320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suusatamise MK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    varsti tuleb kvaliteet arvamusliider jälle "oma allikatega" välja, nagu seda oli jalka kihlveopettuste teemal. teadagi allikat toona polnd ja tuli olude sunnil see välja mõelda.

mina igatahes olen enam kui kindel, et andrus on koos alaveriga pettur. siit ka tekib rohkem küsimusi: Rehemaa ja Mae on puhtad poisid ?
    Oota, mida mees? Kes oli seal välja mõeldud?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Oota, mida mees? Kes oli seal välja mõeldud?
      Paistab et ma olen eksinud.
      Eelmisel sain ühelt sutheliselt respekteeritult jalgpalliga seotud inimeselt signaali, et selles loos on allikas välja mõeldud.
      Nüüd mõningate inimestega suheldes on see väide ümber lükatud.

Kui aga see tõesti on nii, siis olen ma Dannari ees vabanduse võlgu!

Kommentaar

Mina arvan, et Andrus pole vähemalt tahtlikult dopingut tarvitand ega valeta. Asi ei saa nii must-valge olla. Aga Eesti meedia maine küll langes selle sündmuse kajastusviisidega.

Kommentaar

Kiku a-proovi avalikustamisel oli suusaliidul veel mingi valik,
          aga praegu on ju kvaliteetajakirjandus ise asja juures

Algselt postitas PraS Vaata postitust
          allikas
          keskpäevatund
          m, 09.04.2011 13:29
          kilk käis minu arust esimesena välja sa eesti antidopingu töötaja gea muru nime, ajakirjanduse allika kontekstis

õde, 09.04.2011 13:52
          google andmetel on gea muru anu saagimi õde.
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kes soovib ennast veel harida: http://www.facebook.com/notes/arko-o...06844022667704

Muide, see Rootsi arst, kelle lugusid mõnes kohas levitatakse, kirjutab hoopis teisest asjast. Lisaks selgub guugeldades, et tegeleb transtsendentaalse meditatsiooni jms propageerimisega.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Panin andruse võitude puhul keti maha,täna ei pane kuna eile ei saanud ketimaterjali kokku! Vabanddan siiralt!
              Invest In Africa

Kommentaar

Vabandan koleda keelekasutuse pärast taku suhtes. Veiniõhtu läks liiga uljaks

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Vabandan koleda keelekasutuse pärast taku suhtes. Veiniõhtu läks liiga uljaks
                  Räpane joodikajakirjanik, kuidas selliseid üldse usaldada saab!?!?! Kas Diana oli ikka ka?
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ära karda, dannar. bõkid panid su nime kirja juba

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                      Naljakas on seda näpuga näitamist norrakatelt ja soomlastelt kuulata/lugeda.
                      Nojah, aga tuleb ära kannatada. Neil on see õigus kahjuks.
                      Ja see oli ka hästi öeldud, et ega Eestlased kiruksid samamoodi, kui oleks näiteks mõni somm vahele jäänud...

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                        Tõde:

Veerpalu oli sunnitud hormoone võtma põlve pärast. Hormoonid pidid mõjuma 24h. Paraku selle aja jooksul tehti dopinguproov ära. Sitt lugu.
                        up-up-up
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

kuulsin 100% kindlast allikast et norrakad pakkusid Veerpalule 10k dollarit et enne Oslot kasvuhormoone süstiks

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                            Nojah, aga tuleb ära kannatada. Neil on see õigus kahjuks.
                            Ja see oli ka hästi öeldud, et ega Eestlased kiruksid samamoodi, kui oleks näiteks mõni somm vahele jäänud...
                            Misasja?? Kas mõni eesti tippsuusataja või treener ütleks midagi sellist meediale? 100% kindlalt ei ütleks.

Kommentaar

Ajalehe Pealinn toimetaja Andrus Allika tõstatab kirjutises küsimuse, kas FIS andnuks Andrus Veerpalule armu, kui tema dopingupruukimine Eestist välja ei tulnuks.

Justkui mina oleksin kirjutanud...

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                http://www.ohtuleht.ee/422226

Justkui mina oleksin kirjutanud...
                                Lapsikud fantaasiad, demagoogia, võltsmoraal ja tühi takkajärgi targutamine.

...jep, kõlab enamvähem nii küll. Ainult üks infantiilselt naeratav smaili ongi veel pealkirjast puudu.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X