Algselt postitas olll
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
HOKI
Collapse
X
-
Kaamera ülevalt võttis siis tekkis küll küsimus, et mida need inimesed sealt näevad
77 803
Ei, võimas.
Surve alla sattumine pole mingi ime kui vaadata, et ühel on tiimis üks NHL-i mängija, teisel 1 koolipoiss, ülejäänud väljakumängijad kõik NHL-ist
Saksa võib koduseinte toel veel üllatada, loodetavasti mitte sommide vastu esmaspäeval.
Soome kaitsel saab USA vastu hirmus raske olema, pooled debütandid. kokku Leijonatel 9 kollanokka. Ja kedagi enam ei oodata ka, esimest korda minu mäletamist mööda kui sommidel enne avamängu kõik "passit leimattu", tavaliselt ikka oodatakse kedagi juurdeINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
[QUOTE=ROOTSI KUNN;1178488]Tribüünidel juuakse rahulikult õlut ja ei mingeid probleeme .
Jah kui Eesti ülereageerivad ja alati sekkumisaltid politseinikud ja turvamehed seal peaksid olema ...
Oma sõgedas agaruses ( või agaras sõgeduses ) suutnuksid nad esimese kolmandikuga pool Schalke staadionit tühjaks kupatada.
Ning ega sellega tuluke nende silmis kustuks ning tegutemisind raugeks.
Plats puhtaks !
Pärast seda poleks hoki enam endine.
Pärast seda poleks Euroopa enam endine.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustSoome kaitsel saab USA vastu hirmus raske olema, pooled debütandid. kokku Leijonatel 9 kollanokka. Ja kedagi enam ei oodata ka, esimest korda minu mäletamist mööda kui sommidel enne avamängu kõik "passit leimattu", tavaliselt ikka oodatakse kedagi juurde
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustNonii.
Taani alistas USA 2:1 ja marssis alagrupist edasi.
Õhtul maiuspala, Saksamaa-Soome.
Põtrade jaoks ellujäämismäng, loodetavasti ka võidukas, poleks paha kui USA alagrupis langeks
Täiesti perses,mis tulemusedOlen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar