Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Endine tipp-politseinik, nüüdne keskpartei poliitik Klandorf lisab: «Niisuguste vennikestega, nagu seal saates räägivad, nii madala kategooria jooksupoistega ma üldse kokku ei puutunud!»
Ka Laanega kokku puutunud ekspolitseinik Koit Pikaro ei hoia end Delfis ilmunud arvamusartiklis tagasi. «Mäletan seda jutupaunikut ka oma praktikast. Hiljemgi olen kuulnud, et tal oli küsitlemisele või ülekuulamisele sattudes üks taktika – mina olen hull, mina ei vastuta millegi eest! Joomine ja uimastid ei ole samuti kellelegi aru lisanud. Tema staatus allilmas oli vast selline, et kolmandal päeval pärast ühiskassa kogunemist oleks tal lubatud laualt leivapuru korjata,» paneb legendaarne kurjakate hirm hüüdnimega Buldooser Lädra selgelt paika.
«Et miks Tarmo on maffiasaates liidriks tituleeritud? Aga kuidas teisiti peaks nimetama inimest, kelle käskudele allus allilmas või allilmaga seotult umbes poolsada meest üle Eesti?» õigustab saate üks autor Tuuli Koch enamiku vaatajate jaoks täiesti tundmatu Lädra pikka latramist.
Kommentaar