Eurosport näitab ka vahelduva eduga
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustKaia väsind ja kogemustest ka jääb väheke puudu vast, aga loodame, et teeb võrkpalli koondist ja toob ära mängu :P
Kommentaar
-
tundus et teises setis oli Kai juba käega löönud aga esimeses pani vastasele ikka ilusasti.ülekannet häiris see tallink mis 5 korda päevas soome sõidab.liiga tihti mulle tundusMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Telekanal Kalev Sport näitab täna kell 21.30 Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste naisüksikmängu veerandfinaali kordust, kus kohtusid Kaia Kanepi ja venelanna Svetlana Kuznetsova
teine sama-aegne veerandf. veeres samuti l6pu poole, Dementieva oli 2.setis 5-2 ees, aga siis tuli Safina trammi alt valja
- meenutas kunagist Graf-Novotna kohtumist (vist Wimbledonis), aga siis jai tshehhitaril vist lihtsalt favoriidi vastu eneseusust puudu
Palju Kaia ka raha sai
loser's prize: €132,500 = US $206,406; points: 250GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusttundus et teises setis oli Kai juba käega löönud aga esimeses pani vastasele ikka ilusasti.ülekannet häiris see tallink mis 5 korda päevas soome sõidab.liiga tihti mulle tundusAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustAlgselt postitas Põnn Vaata postitustJa mis veel masendavam, see reklaam oli kas kordades kõvema heliga kui kommentaatorid või ma ei tea , aga igal juhul see tuututamine oli liiga kõva heliga ka , kui ma seda reklaami veel näen, siis ma ei tea mis ma teen.
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustJa mis veel masendavam, see reklaam oli kas kordades kõvema heliga kui kommentaatorid või ma ei tea , aga igal juhul see tuututamine oli liiga kõva heliga ka , kui ma seda reklaami veel näen, siis ma ei tea mis ma teen.karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar