Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suusatamise MK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nii puhtalt jutu jätkuks, et laskesuusatamise föderatsioon otsustas paar aastat tagasi, et nende alal teenivad MK-l punkte lausa 40 esimest...

Iseasi, kas kogu suusaprogrammi peaks täismahus näitama, aga vähemalt Kuusamo-etappi oli väga kihvt jälgida, eriti, kui seal ise koha peal käidud. Mõnus korraldus ja tore ülevaade asjadest. Ruka on vahva koht, see paariminutiline tutvustav reklaamklipp oli ülivõrdes ja suurepärane. Meilgi valitseb ilus lapi ilm, paras suusad alla panna. Väga küll ei häiri, kui telekast suusatamine tuleb, ausalt-on häirivamaid asju. Kui eestlane ei olegi konkurentsis, on tore vaadata, mida suudab näiteks üle 3000m merepinnast Itaalia-Shveitsi piiril sündinud ja kasvanud absoluutne maailmatipp Dario Cologna. Jalgpallurid teavad Lõuna-Ameerika näitel, mida kõrgemal merepinnast harjutamine-elamine annab. Täitsa eraldi masinaklass!

Nii et ma ei viriseks.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
      Kogu selle jura juures, mis suuskamises toimub - no mille kuradi päralt on seda vaja näidata telekas? Näidake suurvõistlused ära ja asi tahe...
      Aga milleks vinguda? Tänapäeval on võimalik mõnda teist kanalit vaadata. Belgia jalgpalli või naiste kahebobi. Keegi ei sunni seda suusatamist jälgima.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
        Aga milleks vinguda? Tänapäeval on võimalik mõnda teist kanalit vaadata. Belgia jalgpalli või naiste kahebobi. Keegi ei sunni seda suusatamist jälgima.
        Võib alla kirjutada küll, põhimõtteliselt. Mina ei vaatagi. Lihtsalt sellise ideepoja mõttes võib ju alati vaielda, et äkki oleks mõistlikum näidata Kalev-Rocki jms, kuid kõike head ka ei saa, mudu hellitatakse ära.

Las suusatavad, keda nad ikka segavad.

Lisaks - ETV on alati väitnud, et suuska vaadatakse rohkem kui kossu ja selgelt rohkem kui vutti.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
          Võib alla kirjutada küll, põhimõtteliselt. Mina ei vaatagi. Lihtsalt sellise ideepoja mõttes võib ju alati vaielda, et äkki oleks mõistlikum näidata Kalev-Rocki jms, kuid kõike head ka ei saa, mudu hellitatakse ära.
          No aga seda näidatakse ju ka kusagilt. Mingi viie euro eest või kuidas see nüüd oligi?
          Minu poolest näidaku suuska, hea, et ETV veel millelegi õigused kätte saab.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Milleks tõepoolest vinguda tulumaksu pärast, aktsiisi, sittade teede, lume, Savipätsi tegevuse jms üle? Tänapäeval on võimalik Eestist ära kolida. Milleks vinguda kliima soojenemise, majanduslanguse, religiooni jne üle? Alati on võimalik suitsiid teha ja kõigest loobuda. Ja ära tule mulle rääkima, et kõik on hea, "sina oled kõigega rahul"...
            Milleks vinguda minu vingumise üle?

Tõepoolest teleka vaatamisest võib üldse loobuda, kõik on vabatahtlik, aga kuna ma olen maksumaksja ja kahjuks ka spordihuviline, siis ootan konkreetselt mina etv sporditoimetuselt muude alade kajastamist, eriti kui isegi Lembitu Kuuse ei suuda enam pettumust varjata ja nimetatud ala imeb ära suure osa otseülekannetele eelarvest eraldatud rahadest.

Tulemused MK raames on olnud sitad, vanad tegijad MK's midagi ei saavuta ehk MK arvestuses on totaalselt mõttetud tegelased ja seda mitte esimest aastat, see on fakt. Kui pidada silmas seda, et ETV peamine kriteerium ülekannete tegemisel on eestlaste osalemine või Eestis toimumine, ning eestlaste võimalik edu, siis on see ajaraisk. Kes tahab suusatamist üldiselt ja Vene/Norra/Rootsi/Saksa/Šveitsi triumfe vaadata telligu endale taevakanal. Ehk, kui tahan suuskamist vaadata, siis vaatan seda eurospordist või tellin endale mõne teise taevakanali, mis ülekannet teeb - see on minu erahuvi(ILP olen tellinud NBA vaatamiseks).
            Need ajad on möödas, mil Elmo Kassini MK punkti kohale jõudmise üle rõõmustada sai.

Taas kord, minu arvamus ja kui Sulle see ei meeldi, siis neela alla.

Kommentaar

Need ajad on möödas, mil Elmo Kassini MK punkti kohale jõudmise üle rõõmustada sai.
              Sa eksid räigelt. Need ajad on just käes.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tõepoolest teleka vaatamisest võib üldse loobuda, kõik on vabatahtlik, aga kuna ma olen maksumaksja ja kahjuks ka spordihuviline, siis ootan konkreetselt mina etv sporditoimetuselt muude alade kajastamist, eriti kui isegi Lembitu Kuuse ei suuda enam pettumust varjata ja nimetatud ala imeb ära suure osa otseülekannetele eelarvest eraldatud rahadest.
                Sa maksad ilmselgelt ETV sporditoimetusele liiga vähe. Nad ei suuda Eesti jaoks edukate talialade nagu naiste bobi teleõigusi osta.

Kommentaar

See kanali vahetamise jutt on Tallinna sohvalt muidugi hea. A meil on maapiirkonnad ka, kus pole hüperinternetti, kus lükkad myp2p või miski sport tv letti (ja internet ei ole tasuta) meil on ka riigis inimesed, kes endale neljasada satelliiti ei saa katusele panna või kaablit elionilt tuppa vedada (ja ka see pole ülla-ülla tasuta). Etv siiani siiski on, suht-koht tasuta.
                  P.S a mis tahtsin siin nüüd öelda, on see suur et, argument- vaheta kanalit on u sama, et koli siis tallinna. Võib ka nii, muidugi.
                  "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                    See kanali vahetamise jutt on Tallinna sohvalt muidugi hea. A meil on maapiirkonnad ka, kus pole hüperinternetti, kus lükkad myp2p või miski sport tv letti (ja internet ei ole tasuta) meil on ka riigis inimesed, kes endale neljasada satelliiti ei saa katusele panna või kaablit elionilt tuppa vedada (ja ka see pole ülla-ülla tasuta). Etv siiani siiski on, suht-koht tasuta.
                    P.S a mis tahtsin siin nüüd öelda, on see suur et, argument- vaheta kanalit on u sama, et koli siis tallinna. Võib ka nii, muidugi.

"Kuigi televisiooni teiste leviliikide koordineerimine ei kuulunud valitsuskomisjoni otsesesse pädevusse, peab komisjon vajalikuks juhtida tähelepanu analoog-kaabellevi praegusele suurele osakaalule, mis on 51 protsenti."

"Kvartali lõpuks oli Elionil 113 400 digiTV kasutajat. Sellega kasvas Elioni turuosa kaabelleviturul 1% võrra, ulatudes juuni lõpuks 35%-ni."

Ehk, need kaks giganti hõlmavad 86% kogu vaatajaskonnast, kellel on võimalik ümber lülitada.

Lisada siia juurde veel väiksemad teenusepakkujad, ning kontingent kelle puudub ümber lülitamise võimalus kahaneb tõenäoliselt väiksemaks kui 10%. Neist omakorda on teatud hulk suvilaid jms. ajutisi elamisi, kus võib puududa võimalus ümber lülitamiseks, kuid kus seda vajadust ka ei ole, kuna neis lihtsalt ei viibi vaatajaskonda.

Tallinna sohva on ilmselgelt üle pingutatud, kuna isegi väikelinnades on oma sat-teenusepakkujad olemas.

Siia arvestada juurde veel %, kes suusatamisest ja spordist üldse huvitub ning kellel on aega, tahtmist ja võimalust vaadata, siis % elanikkonnast, kellel ei ole võimalust tasuta või olemasoleva teenusepakkuja standardpaketist lähtuvalt ümber lülitada on tühine. Lisaks veel maainimesed, kellel ei ole aega vaadata ja pensionärid, kellel see tahtmine puudub. % muutub veel tühisemaks.

Samuti ei vaja erinevad striimid mingisugust hüperkiiret internetti.

Ehk, vähemalt 95% elanikkonnast, kes sellest huvitatud on, saaks suusatamist vaadata ka siis kui ETV sellest ülekandeid ei teeks.

Ühesanõnaga kogu argumentatsioon taandub sellele, mille kohta on tõsieluline näide nagu varnast võtta:
                    Õhtul peale trenni, lifti astudes sisenes sinna ka keski tädike. Küsimise peale, et mitmendale sõidan ja saades vastuseks, et üheksandale. Vastas mutike: "Näed, mina saan sama raha eest poole vähem sõita". Tädi väljus 5'ndal korrusel.

Kommentaar

http://www.e24.ee/?id=347427
                      "Kuigi televisiooni teiste leviliikide koordineerimine ei kuulunud valitsuskomisjoni otsesesse pädevusse, peab komisjon vajalikuks juhtida tähelepanu analoog-kaabellevi praegusele suurele osakaalule, mis on 51 protsenti."

"Kvartali lõpuks oli Elionil 113 400 digiTV kasutajat. Sellega kasvas Elioni turuosa kaabelleviturul 1% võrra, ulatudes juuni lõpuks 35%-ni."

Ehk, need kaks giganti hõlmavad 86% kogu vaatajaskonnast, kellel on võimalik ümber lülitada.

Lisada siia juurde veel väiksemad teenusepakkujad, ning kontingent kelle puudub ümber lülitamise võimalus kahaneb tõenäoliselt väiksemaks kui 10%. Neist omakorda on teatud hulk suvilaid jms. ajutisi elamisi, kus võib puududa võimalus ümber lülitamiseks, kuid kus seda vajadust ka ei ole, kuna neis lihtsalt ei viibi vaatajaskonda.

Tallinna sohva on ilmselgelt üle pingutatud, kuna isegi väikelinnades on oma sat-teenusepakkujad olemas.

Siia arvestada juurde veel %, kes suusatamisest ja spordist üldse huvitub ning kellel on aega, tahtmist ja võimalust vaadata, siis % elanikkonnast, kellel ei ole võimalust tasuta või olemasoleva teenusepakkuja standardpaketist lähtuvalt ümber lülitada on tühine. Lisaks veel maainimesed, kellel ei ole aega vaadata ja pensionärid, kellel see tahtmine puudub. % muutub veel tühisemaks.

Samuti ei vaja erinevad striimid mingisugust hüperkiiret internetti.

Ehk, vähemalt 95% elanikkonnast, kes sellest huvitatud on, saaks suusatamist vaadata ka siis kui ETV sellest ülekandeid ei teeks.

Ühesanõnaga kogu argumentatsioon taandub sellele, mille kohta on tõsieluline näide nagu varnast võtta:
                      Õhtul peale trenni, lifti astudes sisenes sinna ka keski tädike. Küsimise peale, et mitmendale sõidan ja saades vastuseks, et üheksandale. Vastas mutike: "Näed, mina saan sama raha eest poole vähem sõita". Tädi väljus 5'ndal korrusel.
                      Tead, see sinu arvutamine meenutab mulle seda vana nalja, et 25 protsenti inimestest magavad, 25 vahivad telekat, 25 teevad trenni jne jne, kuni retooriliselt küsitakse, kes siis tööd teeb.
                      Ma annan sulle kolm märksõna, vaata läbi nende prillide:
                      Digitaalne lõhe
                      toimetulek
                      asutustihedus

Ja veel, argumendid, et nendest teatud osa on tühjad suvilad 8suvaline hinnang), Elioni turuosa 35 % (see on ju kõigist kaabellelvi kasutajatest mitte kogu elanikkonnast). Ja igasugune internett, eriti see maapiirkondades leviv aegalne sitt, on üsna kallis jne jne. A ma võiks jätkata, aga ei viitsi.

Kommentaar

Hehe, ma ei tea seda vana nalja, aga selle olen ma küll, kindel et 100% inimestest magavad, mis muidugi ei tähenda, et nad seda pidevalt teeksid.

Anna mulle numbreid, kui suurel % elanikkkonnast puudub võimalus alternatiiviks ja kes oleks alternatiivist huvitatud ja kes alternatiivita kuidagi hakkama ei saa, siis räägime edasi, kuni selleni on kogu Su jutt "suvaline hinnang" ja oluliselt suuremas mahus, kui minu oma.
                        Mul on nägemisega kõik korras ja prille ei vaja.
                        Elioni Digi Tv kasutajaid on vähemalt 115000 muide.

Tood mängu miskid sotsiaalsed faktorid nagu toimetulek.
                        Tee endale selgeks, mis asi on suusatamise ülekanne, ja televisioon üldse.
                        See on meelelehutus ja meelelehutus on midagi, mida ei pea olema. Umbmääraselt, selle asemel, et pea 4 tundi päevas(Eesti kesmine) tundi teleka ees vedeleda, mine ja teeni see papp, et saaksid endale võimaldada teenuse, mis pakub ka taevakanaleid, ehk veel rohkem meelelahutust. Mis juhtub siis, kui sa ei vaata seda suusatamist. Ma võin öelda, mitte midagi, su elukvaliteet ei lange, kui tahad meelelahutust vaatad midagi muud, kui tahad vaadata soovitud meelelahutust, siis maksad.
                        ERR'i välja öeldud prioriteet on pakkuda meelelahutust kõigile ühiskonnagruppidele. Seega, arvan, et tõhusam oleks pakkuda Eesti siseseid võistlusi, mis kõiki puudutavad, kui näidata niigi maailmas marginaalset ala, kust ka enam tulemusi ei tule va. suurvõistlused, eriti kui peategelased aasta-aastalt välja ütlevad, et MK on marginaalne ja seal käiakse vormi kogumas, et MK koht ei määra midagi.

Ehk siis, tahad meelelahutust - maksa. Vastasel juhul tõenäoiliselt jõuad situatsiooni, kus soovi korral ennast laupäeval täis juua lähed baari endale tasuta jooke nõudma. Või kui Sa nii kõva sotsiaalse staistika kunn oled, siis tee uuring, kui paljud reaalselt eurosporti, internetistriime vms mitte omavatest inimestest suusaülekandeid vaadata sooviks. Enne seda ei anna sa isegi % liitmise taset välja.

Ühesõnaga pseudoprobleem, kes tahab see saab vaadata, see leiab raha, see teeb selleks midagi, et soovitud teenust saada(läheb pubisse, sõbrale külla, tellivad teenuse või lisakanalid kamba peale jne, jne, jne) Kurat, jutt ei ole tuhandetest vaid tühistest 100 krooni(kuus) lähedusse jäävast summast.
                        Teiseks on see pseudoprobleem, kuna keegi peale minu eriti ei vigise, ehkki eelistaksin vaadata pigem Eesti meistrikaid korvpallis, balti liigat, ujumise kokkuvõtteid, võrkpalli, käsipalli, jalkat. Samas meil näidatakse totaalset ila, vähe sellest et erakanalid näitavad miskeid debiilseid tantsusi tähtedega jne. siis on ka hooaja sisesed spordiülekanded totaalne kräpp ja feminiinne ila, alustades lootusetutest suusaülekannestest lõpetades iluuisutamise kahe, või isegi kolme suurvõistluse kajastamisega, eelmisel telehooajal.

P.S Mis puutub sotsiaalteadustesse ja statistikasse, ning protsentide liitmisse, siis usu mind, mul on sotsiaalteaduste baka ja ma olen sellise statistikaga kursis, kuidas teha, milliseid faktoreid arvestada ja kui suur on tõenäosus, et mingi faktor midagi mõjutab. Ja ehkki lisaks Sinu vanale naljale % liitmisest on käibel ka stereotüüpne rahvatarkus "väikesed valed, suured valed ning statistika", siis statistika on sotsiaalses plaanis see, millele enamus sotsiaalmajanduslikest(+muudest) otsustest riigi tasemel tugineb ja mida iga "maailma kõige targem" indiviid üritab induktiivsel meetodil, isiklikku kogemuste pagasit arvesse võttes, väänata - et kuulutada statistika ebatäpsust ja enda valduses olevat teadmist "tegeliku olukorra" kohta.

Kommentaar

Hehe, ma ei tea seda vana nalja, aga selle olen ma küll, kindel et 100% inimestest magavad, mis muidugi ei tähenda, et nad seda pidevalt teeksid.

Anna mulle numbreid, kui suurel % elanikkkonnast puudub võimalus alternatiiviks ja kes oleks alternatiivist huvitatud ja kes alternatiivita kuidagi hakkama ei saa, siis räägime edasi, kuni selleni on kogu Su jutt "suvaline hinnang" ja oluliselt suuremas mahus, kui minu oma.
                          Mul on nägemisega kõik korras ja prille ei vaja.
                          Elioni Digi Tv kasutajaid on vähemalt 115000 muide.

Tood mängu miskid sotsiaalsed faktorid nagu toimetulek.
                          Tee endale selgeks, mis asi on suusatamise ülekanne, ja televisioon üldse.
                          See on meelelehutus ja meelelehutus on midagi, mida ei pea olema. Umbmääraselt, selle asemel, et pea 4 tundi päevas(Eesti kesmine) tundi teleka ees vedeleda, mine ja teeni see papp, et saaksid endale võimaldada teenuse, mis pakub ka taevakanaleid, ehk veel rohkem meelelahutust. Mis juhtub siis, kui sa ei vaata seda suusatamist. Ma võin öelda, mitte midagi, su elukvaliteet ei lange, kui tahad meelelahutust vaatad midagi muud, kui tahad vaadata soovitud meelelahutust, siis maksad.
                          ERR'i välja öeldud prioriteet on pakkuda meelelahutust kõigile ühiskonnagruppidele. Seega, arvan, et tõhusam oleks pakkuda Eesti siseseid võistlusi, mis kõiki puudutavad, kui näidata niigi maailmas marginaalset ala, kust ka enam tulemusi ei tule va. suurvõistlused, eriti kui peategelased aasta-aastalt välja ütlevad, et MK on marginaalne ja seal käiakse vormi kogumas, et MK koht ei määra midagi.

Ehk siis, tahad meelelahutust - maksa. Vastasel juhul tõenäoiliselt jõuad situatsiooni, kus soovi korral ennast laupäeval täis juua lähed baari endale tasuta jooke nõudma. Või kui Sa nii kõva sotsiaalse staistika kunn oled, siis tee uuring, kui paljud reaalselt eurosporti, internetistriime vms mitte omavatest inimestest suusaülekandeid vaadata sooviks. Enne seda ei anna sa isegi % liitmise taset välja.

Ühesõnaga pseudoprobleem, kes tahab see saab vaadata, see leiab raha, see teeb selleks midagi, et soovitud teenust saada(läheb pubisse, sõbrale külla, tellivad teenuse või lisakanalid kamba peale jne, jne, jne) Kurat, jutt ei ole tuhandetest vaid tühistest 100 krooni(kuus) lähedusse jäävast summast.
                          Teiseks on see pseudoprobleem, kuna keegi peale minu eriti ei vigise, ehkki eelistaksin vaadata pigem Eesti meistrikaid korvpallis, balti liigat, ujumise kokkuvõtteid, võrkpalli, käsipalli, jalkat. Samas meil näidatakse totaalset ila, vähe sellest et erakanalid näitavad miskeid debiilseid tantsusi tähtedega jne. siis on ka hooaja sisesed spordiülekanded totaalne kräpp ja feminiinne ila, alustades lootusetutest suusaülekannestest lõpetades iluuisutamise kahe, või isegi kolme suurvõistluse kajastamisega, eelmisel telehooajal.

P.S Mis puutub sotsiaalteadustesse ja statistikasse, ning protsentide liitmisse, siis usu mind, mul on sotsiaalteaduste baka ja ma olen sellise statistikaga kursis, kuidas teha, milliseid faktoreid arvestada ja kui suur on tõenäosus, et mingi faktor midagi mõjutab. Ja ehkki lisaks Sinu vanale naljale % liitmisest on käibel ka stereotüüpne rahvatarkus "väikesed valed, suured valed ning statistika", siis statistika on sotsiaalses plaanis see, millele enamus sotsiaalmajanduslikest(+muudest) otsustest riigi tasemel tugineb ja mida iga "maailma kõige targem" indiviid üritab induktiivsel meetodil, isiklikku kogemuste pagasit arvesse võttes, väänata - et kuulutada statistika ebatäpsust ja enda valduses olevat teadmist "tegeliku olukorra" kohta.
                          Oehh. Enne kui mingite kraadidega jne paugutama hakkad, siis ikka loe, mis mu postituse mõte oli ja kellele mis argumendile ma üldse vastu vaidlesin. Ja miks ma üldse postitasin.

Ühesõnaga- puust ja punaseks. Sa vist ütlesid paar posti tagasi, et sinu arvates ei ole see suusk enam nüüd nii oluline eestlastele (eestimaalastele). Nõus. Keegi vastas, et siis võid ju kanalit vahetada ja probleem lahendatud, kuna nüüd on võimalus ju valida taevakanalite ja elionide pealt vaata mida tahad. Ei olnud sellise argumendiga nõus, sest valida on seal, kus infrstruktuur seda võimaldab (seda mitte ainult füüsiliselt, sest suure raha eest on kõik võimalik, aga seda suurt raha tavaliselt, eriti hetkel, paljudel mittelinlastel pole). Internet ei ole ka lihtsalt nupp, et vajutad alla ja striimib sulle kõike neid spordivõistlusi, mida näha tahad, heas kvaliteedis ja eestikeelse kommiga. Sest a) vaja on üsna head internettti b) striimimiseks on vaja ka oskusi e tehnikaalaseid teadmisi abc)internet on maapirrkondades suhteliselt kallis, sest tehnilised lahendused on (veel) kallid. ja veel d e f g h argumendid.

Elik. Ja nüüd tuleb point- avalik-õiguslik kanal peaks ka spordialade valikul lähtuma ikkagi kogu elanikkonna huvidest oma spordialade valikul. Okei, ega ma väga isegi kritiseeri praeguseid valikuid (suusk on popp ja meil on veerpalu ja meil on mae) või mis iganes valikuid. Ma vaidlen vastu sellele, et kasutatakse argumenti, "meie näitame suuskamist, aga kui tahad miskit muud vaadata (nt kossu EMV võimisiganes), siis keera teisele kanalile või striimi. Nende alade asemel võib teemas olla ka petank ja see harjadega pühkimine jäähallis, kuid minu point oli, et argument- keera teisele kanalile või striimi internetis- Eestis ei päde. Eriti kui räägime rahvusringhäälingust e täpsemalt avalik-õiguslikust kanalist.

A nüüd need elioni pressiteated ja sealt leitavad protsendid tõestamaks, et meil on kogu maa digitaliseeritud, uudismaa üles küntud ja maisikasvatus on eesti põllumajanduse päästja...see meenutab ühte põnevat aega, ajaloost.
                          Ja nüüd võiks eluga edasi minna.

Absoluutselt nõus, et tahad meelelahutust- siis maksa. See ju argument külili keeratuna ju ongi! St siit saaks juba edasi muidugi siirduda küsimusele, kas koss või suusaport ringhäälingus on ainult meelelahutus? Ja mingit meelelahutust peab ju ETV ka siis tasuta pakkuma? Aga millist? Kuidas seda otsust teha? Argumendiga, et kui tahd muud, siis keera...and here we go again.

P.S a mul on neid kraade kah ses sotsvärgis, isegi mitu ja muidu mul on muidugi pikem, suurema ümbermõõduga ja kõvem kraad (sic!).

Kommentaar

keera teisele kanalile või striimi internetis- Eestis ei päde. Eriti kui räägime rahvusringhäälingust e täpsemalt avalik-õiguslikust kanalist.

P.S a mul on neid kraade kah ses sotsvärgis, isegi mitu ja muidu mul on muidugi pikem, suurema ümbermõõduga ja kõvem kraad (sic!).
                            Just nimelt pädeb, isegi kui 51% elanikkonnast on võimalus keerata teisele kanalile ja kus toodetav telepilt ei erine sellest, mis nii kui nii on enamusele kättesaadav, siis dubleerimine on totaalset mittevajalik... Näidata tuleks just neid asju, mida mujalt ei saa ja mis on RAHVUSLIKUD, nii tulemuste kui osavõtjate kui osavõtu koha poolest.

Nagu Kanepi mänge sai vahtida ES'ist, nii on seal ka suusk olemas. Kommentaarid küll erinevad, kuid see ei määra. Ehk kui 80% on võimalik, vaadata, siis 20% pärast ei ole üheski demokraatlikus ühiskonnas mõttekas riiklikul tasandil neile erilisi projekte välja mõelda, vähemalt mis puudutab meelelahutust.

P.S See sotskraad on küll tore asi, kuid kui kraad annab võime inimesi haletseda ja nendele igas "hädas" vastu tulla, siis peaksid teadma seda, et reaalselt ei aita inimest ükski vägi, kui inimene ennnast ise aidata ei taha.

Numbreid endiselt pole!

Kommentaar

No vot, argument. Tubli. Eks siin lähevad maailmavaated lihtsalt lahku.

Kommentaar

Siit hakkas kooruma jutt, mida kangesti juba eile tahtsin siia teemasse kirjutada. Dwideng on muidu arukas kuju(rixxer ka) ja palju asjalikku juttu puistanud varem, aga praegu ta lõpuni kahjuks asja selgeks pole saanud tõesti.

MEIL ELAVAD MAAPIIRKONDADES SUUSAFANAATIKUD!!! Nii imelik kui see ka ei ole, aga sellest tuleb lähtuda, kui asja mõista tahad. Need fanatid, keda muide jagub kuhjaga pealinnagi, ootavad talve, ootasid ka juba palju aega ennem, kui Elmo Kassin suusatas. Nad vahtisid telekat sellest ajast peale, kui ükski eestlane kaadrisse ei mahtunud, aga Toomas Uba seletas, et selle künka või selle kuuse tagant lipsas praegu eestlane läbi ja ta pani stopri just käima. Nendele samadele maainimestele, olgu siis Otepäält, Võrust, Tartust, Viljandist, Valgehobusemäelt, Pärnust, Kohtla-Irvest või mujalt, on Lembitu Kuuse jumal ja suusaülekanded püha.
                                Vaata lihtsalt ja imesta, kui palju inimesi käib Tartu maratonil ning omakorda nendega kaasaskäiv toetajaskond ja kuidas nad kõik selle nimel treenivad, see on neil elustiil. Kui Otepääl on maailma karikas käimas, siis on pea viimne kui selle linna inimene üritusega seotud, raja äärde lähevad kohtunikuks ka, või aitavad teed keeta. Kasvõi selle nimel, et Legkov, kes suvi läbi koos oma maa koondisega Nuustakul laagerdas, neile õlale patsutab, öeldes: privet, dobrõi tselovek, kak delishki?! Meeldib või mitte, aga need inimesed on 100 korda hullemad andunud fännid ja patrioodid suusatamisele kui rahvusspordile, kui Rootsi Kunn Florale.

Kogu selle asja nimi on kokkuvõtvalt: tunne oma kodumaad ja kaaskodanikke!!!
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X