Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sen
    replied
    Algselt postitas -SharK- Vaata postitust
    JA järjekordsel meeskonnal võimalus kirjutada neljas nimi NHLi ajaloos nimekirja meeskondadest, kes on seerja võitnud 0-3 kaotusseisust. Seekord siis Detroit on tulnud 0-3 pealt 3-3 peale. Setismes otsustav mäng tuleb
    Hooaeg on küll läbi aga silmanurgast ikka jälgin
    Antti Niemilt 40-38, loodetavasti teeb duubli koos Eageriga.
    Ilmselt jäi see mäng viimaseks Detroidi Lindstömil, 19 aastaga 1494 regul season mängu, 4 Stanleyt, 6 Norrist, 12 nhl all-star.

Leave a comment:

• BlueBlackWhite-
    replied
    JA järjekordsel meeskonnal võimalus kirjutada neljas nimi NHLi ajaloos nimekirja meeskondadest, kes on seerja võitnud 0-3 kaotusseisust. Seekord siis Detroit on tulnud 0-3 pealt 3-3 peale. Setismes otsustav mäng tuleb

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Vancouver esimesena lääne finaalis. "Muljet" avaldas muidugi see, et nad suutsid 2.-l kolmandikul teha tervelt 2 pealeviset. Seekord tegi siiski esimende ründekolmik mängu ära.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kui läheb sedapsi nagu hetkel paistab (muidugi ei pruugi minna) ehk siis: Boston vs Tampa Bay ja Vancouver vs San Jose, siis fänne ootavad küll ees metsikult pikad reisid. Kirdesse, kagusse, edelasse ja loodesse. Ei midagi kusagil keskel.

Leave a comment:

• olll
    replied
    aasta tagasi juhtis Boston samas playoff staadiumis Phila vastu samuti mängudega 3-0 , edasi tegid lendurid ajalugu ning kolmanda satsina läbi ajaloo võitsid sellise seeria 4-3
    ootame huviga seega 4. mängu
    Phila probleem paistab olevat puurivaht , neid on käinud väljakul juba 3

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kahtlaselt kõlavad meeskonnad liiguvad karika poole. Tampa Bay ja nähtavasti ka San Jose. Õnneks on ka mõni traditsioonilisem hokikants veel elus.

Leave a comment:

• Juanito
    replied
    Tee mis tahad, Caps ei suuda lihtsalt sellest ringist edasi saada. Arvulises ülekaalus mängimine on 0(lõpuks see tänases mängus 5-3 said ühe), Neuvirthi oleks võinud peale teist väravat pingile panna, väga ebakindel täna ja pealekauba kolmanda kolmandiku alguses järjest kaks väravat lasta, täiesti jalad sirgelt tulid mängima. Nii palju siis edadsipääsust(kuigi vastane on ka pask, nõrgem kui rangers minu arust).Uskumatu ikka, ise süüdi!!! Järgmine aasta uuesti siis:S

E: kahe kolmandiku järel oli pealevisked 27-10, kolmandas oli vahepeal 1-10(vb oli rohkem aga korra näidati, siis oli nii palju), nii ei saa, peab vist ainult Eesti jäähokikoondist vaatama, siis tead, et kõrgeid ootusi ei ole, pole siis milleski pettuda.

Leave a comment:

• BlueBlackWhite-
    replied
    Vancouveri ja Predatorsi vahel hetkel seeria teises mängus käimas 34.(!) lisaminut.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Juanito Vaata postitust
    Miks keegi Capsi poolt ei ole?, sellepärast,et seal on mitu venelast?
    Rangers sai pähe ja nüüd ma olen nende poolt. Nagu täiega. Rusikas on pumpamiseks laetud.

Spioonid rsk.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mina olen, aga ma vaatasin viimati NHL-i 98. aastal, kui seda TV1-s näidati ja siis Caps finaali mingi imeläbi pääses. Skoore olen ikka vahel vaadanud ja puha. Nagu päris fänn!

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Mis need venelased siia puutuvad. Pea igas satsis on paar venelast. Ja Ovechkini suguse supermängija puhul pole rahvus oluline. Ma natuke jälgin Capside tegemisi, sest Sturm tuli sinna mängima, aga usun, et kaks põhjust on miks neid eriti ei mainita - pole Kanada tiim või liiga vähe skandinaavia vendi rosteris.

Leave a comment:

• Juanito
    replied

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ma vaatasin lisaaja esimesi minuteid, siis läksin naisega päikesetõusu vaatama. Õige tegu. Ei kujuta ette, mis tunne on kaotada seitsmenda mängu lisaajal. Nojah... ega mulgi peale Vancouveri enam kedagi toetada pole.

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Ida viimased mängud kukkusid mõlemad valele poole. Eks ole raske kah mängida, kui su suurimad tähed jääl on Talbot, Kennedy ja Orpik. Nüüd hoian PO-s pöialt Toro.., Calg.. no tra, ok ma olen siis Vancouveri poolt.

Leave a comment:

• BlueBlackWhite-
    replied
    Huh, meeletu finaal, ei julgenud eriti lisaajal Chicago rünnakuid vaadata, aga kurat ära tuli, võimas tunne ! Nüüd tuleb loota, et Boston ka seitsmenda ära võtaks, aga see võit oli muidugi põhiline ja tohutut närivipinget lõpuks väärt. Au tuleb anda muidugi Hawksile, väga võimsa seeria tegid lõpuks ning ei jäänud häbisse

Leave a comment:

Working...
X