Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpalli meistriliiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Korvpalli meistriliiga\'

Algselt postitas peapall

Algselt postitas jansa

...Eesti korvpall on juba viimased 10-kond aastat masendav olnud...
    mõnda meest alatasa jälle kadedushood külastavad
    ..ma käisin Kalevi mänge Kalevi hallis vaatamas(kaasaarvatud loomulikult 91a. finaal Spartaki vastu) juba siis kui sa alles püksi tegid nii et ära tule mulle kadedushoogudest rääkima
    RummaBastards!

Kommentaar

Vahva vahva, Rock põrugu!

Kommentaar

Koduvile. Täielik.

Marek

Kommentaar

Hea mäng oli, rahvast oli piisavalt ning pinget jagus lõpuni. Frier is the man! Samuti peaks ära mainima Veljo Varese esituse.

Kommentaar

Muide, mulle tundub, et keskmine Ehitustööriista(hehe hea nimi, luuserid) fänn on kollaste juustege ja oranzi nahaga poiss. Nii palju pedesid samas kohas pole vist varem näinudki.

Aga samas oli ka päris palju lolle aga ilusad tüdrukuid.

Kommentaar

Ehitustööriist nüüd siis ühe võidu kaugusel tiitlist. Täna siis jälle nagu kordus eelmistele mängudele.
              LiverpoolFC

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Muide, mulle tundub, et keskmine Ehitustööriista(hehe hea nimi, luuserid) fänn on kollaste juustege ja oranzi nahaga poiss. Nii palju pedesid samas kohas pole vist varem näinudki.
                A mulle tundub et sa oled üks nendest samadest.
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Mulle meeldib treener Dorbek, kes võtab mängu hingega ja paneb mehed mängima. Lust on nagu kommionu, kes meelitab poisikesi suhu võtma: \"mida me siis teeme?\"

Rabavalt tabav,tabavalt rabav
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Dorbek on hea treener ja enam-vähem tema öelduga peab nõustuma.Kuid täna jäi kripeldama,kui ta sõnas,et ei tea,mida teha meie üle kahemeetristega,kes korvi all end maksma ei suuda panna... ja et enamus vendi paneb soojendusel pealt,aga mängus mökud.No näha on ju,et Tartu võtab ainult vea hinnaga neid rünnakuid maha,kohati päris raiudes,kõike ei vilistata äragi.Siis on muidugi keeruline ära panna,isegi O\'Nealile tahakse vigu,et ta oma vabaviskeid saaks demonstreerida.Tartu võimalus võita on aga vaid veel tooremalt mängides.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Lähed kalale või määrid suuski,et nii vara üleval?

Ma ei saa aru miks Rocki fännid vile pärast virisevad?Vigü vilistati ju Rockile ainult üks rohkem.Ja kui tuuakse näiteks,et Sõber ju ka kommenteeris kohtunike tegevust siis kamoon piipl,Sõber rääkis,et Kangur ja Arbet on tulevased NBA mängijad.Enne naerdi kui lolli juttu ta suudab ajada ja nüüd tuuakse sama mehe jutt näiteks?
                      Kahju,et see seeria tartus ära lõppeb,kujutan ette neid pudeleid ja välgumihkleid mis võidutantsu tantsivate Riistade:P poole lendavad...
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

sorry,kurat ma pole magama läindki veel,a ise,viskad vabakaid?
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

sorry,kurat ma pole magama läindki veel,a ise,viskad vabakaid?
                          ´
                          Trein putsadele korke alla :P

Ma olen ainuke amatöör Olympicus ja lõpetan praegu tööd
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Dorbek on hea treener ja enam-vähem tema öelduga peab nõustuma.
                            Eriti hea (ebameeldiv) oli vaadata, kuidas mees ühes eelnevatest mängudest võttis minutilise vaheaja selleks, et Niidasel nägu täis sõimata. Aga jah võib-olla suured mehed ei suudagi ennast teistmoodi organiseerida, kui hirmuvalitsuse all tegutsedes. Meenutab oma käitumislaadilt Venemaa naiste võrkpallikoondise peatreeneri stiili, kus peale mängu on meeskonna pink ja selle esine vihast pritsitud tatist märg. Eelmisel mängul ajas juba ETV kaamerameest oma meeskonna pingi juurest minema Ei pea selliseid närvipuntraid väga headeks treeneriteks. Ja meeskonna liidri puudumise on vastaste uinutamistaktika. Hr. Frier suudab väga hästi mängu enda peale võtta kui vaja. Aga nagu öeldakse, võitjate üle kohut ei mõisteta.
                            KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

Algselt postitas jansa

Algselt postitas peapall

Algselt postitas jansa

...Eesti korvpall on juba viimased 10-kond aastat masendav olnud...
                              mõnda meest alatasa jälle kadedushood külastavad
                              ..ma käisin Kalevi mänge Kalevi hallis vaatamas(kaasaarvatud loomulikult 91a. finaal Spartaki vastu) juba siis kui sa alles püksi tegid nii et ära tule mulle kadedushoogudest rääkima
                              Mõtetu vaidlus muidugi, aga muuseas 91 nägin ma umbes 90% Kalevi kodumängudest. Masendav on ainult näha, kuidas keegi \"teatud põhjusel\" midagi masendavaks peab ja siis seda igalpool pläkutab. Edu ja Jaak Mae olümpiavõitjaks.

Kommentaar

,kujutan ette neid pudeleid ja välgumihkleid mis võidutantsu tantsivate Riistade:P poole lendavad...
                                Need välgumihklid ja pudelid oleks paras tartu mängijate poole lendu saata kui nad kaotavad.riistad pole ju süüdi ,et nad nii kuradi head on!!
                                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Working...
                                X