Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Suusatamise MK
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOota, mida mees? Kes oli seal välja mõeldud?
Eelmisel sain ühelt sutheliselt respekteeritult jalgpalliga seotud inimeselt signaali, et selles loos on allikas välja mõeldud.
Nüüd mõningate inimestega suheldes on see väide ümber lükatud.
Kui aga see tõesti on nii, siis olen ma Dannari ees vabanduse võlgu!
Kommentaar
-
Kiku a-proovi avalikustamisel oli suusaliidul veel mingi valik,
aga praegu on ju kvaliteetajakirjandus ise asja juures
Algselt postitas PraS Vaata postitustallikas
m, 09.04.2011 13:29
kilk käis minu arust esimesena välja sa eesti antidopingu töötaja gea muru nime, ajakirjanduse allika kontekstis
õde, 09.04.2011 13:52
google andmetel on gea muru anu saagimi õde.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Kes soovib ennast veel harida: http://www.facebook.com/notes/arko-o...06844022667704
Muide, see Rootsi arst, kelle lugusid mõnes kohas levitatakse, kirjutab hoopis teisest asjast. Lisaks selgub guugeldades, et tegeleb transtsendentaalse meditatsiooni jms propageerimisega.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVabandan koleda keelekasutuse pärast taku suhtes. Veiniõhtu läks liiga uljaksWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNaljakas on seda näpuga näitamist norrakatelt ja soomlastelt kuulata/lugeda.
Ja see oli ka hästi öeldud, et ega Eestlased kiruksid samamoodi, kui oleks näiteks mõni somm vahele jäänud...
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTõde:
Veerpalu oli sunnitud hormoone võtma põlve pärast. Hormoonid pidid mõjuma 24h. Paraku selle aja jooksul tehti dopinguproov ära. Sitt lugu.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNojah, aga tuleb ära kannatada. Neil on see õigus kahjuks.
Ja see oli ka hästi öeldud, et ega Eestlased kiruksid samamoodi, kui oleks näiteks mõni somm vahele jäänud...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitust
...jep, kõlab enamvähem nii küll. Ainult üks infantiilselt naeratav smaili ongi veel pealkirjast puudu.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar