Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA Uus Hooaeg 03/04

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'NBA Uus Hooaeg 03/04\'

Originally posted by ferdinand
    Detroit on koguaeg olnud sümpaatne meeskond, vähemalt sellest ajas kui Ben Wallace seal mängib. Võistkonna särav teekond algas siis kui tehti selline vahetus: Jackhouse Wahshingoti ja Hamilton Pistonsisse.

Juvemanile: kas Bryant polnud asjalik? kas arvad et mees kes on 2 hooaega teinud Orlandos 75% võistkonna pealevistest suudab Lakersiga kohaneda, kus ees ootamas mees kes nõuab terve mäng söötu ja on solvunud kui keegi teine teeb mängu ära?

sellega nõustun et Jacksoni aeg on ümber saanud ja muudatusi on vaja teha.
    hahahahaha, Jailhouse Jack, hahahhahaha

koomik.

kloorihanter! kloorihanter! kloorihanter! kloorihanter! kloorihanter! kloorihanter!

juba asjalik oled ikka.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

sirvides seda vaba-agentide nimekirja,võiks öelda üht,kobe tagsai sünnilinna või teisisõnu: KOBE 76ERS\'ISSE ! ! ! !
      ja ega D-Mile\'ist ei ütleks vist ka ära.

76ers meistriks 04/05! ! ! !

seal ka omad probleemid. ega Iverson ja Bryant ka läbi ei saa. Kes mäletavad 00-01 finaali kui eelpool nimetatud oleksid pea kaklema läinud
      ½121½

Kommentaar

Originally posted by Martin

Detroit on koguaeg olnud sümpaatne meeskond, vähemalt sellest ajas kui Ben Wallace seal mängib. Võistkonna särav teekond algas siis kui tehti selline vahetus: Jackhouse Wahshingoti ja Hamilton Pistonsisse.

Juvemanile: kas Bryant polnud asjalik? kas arvad et mees kes on 2 hooaega teinud Orlandos 75% võistkonna pealevistest suudab Lakersiga kohaneda, kus ees ootamas mees kes nõuab terve mäng söötu ja on solvunud kui keegi teine teeb mängu ära?

hahahahaha, Jailhouse Jack, hahahhahaha

koomik.

kloorihanter! kloorihanter! kloorihanter! kloorihanter! kloorihanter! kloorihanter!

juba asjalik oled ikka.

kuidas sinusugune mees saab nii lapsikut juttu ajada. nii sa oma 2000+ postitust saanud oledki. millestki targemast pole rääkida?
        ½121½

Kommentaar

kuidas sinusugune mees saab nii lapsikut juttu ajada. nii sa oma 2000+ postitust saanud oledki. millestki targemast pole rääkida?
          Ma üritan tugevalt, muidu on sind liiga keeruline mõista. Jerry Stackhouse, muide. Tore, et oma lemmikuid ikka tead.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

no ma ka ikka üritan asjadega kursis olla. tore et sa tead kuidas Stackhouse´i vahest kutsutakse. nii hea on suhelda inimestega kes kõigest kõike teavad. tore et sa suutsid tekstist välja lugeda et Jackhouse mu lemmik on
            ½121½

Kommentaar

Lakersi lood on tõeliselt kehvad. Jackson pani ameti maha. Payton on vabaagent, Malone, Bryant ja Fisher samuti. Tõeliselt kurb, olen juba pikka aega fännanud Lakersit, kus tuumik on alati sama olnud, kuid nüüd läheb see lõhki.
              Ooooo, kõik need viis tiitlitega pärjatud aastat? Respect! Kuid nüüd on Detroit änksa, onja!

Bryant on asjalik, kuidas ma sellele saaksin vastu vaielda, aga ma ei näeks mingeid probleeme Tracy kohanemises Lakersis...irwe sellepeale, et kas ta saab hakkama meeskonnas,kus Shaq nõuab söötu ja viriseb,kui seda ei saa!!! Kui vaadata kasvõi hooaja statistikat, siis Bryant viskas keskmiselt 24 silma mängus, Shaq 21.5...seega saab Shaq väga hästi hakkama teise loopijana meeskonnas...

Ning Tracy viskas meeskonnas niipalju peale, kuna lihtsalt kedagi teist seal ei ole, kes seda suudaks ning seega minu arvamusel Tracy on tõeline talent, kes sisuliselt raiskab oma annet klubis, kus midagi saavutada ei ole tal võimalik! Ja arvestades seda, et Tracy oli meeskonna ainuliider ja Kobe jagas seda Shaqiga,siis on Tracy visketabavus ikka äärmiselt korralik-41.7 ja Kobe oma sisuliselt sama-41.3

Ja mõlemad andsid sel hooajal 5.5 söötu nii et mees suudab ka sööte anda...mina olen seega Tracy siirdumise poolt Lakersisse

Kommentaar

Originally posted by Juveman

Lakersi lood on tõeliselt kehvad. Jackson pani ameti maha. Payton on vabaagent, Malone, Bryant ja Fisher samuti. Tõeliselt kurb, olen juba pikka aega fännanud Lakersit, kus tuumik on alati sama olnud, kuid nüüd läheb see lõhki.
                Ooooo, kõik need viis tiitlitega pärjatud aastat? Respect! Kuid nüüd on Detroit änksa, onja!

Bryant on asjalik, kuidas ma sellele saaksin vastu vaielda, aga ma ei näeks mingeid probleeme Tracy kohanemises Lakersis...irwe sellepeale, et kas ta saab hakkama meeskonnas,kus Shaq nõuab söötu ja viriseb,kui seda ei saa!!! Kui vaadata kasvõi hooaja statistikat, siis Bryant viskas keskmiselt 24 silma mängus, Shaq 21.5...seega saab Shaq väga hästi hakkama teise loopijana meeskonnas...

Ning Tracy viskas meeskonnas niipalju peale, kuna lihtsalt kedagi teist seal ei ole, kes seda suudaks ning seega minu arvamusel Tracy on tõeline talent, kes sisuliselt raiskab oma annet klubis, kus midagi saavutada ei ole tal võimalik! Ja arvestades seda, et Tracy oli meeskonna ainuliider ja Kobe jagas seda Shaqiga,siis on Tracy visketabavus ikka äärmiselt korralik-41.7 ja Kobe oma sisuliselt sama-41.3

Ja mõlemad andsid sel hooajal 5.5 söötu nii et mees suudab ka sööte anda...mina olen seega Tracy siirdumise poolt Lakersisse

kas polnud mitte alles eelmine kuu, kui Shaq ütles mingile ajakirjale et Bryant on isetseja ja et ta pole mingi mängija. Sööt tuleks anda temale
                ½121½

Kommentaar

Peaaegu kindlalt on selge see, et järgmisest hooajast mängib TMac Houston Rocketsi ridades.Meeskonnad on juba omavahelisele kokkuleppele jõudnud,viimane sõna on liiga uustulnukal Charlotte Bobcatsil.Koos McGradyga liigub Rocketsisse Juwan Howard, Rockets loovutab vastu Steve Francise, Cuttino Mobley ja Kelvin Cato.

Kommentaar

ja nüüd tundub, et Lakersist lahkujaks pole mitte Bryant vaid Shaq, kes tahab minna, sest lahkus ka Jackson. Lakersi pressiesindaja väitis, et tahavad Bryantit hoida nii kuidas võimalik. Olevat juba tehtud lepingupakkumine(7 aastat ja 140 miljonit dollarit).
                    ½121½

Kommentaar

ja nüüd tundub, et Lakersist lahkujaks pole mitte Bryant vaid Shaq, kes tahab minna, sest lahkus ka Jackson.
                      Tuletab nii meelde aastat 1998
                      shaq - vannabii
                      Where were you in '62?

Kommentaar

eile hommikul toimus siis rookie draft, mille tulemused leiate siit
                        ½121½

Kommentaar

vai-vai, siis Nash Suns´i, kui nüüd Kobe peaks ka sinna siirudma, siis läheb asi tuliseks, samas mis siis Barbosa tegema hakkab?

Kommentaar

Sunsi management arvab et Barbosale on kasulikum pingiroll veel aasta kaks ja Nashi taga peaks tal olema ideaalne õppida kõiki PG positsiooni nüansse.

Omaette probleem on see ,et see hooaeg peaks Sunsiga liituma ka Bologna tagamängija Milos Vujanic keda mõned Euroopa parimaks mängujuhiks on tituleerinud (mina nende hulka ei kuulu).Kust need minutid talle peaks hakkama tulema on minu jaoks täielik müsteerium,aga aega peab see mees saama ,sest olles Euroliigat viimane hooaeg jälginud leian ,et temast saaks väga hea NBA mängija (potensiaalne All-Star isegi).

Bryantit ei ole minu arvates Sunsi vaja kuna see pidurdaks Amare Stoudamire arengut.Ca 25 punkti ja üle 10 laua mis ta pärast Stephon Marbury minema saatmist üles pani näitavad et mehest on tulemas Duncani ja Garnetti järel parim PF niiet tema rahulolu on peaks Sunsile kõige tähtsam olema.Bryant tahab palju palli käsitseda ja ka 20-30 viset mängu kohta,mida on palju kui võistkonnas on veel Nash,JJ ja Marion kes kõik puuteid ja viskeid tahavad.Nash on kõige vähem egoistlikum sellest kambast,aga ülejäänud hakkaks mossitama mis rikuks kogu võistkonna mängu.

A.Del-P

Kommentaar

Originally posted by Alessandro

Sunsi management arvab et Barbosale on kasulikum pingiroll veel aasta kaks ja Nashi taga peaks tal olema ideaalne õppida kõiki PG positsiooni nüansse.

Omaette probleem on see ,et see hooaeg peaks Sunsiga liituma ka Bologna tagamängija Milos Vujanic keda mõned Euroopa parimaks mängujuhiks on tituleerinud (mina nende hulka ei kuulu).Kust need minutid talle peaks hakkama tulema on minu jaoks täielik müsteerium,aga aega peab see mees saama ,sest olles Euroliigat viimane hooaeg jälginud leian ,et temast saaks väga hea NBA mängija (potensiaalne All-Star isegi).

Bryantit ei ole minu arvates Sunsi vaja kuna see pidurdaks Amare Stoudamire arengut.Ca 25 punkti ja üle 10 laua mis ta pärast Stephon Marbury minema saatmist üles pani näitavad et mehest on tulemas Duncani ja Garnetti järel parim PF niiet tema rahulolu on peaks Sunsile kõige tähtsam olema.Bryant tahab palju palli käsitseda ja ka 20-30 viset mängu kohta,mida on palju kui võistkonnas on veel Nash,JJ ja Marion kes kõik puuteid ja viskeid tahavad.Nash on kõige vähem egoistlikum sellest kambast,aga ülejäänud hakkaks mossitama mis rikuks kogu võistkonna mängu.

Seda ,et Vujanic-it euroopa üheks paremaks tagamängijaks peetakse ei tähenda , et ta NBA - s läbi lööks. Mäletame , et möödunud hooajal pidi Darko Milic (Esimene Valik Eurooplaste Seas) niukese tähelennu tegema mida ükski eurooplane varem teha pole suutnud . Mis aga juhtus? Mees kõrbes ja ei olnud enam võimaline endast kõike välja andma , isegi pooltki mitte

Hoopis põnevam on jälgida venelaste Sergei Monia(Portland) ja Viktor Khryapa(New Jersey) käekäiku .Mõlemad pallisid siis CSKA-s .Mürkal nüüd olukord veits kergem või mis ?

Bryant-it pole Sunsi vaja , sest ta viskab liiga palju peale???
                              SG ülesanne ongi visata ja kui ta oma punktid ära toob siis milles probleem . Vbl jah see isetsemine aga eks seda peavad meeskonnakaaslased talle ütlema ja selgitama ,et KOBE ME OLEME KA KASULIKUD anna meile ka söötu

Nash-i ülesanne pole mitte punkte koguda vaid jagada sööte , panna mäng käima , ja kui on hea vise ja oled vaba siis ainult viska , vägistama minna pole mõtet .See töö jääb siis ilmselt Kobe-le

Vaevalt , et nüüd A.Stoudemire areng peatuks sellega kui Kobe meeskonnaga ühineks .Kui ta on hea PF , mida ta kindlasti ka on ja võtab hästi lauda siis on ju see kasulik Bryanti mööda läinud visetele . Võtab laua paneb korvialt sisse ja nii tema punkid tulevad .

Suns peaks hankima endale ühe korraliku tsentri ja siis oleks meeskond tip-top!

Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
                              When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"

Koss on lahe

Kommentaar

Originally posted by K1ly

Originally posted by Alessandro

Seda ,et Vujanic-it euroopa üheks paremaks tagamängijaks peetakse ei tähenda , et ta NBA - s läbi lööks. Mäletame , et möödunud hooajal pidi Darko Milic (Esimene Valik Eurooplaste Seas) niukese tähelennu tegema mida ükski eurooplane varem teha pole suutnud . Mis aga juhtus? Mees kõrbes ja ei olnud enam võimaline endast kõike välja andma , isegi pooltki mitte

Bryant-it pole Sunsi vaja , sest ta viskab liiga palju peale???
                                SG ülesanne ongi visata ja kui ta oma punktid ära toob siis milles probleem . Vbl jah see isetsemine aga eks seda peavad meeskonnakaaslased talle ütlema ja selgitama ,et KOBE ME OLEME KA KASULIKUD anna meile ka söötu

Suns peaks hankima endale ühe korraliku tsentri ja siis oleks meeskond tip-top!
                                Euroopas pallinud meestega ongi see probleem, et mehed on harjunud natuke teistsuguse mängustiiliga, kus kaitsele ja rünnakule pannakse 50/50 rõhku. NBA-s kaldub see protsent aga rohkem rünnakule. Mängustiil on üldse väga erinev.

Bryantiga on aga see probleem, et Sunsil on palkadeks aasta peale vaid 16 miljonit ja ei usu et Bryant sellise raha eest mängima hakkab. Muidugi tore oleks, kui ta valiks meeskonna millega on võimalik võidelda ka kõrgemate kohtade pärast. Kuigi Phoenix lõpetas hooaja Western conferencis eelviimasena, usun et Bryant, Nash ja nüüd juba kogenum Stoudamire võiksid meeskonna viia play-offidesse.

Ja kui natuke täpsem olla siis viskas Amare 20 punkti ja võttis keskmiselt 9 lauda, mis on noore PF-i kohta väga hea. Meest ootab ees hea tulevik. Ei usu samuti et Bryanti mängu endapeale võtmine pidurdaks Stoudamire arengut. Bryant võtab ilmselt Joe Johnsoni koha üle. Johnson viskas see hooaeg u. 17 punkti kesmiselt, Bryant viskas aga 24, mis tähendab et ei ole erilist vahet nende kahe mehe punktide vahel ja Amaret ei tohiks see segada, oma punktid toob ta igal juhul ära.

Mis puutub tsentrisse siis ma ei nõustu sinuga. Minuarust moodustavad McDyess ja Stoudamire hea duo korviall. Nüüd kui Jahidi White on punahilveste meeskonnas siis peaks McDyess veel rohkem mänguaega jätkuma.
                                ½121½

Kommentaar

Working...
                                X