Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nu ma ei saa aru selle Kuuse lempsi armastusest venkude ja mingi lukas baueri vastu. Täis müstika, aga esimest korda lõpus olin Northugi poolt,et see tsehhi vanur ei võidaks.
Muidu oli tegemist ikka siga igava võistlusega,kuigi juba sõidu alguses Tiisler üritas kõigile selgeks teha,et Northug täna ei võida,sest tal on raske
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Nu ma ei saa aru selle Kuuse lempsi armastusest venkude ja mingi lukas baueri vastu. Täis müstika, aga esimest korda lõpus olin Northugi poolt,et see tsehhi vanur ei võidaks.
Muidu oli tegemist ikka siga igava võistlusega,kuigi juba sõidu alguses Tiisler üritas kõigile selgeks teha,et Northug täna ei võida,sest tal on raske
Nagu mida kuradit? Miks peaks kellegil midagi üldse Baueri vastu olema? Üks sümpaatsemaid suusamehi kui sa kasvõi tema intervjuusid kuulad, suudab veel tõelise vanameistrina medali eest võistelda.Tõeline töömes. Ülikõva ju.
Kuuse toetab vene tüüpe, kuna nad on kõige sõbralikumad suusatajad väidetavalt. On alati valmis ajakirjanikuga ükskõik kuskohas suhtlema ja räägivad ausalt asju. Norralased ja rootslased on sellega võrreldes väga kidakeelsed ja tõrjuvad. Ehk inimliklt arusaadav.
Meanwhile...Võlegžanin tegi lõpusirgel 6 vääratust või rajavahetust. Viimastel meetritel lõi käega ja hakkas uisku sõitma. Korduses on päris huumor vaadata seda.
Meanwhile...Võlegžanin tegi lõpusirgel 6 vääratust või rajavahetust. Viimastel meetritel lõi käega ja hakkas uisku sõitma. Korduses on päris huumor vaadata seda.
Ta läks absoluutselt kõige kehvemale rajale vist, see oli paksult lund täis ja iga paaristõukega lendas mingi pilv ta selja tagant välja. Lihtsalt bad luck.
Kommentaar