Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpalli meistriliiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Korvpalli meistriliiga\'

Algselt postitas ow3n

Kert Kiili lükkas siis Rapla protesti tagasi, ning ROCK on ametlikult poolfinaalis.
    Ennustan et Rock on ka finaalis
    Ysna kindel, et ka Nybiti ennustasid sa veerandfinaalist finaali. Pirita alahindamine PO-s on juba teist aastat krooniline.

Kommentaar

Esimene mäng läheb kahjuks rockile.
      Tore oli vaadata kuidas koomikutest kohtunikud eile Dorbekule kolmese andsid kui lammas Keerles selle korvi kohalt kinni püüdis.Kõik oli õige aga Dorbek oli mõlema jalaga kolmese joonest üle
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kurb jah, et Rock ei suutnud Eesti korvpalli veelgi enam alandada. Amatöörid finaali! Jee, jee. Seeria peaks 3:0 lõppema.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

See väljamõeldud amatöörijutt hakkab ka nagu ära tüütama meistriliiga seisukohalt.Seda võib nagu koduperenaistele rääkida.Vaadakem ikka mis meestega tegu-Rumma või Metstak ei ole ühegi kandi pealt amatöör olnud ega saagi olema.Kurat,matsid on pool elu ei-tea-mis klubides mänginud,nüüd järsku alandavad end,et oh mis me amatöörid,meid peaks ju kõik võitma.Klandorf,vana ment,kaval nagu rebane ka,luuletab nii et suu suitseb
          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas marcello
            Tore oli vaadata kuidas koomikutest kohtunikud eile Dorbekule kolmese andsid kui lammas Keerles selle korvi kohalt kinni püüdis.Kõik oli õige aga Dorbek oli mõlema jalaga kolmese joonest üle
            kohtunike tase pole eestis sugugi kehvem kui mängijate tase või ka näiteks treenerite tase. nii koledat mängu, nagu eesti meistriliigas mängitakse, ei olekski sünnis panna korvpalli-collinad vilistama.

Kommentaar

\"oioioi, ohhoh!\"

Kommentaar

Täna suutis Rock amatööride vastu juba päris rahuldavalt hakkama saada.

Kommentaar

Marga,Rumma ja kolm leegionäri amatöörid nüüd küll ei ole.
                  Rock mängis hästi täna jah,hea on näha, (mis siis et Tallinna fänn olen) et Rannula on kindlust leidmas.Leppikul ja Doroninil oli hea päev täna.Viiask võiks juba lihast kasvatama hakata,kaua võib.
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tõesti põnev, kuidas sina paar korda nädalas treenivaid inimesi kutsud? Profid? Siis olen mina ju kah kenasti jalkaproff. Ja tuua esile 43-aastast, kuid tippu. See, et teda endiselt Eesti parimaks tsenteriks peetakse (ma pean suht kah) - issand kui õudses seisus see koss ikka on.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Tõesti põnev, kuidas sina paar korda nädalas treenivaid inimesi kutsud? Profid? Siis olen mina ju kah kenasti jalkaproff. Ja tuua esile 43-aastast, kuid tippu. See, et teda endiselt Eesti parimaks tsenteriks peetakse (ma pean suht kah) - issand kui õudses seisus see koss ikka on.
                      Kuuldavasti treenitakse ikka 4-5 korda nädalas ja nii hooaeg läbi. Postimehes ilmus hiljuti pikem intervjuu Klandorfiga, sealt ka andmed.

Aga kas keegi teab midagi täpsemat rääkida Kalevi tagamängijast Maksim Darskist? (rahvus, kodakondsus?) Mängustiililt näib täielik Watsoni koopia mulle. Tegi küll ka palju lollusi, aga sellist plahvatuslikku teravust ma varem Eesti mängujuhtide hulgas näinud ei olegi. Täis tahtmist midagi ära teha, hea tehnikaga ja väga kiire - avaldas muljet ühesõnaga.

Muidu puhtalt harjumusest hoian ma pöialt Kalevile, aga tegelikult mõistan kogu selle asja mõttetust - kui iga hooajaga vahetub välja terve põhikoosseis, siis keda seal kokkuvõttes üldse fännama peaks? Klubide mänedžere? Sponsoreid? Selles suhtes on vaid Rock talitanud õigesti, aga harjumusest ei suuda ma ikkagi neile mitte mingil juhul pöialt hoida.

Mõttetu küll, aga ometi sunnib vaatama, ja nii iga hooaeg.

Kommentaar

Äksäkli-4;5 korda.Marga ja Rumma vaevalt nii palju treenivad aga vaadates kossu taset siis need täkud nii palju treenima ei peagi.

Darski- 1984 sündinud,180 pikk,eesti kodakondne
                        Kaks ilusat mängu on teinud poiss.Võib olla lööks rohkem särama kui järgmine hooaeg siirduks tiimi a la audentes see aasta.Just mängupraktikat pean silmas.Samas kui Kalevis järgmine hooaeg võimalus avaneb rohkem mänguaega saada siis ...Keep on going.
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Martin

ma saan aru,et sa oled arukas inimene ja üritad saada kõrgemat haridust spordivaldkonnas.sellel teel annan sulle kaasa ühe mõttetera-proffe ei eristata selle järgi mitu korda nad mingi aja jooksul trennis käivad või kui vanad nad on,vaid raha järgi
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2
                            ma saan aru,et sa oled arukas inimene ja üritad saada kõrgemat haridust spordivaldkonnas.sellel teel annan sulle kaasa ühe mõttetera-proffe ei eristata selle järgi mitu korda nad mingi aja jooksul trennis käivad või kui vanad nad on,vaid raha järgi
                            Siit arvaneb ju täielik küsimusteladu: mis saab siis, kui ma saan raha, kuid käin veel ka tööl; mis siis, kui saan raha, kuid keegi teine saab palju rohkem, kas ma olen siis vähemproff; kas proff ja proff on võrdväärsed või kui mitte, siis kuidas neid kahte liiki eristada; jne...

Ehk isegi mõttetera: raha ei tee mängijast veel proffi. Ehk on hoopis tegemist paljude erinevate kriteeriumite kombinatsiooniga?

Kommentaar

tahaks hea meelega küll igapidi kombineerida,kuid kahjuks on siin vaid üks variant:raha said,tähendab oled proff.see,kas sa tegeled kõrvalt mingi tööga või hobiga või oled poliitik on su eralõbu,muidugi kui leping võimaldab.suhtumine,tase ja kui palju teenid jäävad alatiseks kõikuma,siin ei ole võimalust-vähemproff või rohkemproff,kõik on profid ja hea ongi.ei tasu enda jaoks midagi uut avastadairita profimeeskond hävis tartu proffidele ja saun oli kuum
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Oi mulle meeldib Jurtšenko/Kerde kommentaar! Kolmandal veerandajal arvasid nad, et poolfinaalis võikski vabalt korvi all olles mööda visata ning seejärel ründelaua võtta - ehk tulevikus tööotsimisel on kasuks näidata, et võtsin poolfinaalis niipalju ründelaudu. Lahe.

Ahjaa, Üllar, kui sa seda loed - kuna sulle meeldib kasutada Ehitustööriista puhul lühendit \"tööriist\", siis mul on veel üks mõte selle kohta, kuidas hüüdnime veelgi lühendada ning suupäraseks mugandada. Nii et tõepoolest, kui seda mu postitust loed, siis võta ühendust, aitan muuta kommentaarid paremaks!

Kommentaar

Working...
                                X