Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Markko Märtin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Markko Märtin\'

Algselt postitas Tanel
    Nimelt on meie täkk tõusnud neljandaks!
    no türr küll..sinu suust nii sageli kõlab see\"täkk\" küll väga nõmedalt.!!!

Aga asjast. Lõpetas 4. Sõitsi sitasti... olles pidevalt igasugu jorssidest aeglasem. vahepeal oli Rovamperast ja mingist jorsist isegi nati kiirem... No kurat..kui Gardemeister fordiga(mis see aasta pidi olema konkurentsivõimetu) sõitis 2 koha ja panizzi sõitis end 3...no taevane isa...

Õhtul kokkuvõttest loodan kuulda sellist asja... või muidu on ikka kakasti

Corrado Provera:\" hea töö markko, lasime teistel arvata, et oleme sitad, järgmisest rallist hakkame suruma\"

markko:\" jah boss, sõitsin nii rahulikult, et sai autos isegi kohvi rüübata, Sir Park tukastas ka korraks.\"

Corrado:\"tubli.\"

Markko:\"ma tean!\"

Kommentaar

ralli lõppseis
      1. Sebastien Loeb (Fra, Citroën) 4:13.05,6
      2. Toni Gardemeister (Fin, Ford) + 2.58,3
      3. Gilles Panizzi (Fra, Mitsubishi) + 3.40,1
      4. Markko Märtin (Est, Peugeot) + 5.27,7
      5. Marcus Grönholm (Fin, Peugeot) + 7.33,8
      6. Manfred Stohl (Aut, Citroën) + 8.08,9
      7. Harri Rovanperä (Fin, Mitsubishi) + 8.29,3
      8. Roman Kresta (Cze, Ford) + 9.18,1
      9. Alexandre Bengue (Fra, Škoda) +10.32,0
      10. Antony Warmbold (Ger, Ford) +15.09,1

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

Algselt postitas Tanel
        Nimelt on meie täkk tõusnud neljandaks!
        no türr küll..sinu suust nii sageli kõlab see\"täkk\" küll väga nõmedalt.!!!

Aga asjast. Lõpetas 4. Sõitsi sitasti... olles pidevalt igasugu jorssidest aeglasem. vahepeal oli Rovamperast ja mingist jorsist isegi nati kiirem... No kurat..kui Gardemeister fordiga(mis see aasta pidi olema konkurentsivõimetu) sõitis 2 koha ja panizzi sõitis end 3...no taevane isa...

Õhtul kokkuvõttest loodan kuulda sellist asja... või muidu on ikka kakasti

Corrado Provera:\" hea töö markko, lasime teistel arvata, et oleme sitad, järgmisest rallist hakkame suruma\"

markko:\" jah boss, sõitsin nii rahulikult, et sai autos isegi kohvi rüübata, Sir Park tukastas ka korraks.\"

Corrado:\"tubli.\"

Markko:\"ma tean!\"

Noormees on teiega kõik korras???
        Mida sa sealt lootsid siis? Võitu??? Edu sulle igaljuhul!
        “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

võitu või mitte, aga siiski...4 koht.... pole nagu väga paha. Aga sa vaata ta splitse...igal kiiruskatsel kaotas meeletult.

ps..ma kahtlen, et minuga kõik korras on

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*
            võitu või mitte, aga siiski...4 koht.... pole nagu väga paha. Aga sa vaata ta splitse...igal kiiruskatsel kaotas meeletult.
            tõepoolest, 2 kuuga on märtin kindlalt muutunud oluliselt sitemaks sõitjaks, ei kahtlustki

Kommentaar

Noh tõesti, eessõitjatest oleks vast pidanud kiirem olema, aga võtame arvesse ikkagi seda, et tegu on ta esimese etappiga Peugeoti roolis ja ega midagi erilist oodata polnudki.

Igatahes kahtlustan mina, et TV3 ja wrc.com on sugulased. Esimene kaotas Meistrite Liiga live-ülekanded, teine kaotas eelmine hooaeg WRC raadio, mida me Sleepiga juba enne minu sündi kuulasime. Tänavuse hooaja eel peab isegi wrc.comi saidil käimiseks registreerima ja minu vana wrc.comi guru jaoks oli uus kujundus täielik välk selgest taevast. Eriti ei meeldi mulle see results lehekülg. Kuidagi ebamugav on liigelda seal.
              sigpic

Kommentaar

Jep.Sama arvamus ka mul. uus kujundus on vägagi ebamugav. Ma ei saa aru mix oli vaja seda uuendada,kuna vana kujundus oli ju mega hea.Igatahes järgmine siis Rootsi Rally. Loodame siis võitu ikka.
                LiverpoolFC

Kommentaar

Provera paneb piilid kotti...

Peugeot rallimeeskonna juht itaallane Corrado Provera teatas, et läheb 1. märtsist pensionile, teda asendab teine prantslane Jean-Pierre Nicolas.

Peugeot soovis, et Provera jätkaks hooaja lõpuni, kuid mees jäi oma otsusele kindlaks.

1998. aastal Peugeot rallitiimi etteotsa asunud Provera juhtis meeskonna MM-tiitlini 2000. ja 2002. aastal.

Kommentaar

Ilmne viide sellele, et Peugeot\'i lõpetamise avaldusel oli põhi all ning tänavune on tõepoolest viimane hooaeg. Sitika osas aga on viimasel ajal üha kõvemini räägitud sellest, et jätkamine võib olla võimalik.

Kommentaar

testikatse tulemused

ulemused:

1. Petter Solberg Subaru 1.56,7
                      2. Sebastien Loeb Citroen 1.57,2
                      3. Francois Duval Citroen 1.57,9

4. Roman Kresta Ford 1.58,2

5. Jani Paasonen Škoda 1.58,5

6. Toni Gardemeister Ford 1.59,6

Henning Solberg Ford 1.59,6

Kristian Sohlberg Ford 1.59,6
                      9. Thobias Johansson Subaru 1.59,7
                      10. Marcus Grönholm Peugeot 2.00,0
                      11. Gigi Galli Mitsubishi 2.00,4
                      12. Janne Tuohino Škoda 2.00,7

Markko Märtin Peugeot 2.04,4

Kommentaar

huvitav, et kellelgi teisel sport.etv.ee ikka endiselt ei avane

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

huvitav, et kellelgi teisel sport.etv.ee ikka endiselt ei avane
                          tõesti huvitav .kurat tulemusi ka ei saa enam postitada,sest siis hakkab jälle keegi vinguma.aga kui sulle meeldib vinguda lase aga siis edasi.
                          ok enam ei viitsi rääkida,kui veel midagi öelda on saada privaatsõnum.

Kommentaar

Algselt postitas Karla
                            ok enam ei viitsi rääkida
                            nojah, rääkimine pole vist kunagi sinu tugevus olnud, pigem ikka copy ja paste, copy ja paste. hoolimata sellest, kas sind instrueerida seda mitte tegema või kiita tagant - tulemus on üks ja sama. ikka copy ja paste, ikka copy ja paste.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Karla
                              ok enam ei viitsi rääkida
                              nojah, rääkimine pole vist kunagi sinu tugevus olnud, pigem ikka copy ja paste, copy ja paste. hoolimata sellest, kas sind instrueerida seda mitte tegema või kiita tagant - tulemus on üks ja sama. ikka copy ja paste, ikka copy ja paste.
                              is sul sellest ,et ma copyn uudiseid.kui näed et ma olen kuskil postitanud ,ära siis vaata sinna ,sest on ju teada mis sealees ootab.kui davidsid adrianod jt copyvad uudiseid,siis pole häda küll midagi,aga kui mina,siis kohe mölisemine hakkab pihta.
                              jätkaks sinuga seda meeldivad vestlust,aga kohe pean suusatama minema.äkki siis õhtupoole?t

Kommentaar

Esimene päev on siis lõppenud.Esimsel kohal on Grönholm,teisel kohal olev Solberg kaotab Grönholmile vaid 0,2 sekundiga.Kolmandal kohal MM´i üldliider Loeb, temal koguneb Grönholmile kaotust 10 sekundit.Neljandal kohal on üllatuslikult Gigi Galli Mitsubishil,tema kaotab 18 sekundiga.Viiendal kohal on Duval,arvestates et ta ei oska hästi lumel sõita,siis täitsa korralik koht,aga liidrile koguneb kaotust juba 30 sekundit ja kuues on Märtin,kaotust võistkonnakaaslasele Grönholmille on 36 sekundit.huvitav rebimine tuleb kindlasti solbergi ja Grönholmi vahel,sest vahe ju ainult 0,2 sekundit.

tulemused

1. Marcus Grönholm FIN Peugeot 58.20,8 2. Petter Solberg NOR Subaru + 0,2 3. Sebastien Loeb FRA Citroen + 10,2 4. Gigi Galli ITA Mitsubishi + 18,9 5. Francois Duval BEL Citroen + 28,0 6. Markko Märtin EST Peugeot + 36,9 7. Toni Gardemeister FIN Ford + 57,4 8. Harri Rovanperä FIN Mitsubishi + 58,3 9. Mattias Ekström SWE Škoda +1.03,810. Janne Tuohino FIN Škoda +1.07,1

Kommentaar

Working...
                                X