Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NHL
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Rangers pole sel hooajal samuti Tampa Bayd veel alistanud, kolmest kohtumisest kaks kaotati seejuures koduväljakul. kõik mängud jäid eelmise aastanumbri sisse, viimati kohtuti detsembri alguses.
-
Tampa Bay on Montrealile ebamugav vastane, sel hooajal pole neid veel kordagi võidetud.
Leave a comment:
-
Hetkel paistab, et Canadiens lõpetab taas play-offi teises ringis. Lõunamaisest põrgupalavusest pärit vastastel tundub tahtmist rohkem olevat. Kaks kodukaotust pole küll mingi viis seeriat alustada.
Leave a comment:
-
See, et Calgary Vancouverit juhib on ikka liiga mõnus. Canucks lihtsalt ei ole sümpaatne miskipärast see hooaeg
LET'S GO RANGERS!
Leave a comment:
-
Kolm nappi võitu ja Montreal on järgmise ringi lävel. Andke aga hagu, poisid!
Leave a comment:
-
Koerad hauguvad! Hoki on ikka ettearvamatu mäng. Eriti veel NHL tasemel!
Wild meistriks!
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitustma olen selle poolt, et Kanada klubid edasi saavad. ammu aeg, et mõni neist ka lõpuni läheks. viimati sai sellega 22 aasta eest hakkama Montreal. tänavu lootust, et seitsmest viis jõuab playoffi: Montreal, Vancouver, Calgary ja Winnipeg kindlad, Ottawal vaja viimases voorus kindlustada.
Leave a comment:
-
Selle hooaja PO väljajääjate nimekiri on päris huvitav. SJ Sharksi poolehoidjana pean paraku sealt nimekirjast ka üle 10 aasta Sharksi leidma.
Boston Bruins
SJ Sharks
LA Kings
Colorado Avalanche
Philiadelphia Flyers
Leave a comment:
-
vahepeal võttis ju Chicago ka karika. LA võitis 2012 ja 2014.
ma olen selle poolt, et Kanada klubid edasi saavad. ammu aeg, et mõni neist ka lõpuni läheks. viimati sai sellega 22 aasta eest hakkama Montreal. tänavu lootust, et seitsmest viis jõuab playoffi: Montreal, Vancouver, Calgary ja Winnipeg kindlad, Ottawal vaja viimases voorus kindlustada.
Leave a comment:
-
Fakkkkkk, päris nõme ikka. Eelmise kahe stanley cupi võitja nüüd see hooaeg ei jõudnud isegi playoffi...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: