Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• petteri
    replied
    Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Blackhawks sai täna öösel hakkama huvitava rekordiga
    9 järjestikust PP-d ja ei ühtegi väravat, värav väravaks aga ei visatud ka ühtegi korda peale 9 PP jooksul. Täna siis lõpetati see kole seeria. PP overall liigas 25-s (15,3%) ja penalty kills 27-s (78,6%)
    Heh, olen ka suur Blackhawksi austaja ja peab tunnistama, et see meie PP on lihtsalt õudne... kui PK veel viimasel ajal enam-vähem toimima saadud, siis PP on terve hooaja jooksul olnud olematu ning suur osa nendest vähestest PP väravatest on visatud otseloomulikult Columbuse vastu Peeglisse vaatamise koht, PP ja PK treeneril Mike Kitchenil oleks aeg ehk Chicagost lahkuda?

Aga muidu ma olen hetkel Blackhawksiga väga rahul, mulle meeldiks kui me ei tõuseks 5.ndaks, sest siis peaks me mängima Wingsi või Predsiga, samas hoides kuuendat kohta on vastu oodata kas Starsi, Coyotesi, Kingsi või Sharksi. Usun, et nendega ei tohiks 1. ringis probleeme tekkida.

Leave a comment:

• olll
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Pierre Gauthier lasti lõpuks ometi lahti. Aga miks põrgu päralt nii hilja?
    aeg oleks lahti lasta ka Brian Burke, publik Toronto mängudel pidavat seda juba ka skandeerima

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Blackhawks sai täna öösel hakkama huvitava rekordiga
    9 järjestikust PP-d ja ei ühtegi väravat, värav väravaks aga ei visatud ka ühtegi korda peale 9 PP jooksul. Täna siis lõpetati see kole seeria. PP overall liigas 25-s (15,3%) ja penalty kills 27-s (78,6%)

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Pierre Gauthier lasti lõpuks ometi lahti. Aga miks põrgu päralt nii hilja?

Leave a comment:

• olll
    replied
    42 aastat ilma Stanley Cups'ita - kes see ikka sellist meeskonda fännab
    Aga sina aastast 80, Buffalo vs punaarmee 6-1, on mul õigus?
    ikka õigus, väikse klutina oli suur rõõm näha kuidas AKSK e. CSKA e. Red Army kui nõukogude hoki võitmatu esindaja haledalt tappa saab
    tegelikult võitis Sabres jaanuaris 1976 veelgi ajaloolisemas mängus teist sovetti, Krõlja Sovetov e. Soviet Wings
    12-6 !!!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas olll Vaata postitust
    Buffalo fännid - sa räägid mitmuses ? oma teada on mul ainukesena au see loll olla
    aga hooaeg sarnaneb eelmisega - esimene pool üks suur kräpp, ja teine lihtsalt suurepärane
    venelaste viisi - loome endale ise raskusi, et neid siis kangelaslikult ületada
    praeguse hooga võib mängida kellega iganes, ainult et 5 mängu veel ja kõik võib ka veel perse minna ...
    42 aastat ilma Stanley Cups'ita - kes see ikka sellist meeskonda fännab
    Aga sina aastast 80, Buffalo vs punaarmee 6-1, on mul õigus?

Leave a comment:

• olll
    replied
    ja Buffalo fännid, tundub et PO koht tuleb ära kuigi hooaja keskel tundus see suht kahtlane.
    Kas Rangersi poistega kokku keda nädal tagasi võideti 4-1 ?
    Buffalo fännid - sa räägid mitmuses ? oma teada on mul ainukesena au see loll olla
    aga hooaeg sarnaneb eelmisega - esimene pool üks suur kräpp, ja teine lihtsalt suurepärane
    venelaste viisi - loome endale ise raskusi, et neid siis kangelaslikult ületada
    praeguse hooga võib mängida kellega iganes, ainult et 5 mängu veel ja kõik võib ka veel perse minna ...

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas olll Vaata postitust
    nii Toronto fännid - jälle kellad, läheb seitsmes hooaeg ilma playoffita, nüüd pole ka teooriatest enam abi
    aga vähemalt sai tänu teile veel üks soomlasest puurivaht eile öösel oma debüüdi tehtud - Jussi Rynnas
    ja Buffalo fännid, tundub et PO koht tuleb ära kuigi hooaja keskel tundus see suht kahtlane.
    Kas Rangersi poistega kokku keda nädal tagasi võideti 4-1 ?

Leave a comment:

• olll
    replied
    nii Toronto fännid - jälle kellad, läheb seitsmes hooaeg ilma playoffita, nüüd pole ka teooriatest enam abi
    aga vähemalt sai tänu teile veel üks soomlasest puurivaht eile öösel oma debüüdi tehtud - Jussi Rynnas

Leave a comment:

• olll
    replied
    Torontos hakkaski lõpuks toimuma, Wilson lastigi lahti ja asemel pandi Randy Carlyle , veel hiljutine Anaheimi coach
    publik oli viimasel kodumängul juba skandeerinud "Fi-re Wil-son"
    viimatine Vahtralehtede playoff oli ju hooajal 2003-04 , liiga pikalt nii teeneka meeskonna kohta

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas kyps Vaata postitust
    Neljapäeval siis võõrsil Rangersi vastu. Pole just mäng lihtsate killast.
    Väga lihtne, 8 minutiga 4 väravat ja asi tehtud !
    Go Hawks !!!

Leave a comment:

• Sen
    replied
    18-st võimalikust punktist 1 punkt. Masendav.
    Aga pole hullu, PO koha saab ikka.
    Loodan et LA-s ja Anaheimis vähemalt võidavad, muidu küsin piletiraha tagasi

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Tahtsingi just tulla siia, et sulle haavale soola riputada, aga tõstsid ise küsimuse üles Hetkel ollakse konkurentsitult liiga kõige kehvema vormiga mansa. Tänaseks on punktiedu käest antud ja PO kohata jäämine poleks mingi üllatus. Neljapäeval siis võõrsil Rangersi vastu. Pole just mäng lihtsate killast.

Calgaryl viimasest viiest mängust 8 punni

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Ajalugu !
    21 mängu järjest koduvõitu. Detroit

Ajalugu !
    9 mängu järjest lutti. Chicago, mis toimub kurat?

Leave a comment:

Working...
X