Replying to Topic \'NHL\'
jah, sellega olen kindlasti nõus. põhja-ameeriklastel on alati \"käimasaamisega\" raskusi - teadagi vaja harjuda euroopa suure mänguplatsiga ning koosmängu harjutada enne MMi pole praktiliselt olnud võimalustki. aga just sellepärast oligi tore austria eilset head esitust vaadata, kuna turniiri edenedes nende võimalused kanada-suguseid võita vähenevad oluliselt.
Originally posted by mcnamara
Kui Kanada sellega hakkama peaks saama, on play-offides näha hoopis teist tiimi.
Kui Kanada sellega hakkama peaks saama, on play-offides näha hoopis teist tiimi.
seekord siis ukraina vastu. Eile peale Austria-kanada mängu arutati stuudios, et vastane ei tohiks suuri probleeme valmistada ja usutakse soome võittu. Kuramuse imelik värk on aga see, et mängu kantakse üle niivisi, et esimest kolmandikku näitab YLE1, teist YLE2 ja kolmandat jällegi YLE1
veel oli kummaline kuulda seda, et Jaapani koondises mängis kanadalane

Ikka väga väga kurjasti lõppes see mäng täna... pole sõnu lihtsalt.... ja kui sellistest asjadest rääkida, siis eilne usa-tshehhi mäng oli ka selline põnts mulle, et hoia piip ja prillid. Kõige enam on ikka kahju Leionatest.. no tõesti ebaõnn... minu isiklik huvi MM-i vastu on selleks aastaks jälle lännu
Kommentaar