec, 13.ndal üleaja minutil. Samas usutavasti terve seeria võitmiseks läheb Montralil kolme samasugust üllatust veel vaja, mille juhtumist siinkirjuta isiklikult küll väga uskuda ei tahaks. Hea küll, et ühekorra soosik komistab. Aga et kaks,kolm, neli... Ja eks ole ennemgi luuavarrest pauku tulnud, see veel tähenda et selle luuaga lennata saaks. Aga noh, elame-näeme.
    Teistes paarides pidid kaotusekibedust tundma Los Angeles ja Boston , kes said siis Vancouveri ja Buffalo käest üheväravalise kaotuse. Seis siis samuti mõlemas paaris 1-0 teisena nimetatute kasuks.

    Leave a comment:


  • Andrev96
    replied
    Ma ütlen teie rahustuseks ära, et see on Seantorsi tabalukk Brad Elliot, kelle seeria lõppes siis võõrsil buffalo vastu. Ei tea kas 500 minti hoidis aga sadades olid need minutid küll.

    Leave a comment:


  • Andrev96
    replied
    Algselt postitas Tembu Vaata postitust
    Halak tegi ka kaks nullimängu järjest ja kogu maailm vaikis sellest. Nõuan võrdset kohtlemist!

    Kuskil 15 mängu enne PT lõppu tegi üks teine mees ka hullu. Peaegu 500 minutit hoidis puuri kuival. JA minu küsimus ongi, et arvake ära, kes see mees oli?

    Leave a comment:

Working...
X