Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Markko Märtin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Markko Märtin\'

tähendab see nüüd seda, et märtin hakkab teibituunitud riisikaga sõitma??

ärge vastake. see oli retooriline küsimus

Kommentaar

Rovanperä tuleb järgmine hooaeg Maailmamestariksi Fordiga

Kommentaar

ikka siis arvatavasti jääb märtin ikka fordi
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus

ikka siis arvatavasti jääb märtin ikka fordi
          tal on ju leping pesooga.

Kommentaar

Markko Märtin kinnitas, et Austraalia MM-ralli jäi tema viimaseks Fordi meeskonnas, kuid oma tulevase tiimi jättis eestlane esialgu veel lahtiseks.

Pärast Francois Duvali üllatuslikku siirdumist Citroeni ning Citroeni ja Peugeot emafirma PSA teadet, et Prantsusmaa autotootjate meeskonnad lõpetavad tuleva hooajal järel tegevuse kogusid hoogu jutud, et eestlane soovib senise tööandja juures jätkata. Lisaks kinnitas Ford hiljuti, et jätkab autoralli maailmameistrivõistlustel veel vähemalt neli hooaega.

„Ralli alguses katkestamine on alati suur pettumus,” kommenteeris Märtin Austraalia MM-ralli käiku ajakirjale Autosport. „Eriti kurvaks muudab olukorra see, et tegemist oli meie viimase ralliga Fordis. Tuleval hooajal istun uue meeskonna auto rooli. Olen veetnud Fordis kolm viimast aastat ning mul on kurb sealt lahkuda.”

„Saavutasime koos mõned suurepärased tulemused, muidugi oli ka tagasilööke,” jätkas eestlane, kel väidetavalt on leping Peugeot’ga juba pikemat aega taskus. „Meil oli koos õnne ja ka ebaõnne, kuid rõõmu sai koos palju tuntud. Nüüd on aeg Euroopasse naasta ja alustada uue väljakutsega, milleks on koostöö uute inimestega ja meeskonnaga.”

„Autoralli maailmameistrivõistlustel alustades oli mul kolm eesmärki. Üks neist oli võita Soome MM-ralli, millega ma sain mullu hakkama. Teine oli võita asfaldiralli, mida ma tänavu kahel korral suutsin. Nüüd soovin võita maailmameistritiitli. Saavutasin kaks oma kolmest unistusest Fordis, aga nüüd on aeg edasi liikuda ning alustada tööd kolmanda unistuse teoks tegemiseks,” lõpetas Märtin.

Kommentaar

Kuna mul on täna postitus- ja smailipäev, siis m toon selle teema ka 1. lehele.

Alustaks ma sellega, et mulle ei meeldi see teine WRC teema.

Teiseks, täna leidsin postkastist SL Õhtulehe. Tegu oli siis täiesti uue reedesse lehega. Ilmselt oli see hommikul kohale jõudnud, kuna õhtul seda veel polnud. Vot, nägin siis seal musta riba peal seda, et Märtin on hirvele otsa sõitnud. Täpsemalt lugeda ei viitsinud.

Ma arvan, et ma jään nüüd natukeseks vait.

Eelmise posti ma kustutasin ära muideks.
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Vot, nägin siis seal musta riba peal seda, et Märtin on hirvele otsa sõitnud. Täpsemalt lugeda ei viitsinud.

Ta sõitis loomale otsa Peugeot\' esimesel testimisel ... hiljem keeras auto veel üle katuse kah.

Kommentaar

Seoses uue hooaja algusega tekkis mõte. Muhe oleks, kui keegi tubli inimene viitsiks vedada WRC ennustust:P Ma usun, et ennustajaid jätkuks.. Või on asi suhteliselt nutune siinpool sood?

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

Seoses uue hooaja algusega tekkis mõte. Muhe oleks, kui keegi tubli inimene viitsiks vedada WRC ennustust:P Ma usun, et ennustajaid jätkuks.. Või on asi suhteliselt nutune siinpool sood?
                    Aga mina võin küll seda teha, sest ma olen tore ja abivalmis inimene. Aga ma ei saa seda 100% kinnitada, kuna pole kindel, kas mulle Monaco ralliks arvutile mingit ajapiirangut pole pandud.

Ja kiire olen kah.

Et te siis teaks, et ma homme ei postita nii palju. Võtan siin lehmasaarel postitamis- ja smailipühast viimast.
                    sigpic

Kommentaar

:P :P
                      nüüd vist sai kõik ära õeldud...
                      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Aga mina võin küll seda teha, sest ma olen tore ja abivalmis inimene. Aga ma ei saa seda 100% kinnitada, kuna pole kindel, kas mulle Monaco ralliks arvutile mingit ajapiirangut pole pandud.

Ja kiire olen kah.

Et te siis teaks, et ma homme ei postita nii palju. Võtan siin lehmasaarel postitamis- ja smailipühast viimast.
                        Oled kindel, et sa purjus pole? Seuke tagasihoidlik mulje jäi ...

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas sarvik*

Ja kiire olen kah.

Aga Sa anna mulle siis teada, kui sa teha ei saa, võin vabalt selle enda peale võtta
                          Muide ma olen selle peale ka enne mõelnud, aga hakkan tegema aint siis, kui Sa loobud, sest ma hakkan arvatavasti F1 2005-te vedama.

Kommentaar

kas 2001.aasta maailmameister Richard Burns ei tule enam üldse WRC´sse? või jätab veel ühe hooaja vahele?

½121½

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

kas 2001.aasta maailmameister Richard Burns ei tule enam üldse WRC´sse? või jätab veel ühe hooaja vahele?
                              burns oma sõnade kohaselt ei istu enam kunagi WRC auto roolis.

Kommentaar

Markko Märtin Hispaania MM-rallil: loodetavasti lähe markol hästi

Kommentaar

Working...
                                X