320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

HOKI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    IIHF inline MMi finaali ülevaade , Tamperest

    Kommentaar


      Käisin eile Mannheim Adler - Espoo Blues mängu vaatamas ning peaks ütlema, et oli üsna veider kogemus. Saam oli suurema osa ajast haudvaike ja kuigi istusime kõige ülemisel tasandil, siis võis mängijate omavahelist rääkimistk uulda. Seega tasub sakslastel ikakgi jalgpalli juurde jääda. Aga üldiselt ikkagi äge kogemus, eriti kuna kaks eestlast ka omajagu mängisid. Ning lisaks kõigele said ka edasi. Seega kõik hästi. Tudengipilet ülemisel tasandil suht keskel maksis 13€. Väga superk ohad olid, sest mulle isiklikult meeldibki hokit veidi kõrgemalt vaadata, et joonist näha.

      Kuna esimese mängu kaotas Mannheim 1-4, siis see mõjus ka publikunumbrile. Kui Saksa liigat ja eelmist Meistrite liiiga mängu käis ca 10 000 inimest vaatamas, siis eilne publikunumber oli 5571 umbes.

      Väga küsitav oli koahti kohtunike tegevus. Ehk väga ebaühtlane vile. Kui mingi tegevuse eest anti Espoole karistus, siis samasuguse asja eest Adlerile karistust ei järgnenud. Nii jagunesid karistused vist lõpuks 18min Espoole ja 8 Adlerile. Adleri pingil sai mingi vend ka 10 minutit, aga reaalselt see mängu ei mõjutanud. Üks kord mängis Espoo ka 3-5 vastu ning lisaks määrati Adlerile ka karistusvise, mida siiski ei realiseeritud. Ehk siis Espoo väga oma mängu mängida ei saanudki. Õnneks pidasid tüübid kenasti vastu ning edasipääsuära andmise varianti väga ei tekkinudki.

      Eilne ebaõnnesõdur oli mu üks ameeriklasest sõber, kes 20€ under 5 panusele pani. Espoo viimane värav tühja väravasse, mis tegi seisuks 3-2 tuli 1,5 sekundit enne mängu lõppu.

      Kommentaar


        Kui reaalne on Soomest leida KHL-i tasemel eestlasi, kellest moodustada Ilvese eestlastest koosnev viisik? Kes hakkab Eestis rahastama klubi mille eelarveks plaanitakse 10 milli? Või tuleb raha ja mängijad Venemaalt? Ehk keegi hoki sõber teab täpsemalt telgitaguseid. Hetkel tundub kuidagi väga utoopiline plaan.

        Kommentaar


          Räägitakse, et Espoo Bluesi omanik oli linna pealt 100k käinud laenamas, et meestele palgad ära maksta ja hooaja lõpus läheb klubi saneerimisele. Loodetavasti, Rooba leiab järgmiseks hooajaks omale miskit asjalikku.

          Nüüd aga HIFK-TPSi mängule. Firma poolt vip pääsmed koos tasuta alkoholi ja söögiga.

          Kommentaar


            Rooba siis lahkub Espoo Bluesist

            Kommentaar


              Päris kohutav statistika tal sel hooajal. 30 mängu liigas, 0 söötu, 0 väravat. Mõni asjatundja oskab ehk tagamaid selgitada?

              Kommentaar


                Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                Päris kohutav statistika tal sel hooajal. 30 mängu liigas, 0 söötu, 0 väravat. Mõni asjatundja oskab ehk tagamaid selgitada?
                Eem. Meenub nagu mingi sügisene artikkel, kust tuli välja, et mees peab enamuse aja kaitsjana mängima. Pole siis ime. Ei tea küll, kas just kõik 30 mängu, aga väga paljudes on ta kaitses pidanud mänginud tänavu. Selles mõttes pole üllatav see statistika. Sügisel nägin ta mängu Adler Mannheimi vastu lives ja seal oli ta ka kaitses igatahes.

                Kommentaar


                  Ilvesesse ära ja KHLi, küll seal paugutama hakkab

                  Kommentaar


                    Venemaa on ikka täitsa omas klassis teatud asjades.
                    Nädal enne U18 jäähoki MMi otsustasid nad teha taktikalise käigu ja saata turniirile hoopis U17 meeskonna. Otsust meedias kuidagi ei põhjendata aga väidetavalt jäid treeninglaagris kolmekümnest mängijast üle poole dopingutestis vahele. Aineks vist taas "vana hea" Meldonium, mis oli ka Sharapova menüüs.

                    Russia is reported to be set to replace its entire ice hockey team for an under-18 world championship. This comes after more than half of the team's players tested positive for the performance-enhancing drug meldonium.
                    Joga Bonito!!!

                    Kommentaar


                      KHLi lustima minemine on ikka päris kallis lõbu. Tooks välja soomlaste Jokerite näite.

                      Soome liigas osaledes oli organisatsiooni käive umbes 10M euri. Esimesel KHL hooajal tõusis käive ainult 1,6M võrra aga kulud kasvasid samas MEELETULT, kokku 23,1milkuni. Ehk esimene KHL hooaeg tootis 23,1-11,6=11,5M euri kahjumit(!!!)
                      Kogu organisatsiooni tuludega (11,6M) ei suudeta ära katta isegi palgafondi mis oli kokku 12,6milkut.

                      Palun näidake mulle seda idiooti, kes hakkab Eestis täitsa nullist mingit KHL võistkonda vägisi pushima. Mainiks veel ära, et Jokerite kodumänge käib pea iga kord vaatamas umbes 10k pealtvaatajat(hall mahutab mingi 12k).
                      Joga Bonito!!!

                      Kommentaar


                        Putin maksab kinni! See kõik on vandenõu, et meist venemeelsed tuleks

                        Kommentaar


                          Eile sattusin nägema Eesti mängu Horvaatiaga.Piisas mõnest minutist,et aru saada-enam ma seda mitte kunagi näha ei taha.

                          Kommentaar


                            Teist aastat järjest siis viimase mänguga tagatud püsimajäämine.
                            Aga siiski siiski ka edasiminekut näha. Saadi turniirilt 1 punkt rohkem..
                            Tegelt on ju ilus. Ja kohati kole korraga.
                            Win win situation?

                            Kommentaar


                              Kohustuslik võit Rumeenia vastu võeti ära ja ühe punkti saime endalt tugevamalt (nujh Suurbritannia on meist hokis ikka tugevam) kätte. Ehk selline rahuldav etteaste.

                              Kommentaar


                                Esimene veerandfinaal paar on selge Tsehhi vs USA


                                Õhtu loodaks Soome võitu ,kes saaks veerandfinaalis mängida Taaniga
                                Olen see kes olen

                                Kommentaar

                                Working...
                                X