Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpalli meistriliiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Korvpalli meistriliiga\'

Algselt postitas SleepWalking

Oi mulle meeldib Jurtšenko/Kerde kommentaar! Kolmandal veerandajal arvasid nad, et poolfinaalis võikski vabalt korvi all olles mööda visata ning seejärel ründelaua võtta - ehk tulevikus tööotsimisel on kasuks näidata, et võtsin poolfinaalis niipalju ründelaudu. Lahe.

Ahjaa, Üllar, kui sa seda loed - kuna sulle meeldib kasutada Ehitustööriista puhul lühendit \"tööriist\", siis mul on veel üks mõte selle kohta, kuidas hüüdnime veelgi lühendada ning suupäraseks mugandada. Nii et tõepoolest, kui seda mu postitust loed, siis võta ühendust, aitan muuta kommentaarid paremaks!
    Einoh,mis ma ikka kostan.
    See laua jutt käis ikka läbi väikse huumoriprisma ja seotud statistikaga mis näitas,et Riist oli võtnud ründelauda rohkem kui Kalev kokku mõlemat.Ja kui sa vähegi muudel lehtedel ringi käid ja kuulad ka teiste komme siis ongi igal pool Riist või Tööriist.Samamoodi kutsuvad ka asjaosalised ise kusjuures!!!!!
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

See, mida Sa räägid, ei ole mulle üllatuseks. Ega ma eriti ei kritiseerinudki, kribasin aint mõned mõtted, mis tulid ülekannet vaadates pähe.

lodev keelekasutus rahvustelevisooni kommentaarides on muidugi täiesti eraldi teema.

Kommentaar

Samas see lodev keelekasutus annab vahest vürtsi juurde mu meelest.Kui kommentaator muidu loll paistab saab vähemalt tasuta tsirkust kui nad tahtmatult mõne pirni panevad
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ma olen vanast peast konservatiivsemaks muutunud ning ei suuda leida alati sallivust kõikjal vohavale lodevusele. Aga see, nagu targemad inimesed ütleksid, on mu sügavalt isiklik traagika.

Teemast seda, et huvitaval kombel tekkis veerandfinaalides hunnik intriige, samas poolfinaalid olid nii igavad kui üks vastasseis korvpalliväljakul üldse olla saab (vabandan nüüd muidugi Pirita fännide ees kui juhuslikult pole nende kolmas saun veel kätte saadud).

Kommentaar

Väga õige jutt kusjuures ja seda igavust mainisid ka kommentaatorid ära.Loodetavasti tuleb finaalist pikk ja huvitav seeria
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Seis seisuks aga tore oli näha kuidas \"amatöör\" Marga tõelistele prohvidele (Kiks,Vasar,Allingu) Lenduri päeva korraldas))
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

AKSK sai pikki kotte
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello
                  AKSK sai pikki kotte
                  Armeeonud pole vist aastaid olnud nii põhjalikult üle mängitud. Neile tundus vist kaotusseis endilegi võõrana, loopisid ka 5 punktises kaotusseisus 8 minutit enne lõppu meeleheitlikult kolmeseid kolmeste järel mööda ja mööda. Täna selgelt parem meeskond võitis.

Kommentaar

Mina ütleks, et treeneri kaotus, monya esimene poolaeg kiirelt 8 punni, teine poolaeg ei saand mängugi, müüri hoiti ka põhjendamatult teine poolaeg pingil, panov ei vaadanud korvi poolegi, papaloukas toodi alles viimasteks minutuiteks \"päästma\". Macijauskas muidugi väga kunn, peaks ennast NBA-s proovima, kuigi Euroopas makstakse talle rohkem ja endal ka vast põnevam mängida. CSKA-l oli \"võidukohustus\" vist nii suur, et pani paljudel käe värisema, ei mäletagi, et mõni võistkond 28 ainult 10 vabaviset sisse viskaks.

Kommentaar

ühtin sada prossa arvamusega,et treeneri pakk,vähemalt statistikat vaadates ja mängu iseloomu...
                      Kapten Trumm

Kommentaar

te ikka cska mängu tantsutüdrukuid nägite? FFFFFF

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Algselt postitas SleepWalking

Oi mulle meeldib Jurtšenko/Kerde kommentaar! Kolmandal veerandajal arvasid nad, et poolfinaalis võikski vabalt korvi all olles mööda visata ning seejärel ründelaua võtta - ehk tulevikus tööotsimisel on kasuks näidata, et võtsin poolfinaalis niipalju ründelaudu. Lahe.
                          Einoh,mis ma ikka kostan.
                          See laua jutt käis ikka läbi väikse huumoriprisma ja seotud statistikaga mis näitas,et Riist oli võtnud ründelauda rohkem kui Kalev kokku mõlemat.
                          nii see statistika n2itab jah, ses m6ttes pole ta niiv2ga nali midagi, v6etud ryndelaud tasakaalustab ju metsal2inud viske igas m6ttes ja saad uuesti proovida
                          (v2listugevduse otsijal, kes m2ngijat veel n2indki pole, on ka algul ainult paber ees, kust loeb, et mees v6tab igas m2ngus 20+ lauda, ei oska algul kahtlustadagi, et see on mingist meletust korvi all kobistamisest)

Ja kui sa vähegi muudel lehtedel ringi käid ja kuulad ka teiste komme siis ongi igal pool Riist või Tööriist.Samamoodi kutsuvad ka asjaosalised ise kusjuures!!!!!
                          eks igap2ev mingeid nimesid kasutades mugandatakse need ikka suup2raseks ja tekib selline \'erialane\' sl2ng
                          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

ülemaks kui hõbevara,kallimaks kui kullakoormad,tuleb pronksi tunnistada!!!hästi kalev,isegi kesise mänguga pirita \"amatöörid\"üle lüüa on magus.poleks pirtal bogdanovit,poleks nad üldse 30 punktigi täis saanud
                            Kapten Trumm

Kommentaar

vittu see rock. tra nagu mingi lasteaed
                              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

vittu see rock. tra nagu mingi lasteaed
                                Tartlased tulid käega lööma, Ehitustööriist mängis ilusat mängu! Persse need asjatundjad ja muidusööjad, võitjaks tuleb sellel aastal Ehitustööriist. Tõsiselt suure potensiaaliga meeskond ikka. Tulemus oli õiglane.

Kommentaar

Working...
                                X