320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

HOKI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina olen saksa poolt ,kuigi ilmselt Soome võidab. Soome on mulle muidu alati sümpaatne aga seekord olen kodumeeskonna poolt , sest kui saksa saab edasi on publiku meeletu huvi tagatud.
    Ja üldse võiks seekord rohkem neid üllatusi a-la Taani olla.
    FCF Forever

Kommentaar

Soome võitiski aga läbi ussi m-i 1:0,aga võit on võit eks näis mis saab USA vastu.

Kanada purustas Läti 6:1
      Olen see kes olen

Kommentaar

Sommidel 40 minti täits ok esitus, aga viimast veerandit suht raske kommida. Parandamis varu palju. Näiteks PP realiseerimine on jätkuvalt null ja vana kaardivägi on ka kuidagi varjus kohati.
        Kahe mängu põhjal on üks hele täht silma jäänud: Juhamatti ”köyhän miehen Ovetshkin” Aaltonen.
        Vehanen ka ok ja õnneks treener enam midagi seal uuendama ei hakkanud ning vennike on väravas ka Usa vastu.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          Täiesti perses,mis tulemused
          ja läheb aina edasi
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Jagr ikka päris hull vend . Keegi teab , kas ta jättis NHLiga lõplikult hüvasti ?

Kommentaar

Õhtul siis põnevusmäng Soome - USA, üks neist ''Relegation Roundi''

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                Õhtul siis põnevusmäng Soome - USA, üks neist ''Relegation Roundi''
                Tundub, et Saksa võtab Taani vastu kolm punkti ära (16min. lõpuni ja 3-1 edu). Selle tulemuse põhjal aitab Usat ainult võit. Paras mõll on ees ootamas õhtul.

Kommentaar

Hull ülekaal Leonitelt,pärast II kolmandiku 1:1 Leonite värav Leo Komarovilt pealevisked 33-13 Leonitele.
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Hull ülekaal Leonitelt,pärast II kolmandiku 1:1 Leonite värav Leo Komarovilt pealevisked 33-13 Leonitele.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas -thierry-
                      Ja Soome juhib USA vastu 3-1
                      Paar minutit veel jäänud
                      Lõppseis 3:2 Leonitele ja koos sellega ka alagrupis esikoht
                      Olen see kes olen

Kommentaar

ot ma ei saa aru et kas MM on siis tõesti niivõrd tühine võrreldes OM-ga?
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          ot ma ei saa aru et kas MM on siis tõesti niivõrd tühine võrreldes OM-ga?
                          Paraku nii on.

Tõenäoliselt on Venelastel kõige kõvem võistkonond ja mai kahtle,kes selle MM kahjuks võidab.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Soomes tulemas selline huvitav üritus.
                            SM-liiga mäng peetakse õues.
                            Jokerit – HIFK Helsingi Olympiastadionil laupäeval 5.2.2011 kell 18.30.

Talviklassikko 2011 piletid tulevad müügile 18.5. kell 9.00
                            Piletite hinnad: 29€ ja 39€ + mahd.toimituskulut.

tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Lõppseis 3:2 Leonitele ja koos sellega ka alagrupis esikoht
                              Mis krdi Leonid?

Jälle osati kaitses lõpus ära puterdada, jumal tänatud, et kaks vanameistrit olid vahetult enne juba mängu ära otsustanud. Numppa näitas selle sööduga miks ta nii kaua nii kõrgel tasemel mängib.
                              Ja mida mõtlesid taanlased kui sellise häälestusega peale läksid, võimalus oli vahegruppi 6 punkti kaasa võtta mis oleks ilmselgelt andnud kindla koha veeranfinaalis
                              Kõik tiimid kolme punktiga vahegrupis kus vastu tuleb venemaa eeldatavalt 6 punktiga, slovakid 3-e ja valgevene 0-iga. Nelja parema hulgas Venemaa, Soome, Taani ja slovakkia
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

RUS 6p; SVK 3p; DEN 3p; GER 3p; FIN 3p ja BLR 0p.
                                SUI 6p; CAN 3p; SWE 3p; CZE 3p; NOR 3p ja LAT 0p.
                                Järgmise etappi Otteluohjelma on selline:
                                14. 5. klo 17.15 Slovakia-Tanska, klo 21.15 Suomi-Valko-Venäjä,
                                15. 5. klo 21.15 Venäjä-Saksa,
                                16. 5. klo 17.15 Tanska-Venäjä, klo 21.15 Saksa-Valko-Venäjä,
                                17. 5. klo 17.15 Suomi-Slovakia, klo 21.15 Valko-Venäjä-Tanska,
                                18. 5. klo 17.15 Slovakia-Saksa, klo 21.15 Venäjä-Suomi.
                                Välisarja F:
                                14. 5. klo 17.15 Kanada-Norja, klo 21.15 Ruotsi-Latvia,
                                15. 5. klo 21.15 Sveitsi-Tshekki,
                                16. 5. klo 17.15 Latvia-Norja, klo 21.15 Ruotsi-Kanada,
                                17. 5. klo 17.15 Norja-Sveitsi, klo 21.15 Tshekki-Latvia,
                                18. 5. klo 17.15 Kanada-Tshekki, klo 21.15 Sveitsi-Ruotsi.

Kommentaar

Working...
                                X