Pärast avapäeva altminekut ei maksa siis kohe usku Palmerisse minetada
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
--SUPERBOWL--
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaarel Vaata postitustPärast avapäeva altminekut ei maksa siis kohe usku Palmerisse minetada
Otsustavatel hetkedel ei saa talle kunagi loota, kuna aeg on näidanud, et sellistel momentidel susserdab ta peaaegu alati. Võtame talt ära Chadi või Dushi ning tulemus ongi käes.Where were you in '62?
Kommentaar
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitustJets juhib 48-35
2 minutit mängu lõpuni
4th and 5 Arizona 24 jardi joonel
Field goal? EI! TD sööt
tahaks küsida, et WTF??
Täiesti tobedaks on see asi juba muutunud.
(mitte et ma ise fantasyt ei mängiks )
Söötmine oli tõesti üsna ülaltav, loogiline otsus oleks olnud lihtsalt joosta, ükskõik, kas saad viis jaardi või mitte, sest kui:
a) FG blokitakse ning jookstakse tagasi - vahe 6 punkti ning Arizonal on võimalus.
Samas kui:
b) Isegi sööt 4 & 5 on olukorras incomplete (või jooks jääb lühikeseks), saab Arizona palli kõigest sügaval oma alas, kusjuures vahe on 13 punkti ning aega vähe.
Arvestada tuleb, et 41-jaardine löök ei ole automaatne õnnestumine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaarel Vaata postitustMinu arust on oluline, et töötas. Kõik mu on ilmselgelt ebaoluline.
Söötmine oli tõesti üsna ülaltav, loogiline otsus oleks olnud lihtsalt joosta, ükskõik, kas saad viis jaardi või mitte, sest kui:
a) FG blokitakse ning jookstakse tagasi - vahe 6 punkti ning Arizonal on võimalus.
Samas kui:
b) Isegi sööt 4 & 5 on olukorras incomplete (või jooks jääb lühikeseks), saab Arizona palli kõigest sügaval oma alas, kusjuures vahe on 13 punkti ning aega vähe.
Arvestada tuleb, et 41-jaardine löök ei ole automaatne õnnestumine.
Aga samas, vb olen ma liialt vanamoeline
PS. See, mis Boldiniga juhtus, oli küll väga kole vaatepilt. Alguses ehmatas ikka korralikult ära. Loodame, et temaga on kõik korras!Where were you in '62?
Kommentaar
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitustPS. See, mis Boldiniga juhtus, oli küll väga kole vaatepilt. Alguses ehmatas ikka korralikult ära. Loodame, et temaga on kõik korras!
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Mjah, Jetsi duud kes tema vastu ballistilist raketti mängis, sai 1 mängulise karistuse ja 50k USDi trahvi. See "ta on tegelikult hea kutt, ega ta seda meelega ei teinud" argumentatsioon eriti minu jaoks ei tööta.
P.S. Uus lemmik on tekkinud Philli LaDashawamann (või mis iganes) Jacksoni näol. Alates sellest juba legendaarsest touchdowni äraviskamisest (http://www.youtube.com/watch?v=HPo4vKoPd8Y) lõpetades viimase mängu "olen jube hea, woops aga nüüd jälle taavi rähn" stiilis mängust.
Temaga saab veel kindlasti nalja."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustMjah, Jetsi duud kes tema vastu ballistilist raketti mängis, sai 1 mängulise karistuse ja 50k USDi trahvi. See "ta on tegelikult hea kutt, ega ta seda meelega ei teinud" argumentatsioon eriti minu jaoks ei tööta.
P.S. Uus lemmik on tekkinud Philli LaDashawamann (või mis iganes) Jacksoni näol. Alates sellest juba legendaarsest touchdowni äraviskamisest (http://www.youtube.com/watch?v=HPo4vKoPd8Y) lõpetades viimase mängu "olen jube hea, woops aga nüüd jälle taavi rähn" stiilis mängust.
Temaga saab veel kindlasti nalja.Where were you in '62?
Kommentaar
-
Kaarel - Tallinna Piraajad
Kasss - Tartu Pegod Pantrid
dimaggio - Tartu Talupojad
Tomcat - Mustamäe Murdjad (vist, kindel pole)
Martin - Tartu Kõmuorjad
Ülejäänud on kõik kas PMO töötajad või sugulased
vello ja lenc andsid meile näiteks korvi.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustDimadzi, me oleme fantasy's samas liigas? Ei tea absoluutselt kedagi sealt liigast peale Smuti. On seal veel foorumlasi? Ma olen Doronini All-Starid(parim meeskond) igatahes.
nii see on. Nagu Martin ütles, Tartu Talupoegade GM olenWhere were you in '62?
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKaarel - Tallinna Piraajad (3-1: divisjoni liider)
Kasss - Tartu Pegod Pantrid
dimaggio - Tartu Talupojad
Tomcat - Mustamäe Murdjad (vist, kindel pole)
Martin - Tartu Kõmuorjad
Ülejäänud on kõik kas PMO töötajad või sugulased
vello ja lenc andsid meile näiteks korvi.
Kommentaar
-
Uskumatu!
Mike Brownil pole vist tõesti aru peas. Kui palju seadusega pahuksis ennast täis jobusid ta veel palkab?
Pole mingi ime, et Bungals on NFL-i üks haledamaid organisatsioone!
chris henry tagasivõtmisest vist ei piisanud
Küll on hea, et Bungals ikka AFC Põhjas mängibWhere were you in '62?
Kommentaar
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitustWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa olin linki nähes nii kindel, et Shaun. Aga ei.
Alexander pole ju politseis arvelWhere were you in '62?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar