Janssen sai selle eest 3-mängulise keelu. Vähemalt Leafs tuli 0:2 kaotusseisust välja ja võitis SO. Pole veel teada kui kaua Kaberle audis on.
Eile tuli aga Buffalo käest 1:3 kaotus vastu võtta. Aga play-off on veel võimalik.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NHL
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Algselt postitas Tembu Vaata postitustTere!
Rõõm on teatada, et Pittsburgh Penguins on jooksval hooajal kogunud uhked 65punkti 54mängust, mida on rohkem, kui kolmel eelneval aastal kogu põhiturniiriga kogutud. Kui jätakse samasuguse graafikuga, siis pole ka 100p mingi unelm.
Play-off koht on jälle taas tulemas!
Crosby! Malkin! Staal! Fleury! Tembu forever!
Leave a comment:
-
Tere!
Rõõm on teatada, et Pittsburgh Penguins on jooksval hooajal kogunud uhked 65punkti 54mängust, mida on rohkem, kui kolmel eelneval aastal kogu põhiturniiriga kogutud. Kui jätakse samasuguse graafikuga, siis pole ka 100p mingi unelm.
Play-off koht on jälle taas tulemas!
Crosby! Malkin! Staal! Fleury! Tembu forever!
Leave a comment:
-
Malkin 1+1 (+shootout goal)
Crosby 1+1
0-4 kaotusseisust Washingtoni vastu saadi 5-4 võit pärast karistusviskeid.
P.S. Havlat on ka kunn
Leave a comment:
-
Ise pole ammu enam mänge telekast jälginud aga igal hommikul on endiselt üks esimesi tegevusi teletekstist tulemuste vaatamine. Seega on ülim heameel näha kuidas Teemu "finnish flash" Selänne oma endisaegse vormi leidnud ning pommitab järjekindlalt väravaid.
Kuigi karta on, et oma rookie hooaega ei ületa ta kunagi.
Leave a comment:
-
Väga kena esitus täna öösel taas Devils'ilt, Pittsburg suruti nurka 5:2. Tip-Top!!!
Leave a comment:
-
Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustKuna ise viibin hetkel komandeeringus, siis ei ole otseselt selle kanali telepilti veel oma ihusilmaga näinud, seega lähtun ainult sellest nn. reklaamist mis mulle saadeti. Ning sealt loen ma välja, et tegemist on järjekordse Viasat Sport telekanaliga. Võta siis kinni, kumb nimi on õige.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVabandust, aga selle kanali nimi, mida mina hetkel näen on NASN Europe. See NASN peaks olema North American Sports Network. Leidsin netiaadressi kah: link.
Viasat ja NASN toovad turule uue spordikanali
Modern Times Group MTG AB, rahvusvaheline meediagrupp, teatas täna, et toob turule kaheksanda Viasat pay-TV kanali Kesk-ja Ida-Euroopas. Uus Viasat Sport kanal on loodud koostöös North American Sports Network’iga (NASN), mis on juhtiv Põhja-Ameerika spordisündmuste edastaja Euroopas ning kanal on nähtav Vene, Valgevene, Moldaavia, Gruusia, Kasahstani ja kolme Balti riigi vaatajatele novembris.
..... ..... .....
Lõige minu postkasti ilmunud reklaamist.
Kuna ise viibin hetkel komandeeringus, siis ei ole otseselt selle kanali telepilti veel oma ihusilmaga näinud, seega lähtun ainult sellest nn. reklaamist mis mulle saadeti. Ning sealt loen ma välja, et tegemist on järjekordse Viasat Sport telekanaliga. Võta siis kinni, kumb nimi on õige.
Leave a comment:
-
Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustTäpsustuseks niipalju, et kanali nimi on ikka Viasat Sport, mitte mcnamara mainitud NASN, aga see selleks. Samuti on kanal nähtav lisaks Elioni klientidele ka kõigile Viasati klientidele, mis mulle erilist heameelt valmistab .. Igatahes mina kavatsen kevadiste play-offide ajaks töölt puhkust nõuda :b
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKanali nimi on NASN. Peaks olema Elioni tasulises spordipaketis, mida mul tellitud ei ole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKas see võib olla ESPN mingi versioon? Mul on just vastupidi - kirjade järgi peaks paketis olema, välja kruttida pole veel õnnestunud.
Leave a comment:
-
Kas see võib olla ESPN mingi versioon? Mul on just vastupidi - kirjade järgi peaks paketis olema, välja kruttida pole veel õnnestunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMingisugune imelik Põhja-Ameerika spordikanal, mille eest ma maksnud ei ole, jõuab teadmata põhjusel siiski mu digiteeveesse. Kaks korda on viimasel ajal sealt Canadiensi näidatud. Kuna mul öösiti ikka uni natukeseks ära läheb, siis olen veidi vaadanud.
Sitalt mängivad praegu, õnnetuseks. Öösel Florida vastu koostöö ikka sugugi ei klappinud. Kurb.
Leave a comment:
-
Mingisugune imelik Põhja-Ameerika spordikanal, mille eest ma maksnud ei ole, jõuab teadmata põhjusel siiski mu digiteeveesse. Kaks korda on viimasel ajal sealt Canadiensi näidatud. Kuna mul öösiti ikka uni natukeseks ära läheb, siis olen veidi vaadanud.
Sitalt mängivad praegu, õnnetuseks. Öösel Florida vastu koostöö ikka sugugi ei klappinud. Kurb.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: