Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pärast avapäeva altminekut ei maksa siis kohe usku Palmerisse minetada
Kui aus olla, siis pole mul temasse kunagi usku olnud (fantasys lihtsalt ei jäänud muud üle, kuna kõik teised QB-d napsati nina alt ära)
Otsustavatel hetkedel ei saa talle kunagi loota, kuna aeg on näidanud, et sellistel momentidel susserdab ta peaaegu alati. Võtame talt ära Chadi või Dushi ning tulemus ongi käes.
Jets juhib 48-35
2 minutit mängu lõpuni
4th and 5 Arizona 24 jardi joonel
Field goal? EI! TD sööt
tahaks küsida, et WTF??
Täiesti tobedaks on see asi juba muutunud.
(mitte et ma ise fantasyt ei mängiks )
Minu arust on oluline, et töötas. Kõik mu on ilmselgelt ebaoluline.
Söötmine oli tõesti üsna ülaltav, loogiline otsus oleks olnud lihtsalt joosta, ükskõik, kas saad viis jaardi või mitte, sest kui:
a) FG blokitakse ning jookstakse tagasi - vahe 6 punkti ning Arizonal on võimalus.
Samas kui:
b) Isegi sööt 4 & 5 on olukorras incomplete (või jooks jääb lühikeseks), saab Arizona palli kõigest sügaval oma alas, kusjuures vahe on 13 punkti ning aega vähe.
Arvestada tuleb, et 41-jaardine löök ei ole automaatne õnnestumine.
Minu arust on oluline, et töötas. Kõik mu on ilmselgelt ebaoluline.
Söötmine oli tõesti üsna ülaltav, loogiline otsus oleks olnud lihtsalt joosta, ükskõik, kas saad viis jaardi või mitte, sest kui:
a) FG blokitakse ning jookstakse tagasi - vahe 6 punkti ning Arizonal on võimalus.
Samas kui:
b) Isegi sööt 4 & 5 on olukorras incomplete (või jooks jääb lühikeseks), saab Arizona palli kõigest sügaval oma alas, kusjuures vahe on 13 punkti ning aega vähe.
Arvestada tuleb, et 41-jaardine löök ei ole automaatne õnnestumine.
Siiski on õnnestumise tõenäosus suurem kui selle blokeerimine..samuti on see ohutum kui seles olukrras sööta... nagu sa ütlesid, jooks oleks olnud loogilisem
Aga samas, vb olen ma liialt vanamoeline
PS. See, mis Boldiniga juhtus, oli küll väga kole vaatepilt. Alguses ehmatas ikka korralikult ära. Loodame, et temaga on kõik korras!
Mjah, Jetsi duud kes tema vastu ballistilist raketti mängis, sai 1 mängulise karistuse ja 50k USDi trahvi. See "ta on tegelikult hea kutt, ega ta seda meelega ei teinud" argumentatsioon eriti minu jaoks ei tööta.
P.S. Uus lemmik on tekkinud Philli LaDashawamann (või mis iganes) Jacksoni näol. Alates sellest juba legendaarsest touchdowni äraviskamisest (http://www.youtube.com/watch?v=HPo4vKoPd8Y) lõpetades viimase mängu "olen jube hea, woops aga nüüd jälle taavi rähn" stiilis mängust.
Temaga saab veel kindlasti nalja.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Mjah, Jetsi duud kes tema vastu ballistilist raketti mängis, sai 1 mängulise karistuse ja 50k USDi trahvi. See "ta on tegelikult hea kutt, ega ta seda meelega ei teinud" argumentatsioon eriti minu jaoks ei tööta.
P.S. Uus lemmik on tekkinud Philli LaDashawamann (või mis iganes) Jacksoni näol. Alates sellest juba legendaarsest touchdowni äraviskamisest (http://www.youtube.com/watch?v=HPo4vKoPd8Y) lõpetades viimase mängu "olen jube hea, woops aga nüüd jälle taavi rähn" stiilis mängust.
Temaga saab veel kindlasti nalja.
DeSean paganamas oleks võinud ka üleeile TD ära puterdada. Tänu temale sain fantasys napilt pähe
Dimadzi, me oleme fantasy's samas liigas? Ei tea absoluutselt kedagi sealt liigast peale Smuti. On seal veel foorumlasi? Ma olen Doronini All-Starid(parim meeskond) igatahes.
Kaarel - Tallinna Piraajad
Kasss - Tartu Pegod Pantrid
dimaggio - Tartu Talupojad
Tomcat - Mustamäe Murdjad (vist, kindel pole)
Martin - Tartu Kõmuorjad
Ülejäänud on kõik kas PMO töötajad või sugulased
vello ja lenc andsid meile näiteks korvi.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Dimadzi, me oleme fantasy's samas liigas? Ei tea absoluutselt kedagi sealt liigast peale Smuti. On seal veel foorumlasi? Ma olen Doronini All-Starid(parim meeskond) igatahes.
jup
nii see on. Nagu Martin ütles, Tartu Talupoegade GM olen
Kaarel - Tallinna Piraajad (3-1: divisjoni liider)
Kasss - Tartu Pegod Pantrid
dimaggio - Tartu Talupojad
Tomcat - Mustamäe Murdjad (vist, kindel pole)
Martin - Tartu Kõmuorjad
Uskumatu!
Mike Brownil pole vist tõesti aru peas. Kui palju seadusega pahuksis ennast täis jobusid ta veel palkab?
Pole mingi ime, et Bungals on NFL-i üks haledamaid organisatsioone!
chris henry tagasivõtmisest vist ei piisanud
Kommentaar